След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 23 786
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Скрит текст:
Чудят се дали това малко момиченце няма да изиграе ролята на дъщеричката  Rolling Eyes това означава, че ще има по-голям скок във времето Thinking
И пак ме хвана яд, че всички тези хубави моменти ще ги прехвърлят набързо, да не кажа, че направо само ще ги загатнат  ooooh! ooooh!

https://www.instagram.com/p/BPR02ufjI81/?taken-by=defom.elbar_
Виви  Heart Eyes Hug някои така казват, че на сета имало момиченце около 3-4 годишно и предполагат че това ще е Емине Ипликчи.... Колко е вярно ще видим, но ако е така Мера е за трепане защото можеше да има в 68епизод поне малка част от Дефината бременност, вълнението около раждането и т.н.... А те направо ако направят тоя скок от 3-4 години феновете ще ги взривят

Сега ХЕЛОУУУУ на всички  Hug Hug Hug

Колко сме различни хората! На мен скок от 3-4 години ще ми хареса. Мога да мина без сватба, дори и без вълненията около бременността. Стига ми да видя реакцията на Йомер, когато научи, че ще става баща. Първата сватба беше толкова красива, че вече имам представа и каква би била сватбата им. Но да ги видя с дете на 3-4 години ще ми бъде много, много интересно. И също как ще работят, заедно ли, как прекарват времето си, как ще общуват със семействата си, това ми е по-интересно.
Данни  Hug аз също на сватбата не държа да я видя, но вълненията им да  Grinning

# 616
Откраднах го от другата тема - Йомер и Емине Ипликчи! Two Hearts

# 617
  • Perla
Гале  Hug ДИ  Hug

На сватбата аз също не държа- едва ли биха могли да направят по- красива от оная, която видяхме. Но искам да видя последния им танц на сватбата на Синан, искам да видя реакцията на Ипликчи, когато научи, че ще става татко; искам да видя и аз вълненията около раждането на рижавата принцеса на тати; искам да видя поне мъъъничко от бебешкия период на дъщеричката и после вече да прескачат във времето. Ама дано тези прелести поне ни подарят!  Praynig Praynig Praynig Praynig
Бях си казала, че няма да се ядосвам за пропуснатите красиви моменти, ама, като си смисля какво можехме да гледаме, пак ме хващат лудите  Mr. Green

# 618

от Онур... Край на селфитата или последно селфи  Sad

# 619
А бе искаме най-малко тричасова серия в петък, в която да съберат всичките ни очаквания, които трябваше да са поне в десетина серии! Да видим Мерич може ли да изпълни това!

# 620

от Онур... Край на селфитата или последно селфи  Sad
Какво  Shocked Аз толкова се надявах на едно селфи на Елка и Боре  Rolling Eyes Няма ли да има, бе  ooooh!
 Или това се отнася за Онур  Mr. Green

# 621
Реално има време и за вълнения около бременността и за сватба, вместо да дават Нера и Кориша  Crossing Arms

# 622
На сватбата аз също не държа- едва ли биха могли да направят по- красива от оная, която видяхме. Но искам да видя последния им танц на сватбата на Синан, искам да видя реакцията на Ипликчи, когато научи, че ще става татко; искам да видя и аз вълненията около раждането на рижавата принцеса на тати; искам да видя поне мъъъничко от бебешкия период на дъщеричката и после вече да прескачат във времето. Ама дано тези прелести поне ни подарят!  Praynig Praynig Praynig Praynig
Бях си казала, че няма да се ядосвам за пропуснатите красиви моменти, ама, като си смисля какво можехме да гледаме, пак ме хващат лудите  Mr. Green
Peace Peace Peace
И аз искам тези моменти да ги видя, но вече нямам никаква вяра и надежда, Мера с 68 серия ми уби всички надежди, че може да ни зарадва  ooooh! ooooh! ooooh!  #2gunfire #2gunfire Толкова съм и ядосана, че даже не искам да коментирам  Sad Sad

А бе искаме най-малко тричасова серия в петък, в която да съберат всичките ни очаквания, които трябваше да са поне в десетина серии! Да видим Мерич може ли да изпълни това!
Peace И аз го искам това, точно това казах, след серията в петък, де да може серията да е поне по-дълга, но откакто се каза, че приключват и сериите станаха дори по-къси, отколкото бяха преди това  ooooh! ooooh! ooooh!

# 623
Реално има време и за вълнения около бременността и за сватба, вместо да дават Нера и Кориша  Crossing Arms
Терко, ти остави Кориша и Нера ами семейството ще гледаме как се сдобряват дано не изяде само половината време от епизода  Praynig

# 624
# 625
Аз пък искам една серия само за и с Дефмер, достатъчно цели 68 серии гледахме Нера и интригите ѝ, Корай и неговите изпълнения, махалата, ресторанта на Нихан и Сердар и тях самите, Исо и неговите невъзможни любови, краченето му по улиците  ooooh! ooooh! ooooh!

Тази снимка е стара, виждала съм я, казвам го, защото коментират, че това ще е момиченцето Peace

# 626

на Керем му приписаха любов с Шебнем, а те хората участват заедно в театрална постановка

Вместе в одной театральной постановке!

Шебнем Бозуклу и Керем Фыртына, о которых ходят слухи, что между ними роман, собираются сыграть вместе в театральной постановке "Объятия леопарда

и нова от Исмаил

# 627
Аз не съм настроена за супер финала, защото ще ме шамаросат пак  Joy Без очаквания по-добре  Mr. Green

# 628
Аз пък искам една серия само за и с Дефмер, достатъчно цели 68 серии гледахме Нера и интригите ѝ, Корай и неговите изпълнения, махалата, ресторанта на Нихан и Сердар и тях самите, Исо и неговите невъзможни любови, краченето му по улиците  ooooh! ooooh! ooooh!

Тази снимка е стара, виждала съм я, казвам го, защото коментират, че това ще е момиченцето Peace
newsm78 тази снимка си я спомням, ако не се лъжа май е дъщеричка на някой от екипа

# 629
Peace И аз го искам това, точно това казах, след серията в петък, де да може серията да е поне по-дълга, но откакто се каза, че приключват и сериите станаха дори по-къси, отколкото бяха преди това  ooooh! ooooh! ooooh!
Да, помня, че го каза!  Hug Толкова много искахме да гледаме определени неща, не в една серия, в десет поне, че и три часа серия няма да е достатъчна! Ако изобщо някой се опита да ни направи кефа!

Общи условия

Активация на акаунт