След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 23 742
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Дани,Доре,Виви Hug,пишете ме и мен в чакането Grinning Аз също вярвам,че ще се разделят ,ако не са го направили вече PeaceАко искат на запад ,ако искат на изток все ми е тая къде ще заминават,но от самолет си личи ,че тези двамата не са един за друг,еле пък сродни души и духовни половинки -хич Naughty.Аз и преди съм казвала ,че даже и да се случи най -неприемливия вариант и да се оженят Mr. Green,има и разводи.Брад и Анжи се разведоха , та тези ли няма .Но аз до последно вярвам ,че до такова нещо като сватба няма да се стигне.А ким тоз дето Гупата така го е прегърнала newsm78,и само за протокола да отбележа ,че като за болна изглежда перфектно Mr. Green,имам предвид като репичка свежа Twisted Evil,започвам да се съмнявам аз в тоя грип Thinking

# 677
След края на сериала вече ще ми е бана не кой с кого е  Peace
Ако искат да целуват хиляди,ако искат да летят отделно...вече няма да ме интересува общо взето
А, точно търсения от тях ефект, на хората да им е все едно. Истина е, че с края на сериала, и вълнението около личния им живот ще намалее. Вероятно и моето, след известно време. Но някои актьори ми остават толкова любими, че винаги ще се вълнувам какво става с тях. Например Керем. Не ме интересува личния му живот, но с голямо нетърпение го чаках да се завърне на екран. И съм щастлива, че засега ми харесва сериала му. Боре също ще го чакам с нетърпение да се появи на екран отново. Елчинка също. Та затова и може да дочакам търпеливо да видя какво се случва в живота им.

Ками, в отбора си! Hug А Гупа е прегърнала Ферзан Йозпетек, режисьор и сценарист.  

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 17:33 от Дданни

# 678
Освен за Дефмер ето и за това бонбонче ще ми е мъчно  Heart Eyes Heart Eyes

# 679
  • в подножието на планината
Вярвайте, момичета, хубаво е да вярва човек и да мечтае... Laughing

В другата тема прочетох ,че фраг няма да има тая седмица, но серията щяла да бъде 3 часа... Crazy

# 680
  • Perla
Вярвайте, момичета, хубаво е да вярва човек и да мечтае... Laughing

В другата тема прочетох ,че фраг няма да има тая седмица, но серията щяла да бъде 3 часа... Crazy

Знам, Илде!  Hug

Аз все пак се надявам на фрагче! Пък и на тричасова серия  Laughing

Ками, раздялата на Баръш с Гупсето е само първата част от мечтата ми!  Laughing

# 681
Освен за Дефмер ето и за това бонбонче ще ми е мъчно  Heart Eyes Heart Eyes

Много миличко дете, как го обикнахме всички!

# 682
Переписка Бони и фанов:

Фан: Увидим ли мы Дефне с животом?
Боня: Да, но случай будет немного другим.
Фан: Интересно, в каком возрасте увидим малыша и говоря, что увидим с животом, но в другом случае... второй ребёнок что ли? Что ты хотела сказать этим, интересно?
...
Фан: Рыжая?
Боня: Рыжая.
Фан: Ладно, а мы увидим сцены с рождением в роддоме?
Боня: Есть скачок во времени, эта взрослая девочка

Има една увеличена снимка на която се вижда че очите на Салих и Елка са насълзени  Whistling

И Мюжде е пуснала същата снимка като останалите с надпис

От Мюжде

Да,я и вправду плакса 😪
Я бы тоже хотела чтобы

# 683
  • в подножието на планината
Доре, Hug Heart Eyes

Още от петък ми се въртеше в главата тая тричасова серия, а дано се окаже истина... Praynig

# 684
Дани ,благодаря за инфото Hug,този човек много набляга на драмите,да не видим Борко в някоя драма на есен newsm78.Относно актьорите,аз няма да го чакам Боре да се раздели с Гупа ,нито пък Елка с Делфина,но ще си ги наблюдавам с интерес Peace.Ще чакам с нетърпение както новите проекти на единия ,така и на другия и ако стават за гледане ,ще ги гледам.Е,признавам си ,че ще се интересувам и от личния им живот Blush,много искам да разбера до къде ще я докарат и колко дълго ще са с сегашните си севгилита Grinning Като казах проекти ,знаем ли нещо за следващ проект на Елка,или за сега е ясно само за Боре ,че започва на есен newsm78.И друг дерт имам ,какво ще стане с нашата тема след финака на Ашка,няма да я закрием нали Rolling Eyes

# 685
Ехааа, това ще е чудесно, ако е истина.......три часа  Praynig Praynig Praynig , но не мисля, че ще ни оставят без фраг  Rolling Eyes само да са посмели  Crossing Arms

# 686
Всички явно сме се надявали като ни отнеха много серии, да ни наградят с дълга финална серия. И аз тайно се надявах в последната серия да ни покажат много, много неща.

# 687
Thinking минават ми едни такива мисли за рижавото момиченце, дали пък няма да използват на Али Лескай който доскоро беше в екипа на Ашка дъщеричката му, тя е рижа но  е около годинка и половина   Rolling Eyes

# 688
Thinking минават ми едни такива мисли за рижавото момиченце, дали пък няма да използват на Али Лескай който доскоро беше в екипа на Ашка дъщеричката му, тя е рижа но  е около годинка и половина   Rolling Eyes
Ами много хубаво би било да е рижичко отрочето. Но и черноока красавица става.

# 689
  • Керодиспансера
 wavey love001
Хайдееее, Борето ги отвя всички известни в категория актьор на годината  smile3521
Barış Arduç%47,9Erkan Petekkaya%10,2Kıvanç Tatlıtuğ%9,2Serkan Çayoğlu%8,3Çağatay Ulusoy%8Burak Özçivit%3,2İlker Kaleli%3,1Halit Ergenç%2,2

Но Туба си е абонирана за първото място  Thinking
Tuba Büyüküstün%44,3Elçin Sangu%41,2Bergüzar Korel

Общи условия

Активация на акаунт