След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 23 774
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Аз пък искам една серия само за и с Дефмер, достатъчно цели 68 серии гледахме Нера и интригите ѝ, Корай и неговите изпълнения, махалата, ресторанта на Нихан и Сердар и тях самите, Исо и неговите невъзможни любови, краченето му по улиците  ooooh! ooooh! ooooh!

Тази снимка е стара, виждала съм я, казвам го, защото коментират, че това ще е момиченцето Peace
newsm78 тази снимка си я спомням, ако не се лъжа май е дъщеричка на някой от екипа
Ди  Hug значи все пак може това да е момиченцето, което ще изиграе Емине  Heart Eyesда са взели детето на човек от екипа  Peace
Да, стара е снимката, доста често съм я виждала Peace

# 631
Ние само Дефмер искаме,но и другите хора участват в сериала,имат подписани договори,елранно време и т.н  Peace 

Аз нищо не очаквам,защото нищо от това де искаме няма да го получиме  Peace ще има истерията на семейството,бърза сватба,че да не я разбере махалата,че е бременна Дафа пък не е женена  hahaha  новия ашк - Исо и овцата и така до края на последните 15 мин дет ще дадат след 3-4 години как й правят рождения ден на малката и туту финито  Peace

# 632
  • Perla
Аз пък искам една серия само за и с Дефмер, достатъчно цели 68 серии гледахме Нера и интригите ѝ, Корай и неговите изпълнения, махалата, ресторанта на Нихан и Сердар и тях самите, Исо и неговите невъзможни любови, краченето му по улиците  ooooh! ooooh! ooooh!

Тази снимка е стара, виждала съм я, казвам го, защото коментират, че това ще е момиченцето Peace

Дай, Боже!  Praynig Praynig Praynig

А снимката не съм виждала, обаче ми се стори странно, че ни показват всичко още преди серията.

А за селфи на елбарите се надявам в последния ден, преди серията. Както май беше и първия сезон. newsm78

Ама...много тъжна работа!  Sad

# 633
Аз съжалявам, че сте разочаровани от 68 епизод. За мен имаше много романтични, показателни и смислени неща за Дефмерите. Аз всичко след предложението и целувката приемам за бонус. Ако искат Емине и като абитуриентка да ни я покажат, ще съм доволна. Grinning

# 634

от Керем.... Към края

# 635
# 636
А бе искаме най-малко тричасова серия в петък, в която да съберат всичките ни очаквания, които трябваше да са поне в десетина серии! Да видим Мерич може ли да изпълни това!
Peace И аз го искам това, точно това казах, след серията в петък, де да може серията да е поне по-дълга, но откакто се каза, че приключват и сериите станаха дори по-къси, отколкото бяха преди това  ooooh! ooooh! ooooh!
Да, помня, че го каза!  Hug Толкова много искахме да гледаме определени неща, не в една серия, в десет поне, че и три часа серия няма да е достатъчна! Ако изобщо някой се опита да ни направи кефа!
Ах, Дани, това ми е болна тема  ooooh! Лишиха ни от още няколко серии повече по незнайно какви причини, лишаха ни от толкова хубави моменти с Дефмер през цялото време, сега, ако ни поднесе някой незадоволителен финал  ooooh! ooooh! ooooh!

Ние само Дефмер искаме,но и другите хора участват в сериала,имат подписани договори,елранно време и т.н  Peace  

Аз нищо не очаквам,защото нищо от това де искаме няма да го получиме  Peace ще има истерията на семейството,бърза сватба,че да не я разбере махалата,че е бременна Дафа пък не е женена  hahaha  новия ашк - Исо и овцата и така до края на последните 15 мин дет ще дадат след 3-4 години как й правят рождения ден на малката и туту финито  Peace
Верче, сигурно така ще стане  ooooh! Mr. Green И гарнирано с много Корай, който ще присъства навсякъде, където успее да стигне, даже и при сдобряването на семействата  Joy Joy и Нера, разбира се, за къде без нея - преобразила се в добрата фея  ooooh! ooooh! Mr. Green

# 637
Виви, добре, че Нера взе да става добра фея отдалеко, че иначе и тя за един епизод трябваше да смени черните криле с бели и от черен ангел да стане бял. Добре, че поне нейната трансформация я замисли Мерич навреме.

# 638
Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Скрит текст:
В ТТ я пуснаха тази снимка, разсмя ме, както ми беше тъжно, Къванч наистина ли плаче  hahaha

# 639
  • near Sofia, Bulgaria

И варианта на Санем...

# 640

В ТТ я пуснаха тази снимка, разсмя ме, както ми беше тъжно, Къванч наистина ли плаче  hahaha

Joy Joy Joy
Ох, и мен ме разсмя с глас. Ако плаче наистина, сладур. Ако се преструва, добър актьор е!

# 641

В ТТ я пуснаха тази снимка, разсмя ме, както ми беше тъжно, Къванч наистина ли плаче  hahaha

Joy Joy Joy
Ох, и мен ме разсмя с глас. Ако плаче наистина, сладур. Ако се преструва, добър актьор е!
Според мен се преструва  Mr. Green всички около него се хилят

# 642
  • У Диспансера ...♥♥♥
Изгледах двата епизода, остана ми тоя къде сте разочаровани, ама ще го оставя за по натам  Stop
Не мога да разбера, как може да ви дразни Кориша, вие драма ли гледате, или комедия  newsm78
И какво е това нагъл бил, не знам си какво, ама не гледайте така буквално на нещата. Това е ироничен образ, никой не го приема насериозно, ама разберете че гледате комедия и разбира се, че има нужда от такива образи. Аз се забавлявах страшно с неговата коледна концепция и как щеше да се пали с водата  hahaha hahaha hahaha hahaha
Абе внася ми колорит, ако не ви е забавен сте сбъркали жанра, Кара Севдата е друг сериал  Peace

# 643
  • в подножието на планината
Откраднах го от другата тема - Йомер и Емине Ипликчи! Two Hearts

Ай, ай...байълдъм... Heart Eyes

# 644

И варианта на Санем...
Кат ги гледам тия двамата - не ми изглеждат на двойка очакващи дете  Joy  Joy  Joy  Joy
Язък за снощната война и подмятанията хахахах

Общи условия

Активация на акаунт