След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 24 055
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
# 286
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Тъпата Нихан пак оплеска нещата с нейното любопитство #Cussing out

тая жена е цяло бедствие  #Cussing out #Cussing out

# 287
  • Perla
Голямо ходене на Исо по сокаците! Направо ми идваше да взема мишката и да го превъртя  ooooh!
Ама поне хубавото е, че е се сдобрят преди финала- нали после ги виждаме на някакво тържество

# 288
физиономия тип "тесте хамиле"  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ааааа не се смейте на момичето. Аз даже бях по-зле, като разбрах, че съм бременна получих невродермит  Joy
hahaha hahaha hahaha то и аз не бях за снимка  hahaha hahaha hahaha

# 289
ето я и Едаааа  Mr. Green когато излезе снимката  не знаехме ,че участва в сериала

# 290
  • в подножието на планината
То мачове, то ходене по улиците, то колиби за кучета, а Дефмер йок... ooooh! вие за ЕлБар се надявате... Mr. Green

# 291
  hahaha hahaha hahaha

# 292
То мачове, то ходене по улиците, то колиби за кучета, а Дефмер йок... ooooh! вие за ЕлБар се надявате... Mr. Green

Илде нали надеждата последна умирала  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 293
  • Керодиспансера
Не знам кога е снимана тая серия - преди Виената или след това , но Борко изобщо не е във форма  Naughty видът му е изморен , не се старае даже да прикрие досадата си от това , което се снима , стои ми като трето борче от втори ред  ooooh! изобщо тая сери е пълен пълнеж  Crossing Arms такова разочарование от предпоследна серия  #2gunfire

# 294
Не знам кога е снимана тая серия - преди Виената или след това , но Борко изобщо не е във форма  Naughty видът му е изморен , не се старае даже да прикрие досадата си от това , което се снима , стои ми като трето борче от втори ред  ooooh! изобщо тая сери е пълен пълнеж  Crossing Arms такова разочарование от предпоследна серия  #2gunfire

и на мен ми направи същото впечатление  Peace няма търпение да заснемат сцените  Thinking

# 295

Мера все пак успя да ме изненада  Tired Чак такава тъпня като да предпоследна серия наистина не очаквах  Mr. Green

# 296
Ели Heart Eyes Hug според мен е преди Виената или по-голямат част от епизода де ,защото и при тях има голям сняг ,нали бяха отложили сета заради това

# 297
ами тъй де и Синан  казва ,че Дафа е права да изчезне  Mr. Green

# 298
Оф, Нера добрата фея и така пак ми е дразнеща, както и преди   ooooh! Tired

# 299
Оф, Нера добрата фея и така пак ми е дразнеща, както и преди   ooooh! Tired

тия хора с къв ъкъл ходят при нея  ooooh! ooooh!
 Shocked ще падне балконя бе  Laughing Laughing 53 ще се сурнат надолу по ледените висулки  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт