След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 23 731
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Thinking минават ми едни такива мисли за рижавото момиченце, дали пък няма да използват на Али Лескай който доскоро беше в екипа на Ашка дъщеричката му, тя е рижа но  е около годинка и половина   Rolling Eyes
Ами много хубаво би било да е рижичко отрочето. Но и черноока красавица става.
Според мен, ще е рижа, защото в съня на Дафа беше такава, а знаем, че Мера поне това, което се е случвало в сънищата винаги го е осъществявала  Mr. Green Та така и тук  Praynig

# 691
wavey love001
Хайдееее, Борето ги отвя всички известни в категория актьор на годината  smile3521
Barış Arduç%47,9Erkan Petekkaya%10,2Kıvanç Tatlıtuğ%9,2Serkan Çayoğlu%8,3Çağatay Ulusoy%8Burak Özçivit%3,2İlker Kaleli%3,1Halit Ergenç%2,2

Но Туба си е абонирана за първото място  Thinking
Tuba Büyüküstün%44,3Elçin Sangu%41,2Bergüzar Korel
Ели Hug Heart Eyes те това ще са му наградите на Борко ,от тук нататък едва ли да спечели нещо  Whistling   ето тази година наградите от университета отидоха в Бурчин,Илкер и за сериал спечелиха "Вътре". Нито за чифте вече ще спечелят ,ни за сериал ,а за по отделно да не говорим . Следващите им проекти трябва да са още по успешни от Ашка за да се класират в някоя анкета

# 692
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми поревете си няколко дена, па да се свършва тая мъка  Laughing

# 693
Скрит текст:
Thinking минават ми едни такива мисли за рижавото момиченце, дали пък няма да използват на Али Лескай който доскоро беше в екипа на Ашка дъщеричката му, тя е рижа но  е около годинка и половина   Rolling Eyes
Според мен, ще е рижа, защото в съня на Дафа беше такава, а знаем, че Мера поне това, което се е случвало в сънищата винаги го е осъществявала  Mr. Green Та така и тук  Praynig
А, Дафинка не сънува ли яхти, Егейско море, островите, след като пиха мляко с какао в дома на Йомер. Мерич ни е длъжница с този сън. Mr. Green 28 епизод. И планове за третия човек имаше тогава. Но и да не ни го покаже, ще знаем как си прекарват лятото с-во Ипликчи! Grinning

# 694
  • near Sofia, Bulgaria

Тоя пак обещава изненади  Mr. Green

# 695
Скрит текст:
Thinking минават ми едни такива мисли за рижавото момиченце, дали пък няма да използват на Али Лескай който доскоро беше в екипа на Ашка дъщеричката му, тя е рижа но  е около годинка и половина   Rolling Eyes
Според мен, ще е рижа, защото в съня на Дафа беше такава, а знаем, че Мера поне това, което се е случвало в сънищата винаги го е осъществявала  Mr. Green Та така и тук  Praynig
А, Дафинка не сънува ли яхти, Егейско море, островите, след като пиха мляко с какао в дома на Йомер. Мерич ни е длъжница с този сън. Mr. Green
Ай, този сън не си го спомням
Ох, да сетих се  Mr. Green ама в този сън те само правеха планове да пътуват лежейки на Йомковото легло, не са пътували  Mr. Green  Laughing Това от коя серия беше  newsm78
Дани  Hug ти си написала от коя серия е, бягам да я гледам отново  Crazy

# 696
  • София
Такаааааааа..... започнаха ли да валят вече прощлните фотоси? Запоанаха. А, на мен ми е все по-криво.

Ако ще им 10 часов маратон да пуснат в петък, пак няма да съм доволна, че съсипаха сериал, който трябваше да продължи до лятото. Не виждам наследникът ни в петък да е нещо невиждано и се съмнявам да имат рейтинг много над 4.

От друга страна се радвам, че ще си почина от Кюспа, Кита и компания. Никой няма да ги забелязва вече.

Hug Hug Hug на всички в темата.

# 697

Така ще го изненада Боре някой път  Joy  с дясно кроше  hahaha  hahaha ако го види

# 698

Ще съм изненадана, ако не ни изненадат  Mr. Green

# 699
ще ми липсва Мавиша  Mr. Green

# 700
Виви, казваш, значи, че Мерич осъществява само изживяни на сън неща, не просто планувани на сън. Ех, значи ни на сън, ни наяве ще видим пътуване из Егейско море, островите, яхтата! Жалко! Wink

# 701
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дидолино, ти пък как се сети баш за Мавиша  hahaha hahaha hahaha
Мише, аз тия и сега съм им дала оф, така че и да свърши сериала при мен е все същото от към техните особи

# 702
  • София
Дидолино, ти пък как се сети баш за Мавиша  hahaha hahaha hahaha
Мише, аз тия и сега съм им дала оф, така че и да свърши сериала при мен е все същото от към техните особи
Да, ама все им се разнасят снимките из форуми и в соц. мрежи, а после няма да има защо да ги слагат, защото от другата седмица Борето ще крЕпи Кюспа на дивана у тях, а Елка ще бабува с Кита.

# 703
Ми поревете си няколко дена, па да се свършва тая мъка  Laughing

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 704
Виви, казваш, значи, че Мерич осъществява само изживяни на сън неща, не просто планувани на сън. Ех, значи ни на сън, ни наяве ще видим пътуване из Егейско море, островите, яхтата! Жалко! Wink
Не, тя осъществява сънищата само на Йо - нейния любимец  ooooh! Mr. Green сега като се поразмислих до този извод стигнах  hahaha Дафа и нейните сънища кучета ги яли, но и Дафинка имаше и един гаден сън, там където падна във водата  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт