След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 23 741
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • near Sofia, Bulgaria
https://www.instagram.com/p/BPSskPQAlZ3/
Ама как очарова жените на всякаква възраст!  Heart Eyes

# 721
Дани, аз тогава не съм гледала сериала, но доколкото разбрах, са решили да завършат със сватбата и Хазал е подписала за следващия си проект, пък после решили да продължат и е трябвало да махнат Фериа. Съответно "Пътят на Емир" приключва безславно с 8 епизода, защото феновете не възприемат Емир без неговата Фериа!  Peace
Колко глупаво, тези са били сигурно пълни лаици, за да направят това и да смятат, че ще има успех един сериал без главната двойка, която всъщност е докарала сериала до този успех  Tired ooooh! ooooh! значи има и по-зле от нашите  Tired

# 722
Скрит текст:
Като каза Мишето Фемир и отидох да видя финала на сериала. Аз не съм го гледала. Очаквахте ли такъв финал, нещо в сериите преди това навеждаше ли на мисълта, че ще бъде тъжен краят?
Данни,не ....никой не е очаквал такова нещо. До тогава ние феновете не знаехме,че ще има продължение на сериала и някои от артистите вече имаха подписани договори за други дизита,една от тях беше и Хазал и затова я убиха за да продължат сериала като си мислиха,че ще има същия успех ...но уви
Ди, мерси  Hug
Ей значи, заради едни пари какво не правят хората. Гледаш две години сериал и да гръмнат булката на сватбата само за да могат да заплетат нова интрига.

Гале, и на теб мерси. Hug
[/quote] ами Анне е поредния пример,същия продуцент и същите изцепки. Сериала беше предвиден да е само 11 епизода ,но заради рейтинга решиха да го продължат незнайно до кога  Whistling

# 723
  • София
Скрит текст:
Аз като се ядосам на някой финал (ГБ напр.) и се сещам за Фемир ........действа ми успокояващо някак, че има и по-зле. Joy

Скрит текст:
Тогава какъв ужас беше. Спирах серията до танца. Mr. Green

Като казахте човечета: какво стана с този прословут леприкон?
Колкото пъти ги гледах, все така я спирах до танца  hahaha hahaha hahaha
И аз винаги с тях се успокоявам, че поне завършваме- и заживели щастливо.....
И аз така. Joy

Дани, никой не е предполагал. Ама лакомия за пари и съсипаха успешен проект. Peace Представи си само, че гледаш 2 години сериал и виждаш подобен финал!? Crossing Arms
Добре, че го загледах по-късно и не бях от най-шокираните.

# 724
# 725
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз като се ядосам на някой финал (ГБ напр.) и се сещам за Фемир ........действа ми успокояващо някак, че има и по-зле. Joy

Скрит текст:

И аз така. Joy

Дани, никой не е предполагал. Ама лакомия за пари и съсипаха успешен проект. Peace Представи си само, че гледаш 2 години сериал и виждаш подобен финал!? Crossing Arms
Думи нямам направо.
Има сериали, в които трагичният край е направо заложен в сюжета. Като Въпрос на чест например. Не искаш главният герой да умре, но ако умре, намираш логично успокоение.

# 726
Боня и тя каза, че утре имало сет. Елчин щяла да бъде там със сигурност, за Баръш - ще видим. Да се успокоя, още не са свирили край на мача.

# 727
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

И аз така. Joy

Думи нямам направо.
Има сериали, в които трагичният край е направо заложен в сюжета. Като Въпрос на чест например. Не искаш главният герой да умре, но ако умре, намираш логично успокоение.
Имаше още един сериал с лош край, но не се сещам името. Беше голям хит. Участваше Кенан Имирзалъолу.

допълвам се: Езел

# 728
Ааа, много моля историята на Емир свърши горе-долу щастливо. Язък, че не му дадоха време да разбере, че ще става татко  Joy hahaha
И Ферка умря щастлива в обятията на любимия навръх сватбата  hahaha Joy
Мише, Езелчо  Heart Eyes

# 729
Гледала съм откъси от Езел, знам в общ смисъл, че сюжетът е сменена самоличност и отмъщение, но той самият сюжет като че ли предполага черен финал. Докато АФК (нали така го съкращават) е със съвсем друг сюжет, любов,  класови различия, лъжа, драма от друго естество. И накрая - пат, умря щастливо в ръцете на любимия, вика Терка! Wink Много подходящ финал, няма що!

# 730
  • Керодиспансера
И ЗП завърши със смърта на Бихтер  Mr. Green явно не са редки случаите на тъжните финали  Crossing Arms
Затова да се радваме на мутлу сон-а , пък какъвто и да е той и след колко години , важното е да са живи , влюбени и щастливи , като в ГБ Peace

# 731
  • near Sofia, Bulgaria

Като цяло има толкова сериали с тъжен край, че не ми се ще да си спомням  Stop (Още съм разочарована от "Менекше и Халил" и "Мелодията на сърцето"   Naughty )
А като се сетя как завършиха Възела и Преселение  Shocked

# 732
И ЗП завърши със смърта на Бихтер  Mr. Green явно не са редки случаите на тъжните финали  Crossing Arms
Затова да се радваме на мутлу сон-а , пък какъвто и да е той и след колко години , важното е да са живи , влюбени и щастливи , като в ГБ Peace
А, и смъртта на Бихтер е логичен финал, заложен в сюжета. Колкото и да е състрадавал някой на любовните ѝ мъки, все пак ситуацията беше поставена така, че това да е наистина забранена любов, която не може да донесе щастие на никого.

Но да не е заложено в сюжета и да гръмнеш булката на финала, думи нямам!

# 733
Гале, защо си разочарована от финала на Мелодията на сърцето? На мен ми хареса финалът! Ти очакваше сватбата да е с другия ли, ох, че не мога да се сетя името в момента!

# 734
  • в подножието на планината
Гале, защо си разочарована от финала на Мелодията на сърцето? На мен ми хареса финалът! Ти очакваше сватбата да е с другия ли, ох, че не мога да се сетя името в момента!
Кенан... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт