След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 23 753
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

И варианта на Санем...
Кат ги гледам тия двамата - не ми изглеждат на двойка очакващи дете  Joy  Joy  Joy  Joy
Язък за снощната война и подмятанията хахахах
Много бързаш! Нали трябва да си изиграят ролите докрая! Борко още не се е разделил с Гупа официално, че да афишира новата си любов! Grinning Тя и снапчат войната беше чрез посредници - единият ползва Гюнджа, другият - Пабло Ескобар! hahaha
Той Пабло ако знаеше за какво го използват Joy ще се обърне в гроба  Joy

Да бе хаха война си обявяват в нета,ма инак си пазаруват в мола и си лягат заедно всяка вечер  hahaha
А, чакай, не сме ги видели още заедно в мола, за лягането вечер хич пък няма как да знаем! hahaha
Да бъдем реалисти  Mr. Green
Аз си имам конспиративна теория, че Боре и Гупа са разделени още от времето на премиерата на Зълвата, тя ми казва да бъда реалист! hahaha След някой и друг месец, ако са още заедно, ще стана реалист.  Wink
Хихи, и аз смятам, че тези вече не живеят заедно  ooooh! Mr. Green Но ако след финала на Ашка наистина заминат заедно за Тайланд или където беше споменато, че щели да ходят, я отписвам тази работа Joy Joy Не мога цял живот да го чакам да се разделя с Кюса, я  Crossing Arms Mr. Green
Виви, и аз като теб! Wink Ако той не си знае интереса, няма аз да го мисля, я! Но нали съм го канонизирала за почти светец, имам все още вяра в момчето! hahaha

# 661

напомнят ми за Хазал и Чачун, на прощалните снимки бяха единия в средата, а Хазал в края Mr. Green

Ди  Hug, поне са на една снимка  Mr. Green Mr. Green  Joy  Joy  Joy

Ирко  Hug, то поне последните две серии искаме да гледаме Дефмер, не само Кориша, та затова му се дразним  ooooh!

Аз нямам никакви очаквания за последната серия, каквото ни дадат - това  Thinking Ако ни дадат Дефмер за повече от обичайните 7 минути - добре, ако не - за последно ще наплюя Мера и това е  Joy  Joy  Joy Пък и какво значение дали ще ги гледаме след година или след години  newsm78 Пак могат да покажат нещата, които искаме  Thinking За съжаление нашите желания обикновено се разминават с  тези на Мера  ooooh! Като нищо ще приключим както и започнахме - с Росини и Пруст  Mr. Green

# 662
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

И варианта на Санем...
Кат ги гледам тия двамата - не ми изглеждат на двойка очакващи дете  Joy  Joy  Joy  Joy
Язък за снощната война и подмятанията хахахах
Много бързаш! Нали трябва да си изиграят ролите докрая! Борко още не се е разделил с Гупа официално, че да афишира новата си любов! Grinning Тя и снапчат войната беше чрез посредници - единият ползва Гюнджа, другият - Пабло Ескобар! hahaha
Той Пабло ако знаеше за какво го използват Joy ще се обърне в гроба  Joy

Да бе хаха война си обявяват в нета,ма инак си пазаруват в мола и си лягат заедно всяка вечер  hahaha
А, чакай, не сме ги видели още заедно в мола, за лягането вечер хич пък няма как да знаем! hahaha
Да бъдем реалисти  Mr. Green
Аз си имам конспиративна теория, че Боре и Гупа са разделени още от времето на премиерата на Зълвата, тя ми казва да бъда реалист! hahaha След някой и друг месец, ако са още заедно, ще стана реалист.  Wink
Хихи, и аз смятам, че тези вече не живеят заедно  ooooh! Mr. Green Но ако след финала на Ашка наистина заминат заедно за Тайланд или където беше споменато, че щели да ходят, я отписвам тази работа Joy Joy Не мога цял живот да го чакам да се разделя с Кюса, я  Crossing Arms Mr. Green
Виви, и аз като теб! Wink Ако той не си знае интереса, няма аз да го мисля, я! Но нали съм го канонизирала за почти светец, имам все още вяра в момчето! hahaha
Свети Боре Joy Joy

Е то и да литнат за Тайланд,кой казва,че и двамата ще стигнат там  Joy и без това има прикачване в Катар, някой може да слезе там и дим да го няма  Joy  това за конспиративните теории  Joy
Обаче аз малко съм Тома неверни чак такива теории нямам,освен за майтап  hahaha тогава може ви измисля 10 плана за бягство  Joy
Тя Гупата няма играе 2-ра цигулка  Peace ако не са заедно,щеше да се покаже кат непукистката и с гордо вдигнала глава ще каже,че имат несходство в характерите  Peace

# 663
Кат за сериозно грипозна е в голяма близост с хора хаха и доста леко облечена  Joy

Тя се разболява само кога Боре не иска да я вземе на пазар в мола  Joy  Joy  Joy

# 664
А, Вери, и аз съм го мислила това, че може да литнат заедно за Далечния изток, пък да пристигне един. Но ако решат дотолкова да играят на влюбени, аз вдигам ръце, няма да го мисля Боре чак пък толкоз!

А Гупа след толкова хвалби на мъжа-матрьошка в пресата, малко трудно ще го играе непукистка. Срещнала си сродната душа, пък месец, два по-късно вече не ти е сродна душа. Така че тя се омота много в тези си сърдечни изповеди и сега Боре ще трябва да ѝ подаде ръка и някак умело да се измъкнат от кашата. Да видим как! А не беше времето да признава, че нещата не вървят между тях, премиера се задаваше, фенове има, които вярват в голямата им любов, как да ги разочарова, зор! Да видим какво зайче ще излезе от шапката!

# 665
Тюркян тейзе на театралната сцена!

# 666
  • Perla
Не се отказвам аз така лесно от мечтите си! Те и затова са мечти- защото се случват трудно, но пък ми помагат да се чувствам човек. А и съм се убедила, че и най- невероятната мечта може да стане реалност. Е, никога не съм била реалист докрай, дори тогава, когато реалността е бодяла очите ми, та и сега няма да изневеря на характера си. Laughing

# 667
А, размислих. Ще ги чакам да се върнат от Далечния изток и ще им дам още някой друг месец и тогава ще вдигна ръце. Нали Боре ще трябва да помага на Гупа така да се разделят, че тя да не играе 2ра цигулка. Далечният изток може да е част от спасителния план. Гупа не е оставена заради друга жена, с която Боре участва в успешен проект, а просто са разбрали, че имат несходства в характерите си след потапянето в екзотичната духовност на източния свят. Дали са време на хората да забравят за сродните души, спътника в живота, мъжа-матрьошка и всеки по пътя си по живо, по здраво! Това е новата ми конспиративна теория! Joy

Доре, ние с теб ще чакаме докрай, когато и да е този край! Peace

# 668
А, Вери, и аз съм го мислила това, че може да литнат заедно за Далечния изток, пък да пристигне един. Но ако решат дотолкова да играят на влюбени, аз вдигам ръце, няма да го мисля Боре чак пък толкоз!

А Гупа след толкова хвалби на мъжа-матрьошка в пресата, малко трудно ще го играе непукистка. Срещнала си сродната душа, пък месец, два по-късно вече не ти е сродна душа. Така че тя се омота много в тези си сърдечни изповеди и сега Боре ще трябва да ѝ подаде ръка и някак умело да се измъкнат от кашата. Да видим как! А не беше времето да признава, че нещата не вървят между тях, премиера се задаваше, фенове има, които вярват в голямата им любов, как да ги разочарова, зор! Да видим какво зайче ще излезе от шапката!
Аз затова казвам, ако заминат вече спирам  Naughty Mr. Green защото не виждам причина, да се крият, ако наистина не са заедно, когато постепенно ще утихва интереса към тях, като няма да е на екран вече и такъв цирк ми се вижда излишен след приключване на Ашка, та те да не са Брад и Анджелина случайно, та дори и те се разделиха Mr. Green Та ако заминат заедно, аз ще приема ситуацията по този начин - не са разделени и им е приятно да са заедно  ooooh! колкото и да не го разбирам  Mr. Green

# 669
  • Perla
Haftanın sosyal reytingleri;

1 #kiralıkaşk %55.52
2 #aşklaftananlamaz % 32,51
3 #içerde %31.03
4 #cesurvegüzel %30.95
5 #ölenekadar % 23,69

Статистика!

# 670
  • Perla
А, размислих. Ще ги чакам да се върнат от Далечния изток и ще им дам още някой друг месец и тогава ще вдигна ръце. Нали Боре ще трябва да помага на Гупа така да се разделят, че тя да не играе 2ра цигулка. Далечният изток може да е част от спасителния план. Гупа не е оставена заради друга жена, с която Боре участва в успешен проект, а просто са разбрали, че имат несходства в характерите си след потапянето в екзотичната духовност на източния свят. Дали са време на хората да забравят за сродните души, спътника в живота, мъжа-матрьошка и всеки по пътя си по живо, по здраво! Това е новата ми конспиративна теория! Joy

Peace

Ако все пак бъдем поне малко реалисти, то е ясно, че няма как на втория ден след приключването на Ашка да кажат, че са се разделили. Ще ходят ли някъде, ще се връщат ли, но ще е нужно време наистина да изгаснат прожекторите и да слязат от сцената на ежедневното внимание. А дотогава вече ще са ясни несходствата в характерите и т.н. И всеки по пътя си.

# 671

Абе, че те все някога ще се разделят, ще се Mr. Green аз съм сигурна, че Кюса няма да успее да го откара до олтара  Joy Joy Joy и да целува 1500 човека Joy Joy

# 672
Скрит текст:

Абе, че те все някога ще се разделят, ще се Mr. Green аз съм сигурна, че Кюса няма да успее да го откара до олтара  Joy Joy Joy и да целува 1500 човека Joy Joy

hahaha Боре никога не би ѝ причинил такова нещо - заради него да целува 1500 души.  hahaha

# 673
След края на сериала вече ще ми е бана не кой с кого е  Peace
Ако искат да целуват хиляди,ако искат да летят отделно...вече няма да ме интересува общо взето

# 674
Joy Joy Joyа така мечтайте... Ако чакаме прожекторите да угаснат и да затихне всичко няма как да стане, сега ще отидат до Тайланд, Кюса ще се погрижи да ни информира, после пък ще дойде лято Борко ще започне подготовка за новото си дизи и така ще премине всичко и Кюса ще е плътно до него  Whistling

Диди  Hug те хубаво на една снимка ама са на разстояние да не би някой да си помисли нещо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт