След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 23 734
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
Гале, защо си разочарована от финала на Мелодията на сърцето? На мен ми хареса финалът! Ти очакваше сватбата да е с другия ли, ох, че не мога да се сетя името в момента!
Кенан... Mr. Green
Ха, ха, написах Кенан, ама не бях сигурна! Мерси, Илде! Hug

Кенан, Джемил и Ламия - Аз много харесах Джемил, дали защото харесвам Йиит Йозшенер! Grinning

# 736
Да, има сериали с тъжен край, но нашия първо се води в жанра романтична комедия, второ започна с обещание за чудеса и щастлив край. Не могат да се сравняват драми, на които, както Дани каза, са заложени в сюжета печален край и такива, които са с комедиен лек характер Peace  На някои сериали това им е логичния завършек. И аз съм гледала такива, но съм знаела, че този сериал няма как по друг начин да звърши Peace Войната на розите също не беше с кой знае какъв хубав финал, но не съм и очкавала, той беше такава психо драма на места  Tired

# 737
И ЗП завърши със смърта на Бихтер  Mr. Green явно не са редки случаите на тъжните финали  Crossing Arms
Затова да се радваме на мутлу сон-а , пък какъвто и да е той и след колко години , важното е да са живи , влюбени и щастливи , като в ГБ Peace
А, и смъртта на Бихтер е логичен финал, заложен в сюжета. Колкото и да е състрадавал някой на любовните ѝ мъки, все пак ситуацията беше поставена така, че това да е наистина забранена любов, която не може да донесе щастие на никого.

Но да не е заложено в сюжета и да гръмнеш булката на финала, думи нямам!
Ха, да нямаше как Бихтер и Бехлюл да се съберат, след ужасиите които сториха, особено Бихтер. Пък и в книгата края е точно такъв

# 738
Мен ме беше яд за Кеньо и Ламия, защото ми беше първия сериал дето главната приключва с друг герой  Joy Ма като го изгледах докрай и тоя какво правеше с нея и направо има логика  Joy А и то в книгата било така  hahaha Joy Като ЗП  Laughing

# 739
Мен ме беше яд за Кеньо и Ламия, защото ми беше първия сериал дето главната приключва с друг герой  Joy Ма като го изгледах докрай и тоя какво правеше с нея и направо има логика  Joy А и то в книгата било така  hahaha Joy Като ЗП  Laughing
Леле, тоя филм не го търпях  ooooh! Joy Joy Ламя ми изглеждаше като бавноразвиваща, с тоя поглед  Joy Joy Joy Joy Joy

# 740
Леле, тоя филм не го търпях  ooooh! Joy Joy Ламя ми изглеждаше като бавноразвиваща се, с тоя поглед  Joy Joy Joy Joy Joy
Оф, има нещо вярно.. Сега изобщо не мога да го превъртя  Whistling

# 741

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 20:21 от Дданни

# 742
  • Perla

Фериха много го харесах в началото, двойката харесах всъщност, но тогава гледах нещо друго и реших да го оставя за по- нататък. И добре, че беше свършил, когато мисля да го започна, но по мой обичай видях първо края. И слава богу, иначе щях да наводня квартала поне.

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 20:24 от dora_st

# 743

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 20:24 от Дданни

# 744
  • Perla
https://twitter.com/startvdiziler/status/820693044542472192

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 20:09 от dora_st

# 745
  • У Диспансера ...♥♥♥
Като каза Мишето Фемир и отидох да видя финала на сериала. Аз не съм го гледала. Очаквахте ли такъв финал, нещо в сериите преди това навеждаше ли на мисълта, че ще бъде тъжен краят?
Данни,не ....никой не е очаквал такова нещо. До тогава ние феновете не знаехме,че ще има продължение на сериала и някои от артистите вече имаха подписани договори за други дизита,една от тях беше и Хазал и затова я убиха за да продължат сериала като си мислиха,че ще има същия успех ...но уви
Когато тя е подписала новия договор са решила приключат така и да направят продължение. Самата Хазал го каза скоро в интервю, и как не е знаела какъв е бил финала, никой не е знаел до последно. И каза, че страшно много съжалява как са приключили с образа на Фериха.

# 746
  • У Диспансера ...♥♥♥
Новата тема

# 747

Общи условия

Активация на акаунт