След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 23 791
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Сечко пред журналисти при откриването на Панда.
https://vk.com/kiralikasktvstar?z=video-26644368_456239553%2Fa33 … -96725873_1237928

# 586
  • Perla
Скрит текст:
Илде Hug и аз искам това да ни кажат, а най-добре направо да ни го пуснат, но от екипа така са се успокоили, че е последна серия  ooooh! ooooh!

Преди два дена бил в Мола  Mr. Green

https://www.instagram.com/p/BPR3m4LDkxe/?taken-by=dnevniki_elbar&hl=bg
кат го гледам как се е облякъл  Joy елегантно палто със суитчър и предполагам,че е бил с кака си  Joy Joy

Естествено , Peace заедно са били двамата в Мола.
  И тя се снимала ...няма да изтърве момента я
Mr. Green
Наистина ли има снимка с нея  newsm78 аз си помислих даже, че в изрязана част от снимката е била и тя  Mr. Green

Засега снимка с нея няма, дори в нейната фен група  Peace пък и да, точно преди два дни тя се оплака на всеослушание, че все още е грипозна. Това само като информация

# 587
Доре Hug и аз ги прегледах и не видях, но тъй като Ели каза, че се е снимала и тя, помислих, че сигурно някъде в някоя група се е появила снимка, иначе знам, че е болна, то човек може ли да не разбере за това важно събитие в живота й ooooh!

# 588
Доре Hug и аз ги прегледах и не видях, но тъй като Ели каза, че се е снимала и тя, помислих, че сигурно някъде в някоя група се е появила снимка, иначе знам, че е болна, то човек може ли да не разбере за това важно събитие в живота й ooooh!
След снимка на Боре в мола, аз съм на тръни, защото до няколко часа изскача и тя.  ooooh! Затова предпочитам да няма снимки на Боре от мола, само от сета! hahaha

# 589
Чудят се дали това малко момиченце няма да изиграе ролята на дъщеричката  Rolling Eyes това означава, че ще има по-голям скок във времето Thinking
И пак ме хвана яд, че всички тези хубави моменти ще ги прехвърлят набързо, да не кажа, че направо само ще ги загатнат  ooooh! ooooh!

https://www.instagram.com/p/BPR02ufjI81/?taken-by=defom.elbar_

# 590
  • near Sofia, Bulgaria
Те пък значи с тоя мол, ще рече човек, че голямо събитие  ooooh! Как един път не се похвалиха с посещение на музей, на театър, на опера... Страхотно разнообразие - всяка седмица в мола!  Stop
Ако е била и каката обаче, не вярвам да пропусне да се щракне  Thinking Да не навлизам много в конспирацията, ама може да се възприеме като показно на Баръш: вижте ме, и сам мога да ходя в мола!  Wink

# 591
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Нера е нов вид видеозон, поглежда те в очите и разбира, че си бременна  Joy Joy Joy
Направо  Joy Joy Joy Joy
Айй  Crazy Crazy принцеса Ипликчи  Heart Eyes е по-добре от Корай Ипликчи  Mr. Green
Охх дано да е призния финал който толкова дълго чакаме  Praynig Praynig Praynig

# 592
Те пък значи с тоя мол, ще рече човек, че голямо събитие  ooooh! Как един път не се похвалиха с посещение на музей, на театър, на опера... Страхотно разнообразие - всяка седмица в мола!  Stop
Ако е била и каката обаче, не вярвам да пропусне да се щракне  Thinking Да не навлизам много в конспирацията, ама може да се възприеме като показно на Баръш: вижте ме, и сам мога да ходя в мола!  Wink
Аз преди време бях казала, че ако реши Боре, така може да ни каже, че са се разделили. Един път в мола без кака, втори път в мола без кака и ние не сме глупави, ще си направим нужните заключения. Той веднъж вече се показа от мола без кака, ако помня правилно. Дано това да е вторият път!  Mr. Green

# 593
Чудят се дали това малко момиченце няма да изиграе ролята на дъщеричката  Rolling Eyes това означава, че ще има по-голям скок във времето Thinking
И пак ме хвана яд, че всички тези хубави моменти ще ги прехвърлят набързо, да не кажа, че направо само ще ги загатнат  ooooh! ooooh!

https://www.instagram.com/p/BPR02ufjI81/?taken-by=defom.elbar_
Не си сама в яда си, да знаеш! Crossing Arms

# 594
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Илде Hug и аз искам това да ни кажат, а най-добре направо да ни го пуснат, но от екипа така са се успокоили, че е последна серия  ooooh! ooooh!

Преди два дена бил в Мола  Mr. Green

https://www.instagram.com/p/BPR3m4LDkxe/?taken-by=dnevniki_elbar&hl=bg
кат го гледам как се е облякъл  Joy елегантно палто със суитчър и предполагам,че е бил с кака си  Joy Joy
Дрес кода му е в стил Озай  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 595
  • near Sofia, Bulgaria

Питали Волкан за фраг, доколкото разбрах, казва, че остава още малко да снимат и като свършат, ще го пуснат  Thinking
Ама много е запознат  Laughing ако излезе нещо от всички недомлъвки, дето пуска напоследък, ще го призная, иначе изглежда, че си търси петминутна слава на гърба на ЕлБар!  Crossing Arms
С тази снимка пожелава лека нощ...  Whistling

# 596
Нера е нов вид видеозон, поглежда те в очите и разбира, че си бременна  Joy Joy Joy
Направо  Joy Joy Joy Joy
Айй  Crazy Crazy принцеса Ипликчи  Heart Eyes е по-добре от Корай Ипликчи  Mr. Green

Диме  Hug, със сигурност ще е финал, ама дали ще е приказен  newsm78 Силно се съмнявам и очаквам по-скоро нещо като 68 серия  ooooh! Представата на Мерич за романтика е доста различна от нашата  Mr. Green Я си помислете само - тя се отъждествява с майката на Йо, сега, в последната серия, ще се възроди като дъщеря му и ще си сложи печата на сериала   Mr. Green

# 597
Направо  Joy Joy Joy Joy

Диме  Hug, със сигурност ще е финал, ама дали ще е приказен  newsm78 Силно се съмнявам и очаквам по-скоро нещо като 68 серия  ooooh! Представата на Мерич за романтика е доста различна от нашата  Mr. Green Я си помислете само - тя се отъждествява с майката на Йо, сега, в последната серия, ще се възроди като дъщеря му и ще си сложи печата на сериала   :mrgreen:
Joy Joy Joy Joy Joy

# 598
Рускините са писали, че когато е правена снимката в мола, Гюпсата сложила видео с обяснение, че е болна от грип и проспала целия ден.

# 599
Те пък значи с тоя мол, ще рече човек, че голямо събитие  ooooh! Как един път не се похвалиха с посещение на музей, на театър, на опера... Страхотно разнообразие - всяка седмица в мола!  Stop
Ако е била и каката обаче, не вярвам да пропусне да се щракне  Thinking Да не навлизам много в конспирацията, ама може да се възприеме като показно на Баръш: вижте ме, и сам мога да ходя в мола!  Wink

Гале  Hug, то досега винаги посещенията им в мола се документираха от журналисти, които случайно ги причакваха там, да ги попитат колко са щастливи. Сега нещо журналята ги няма да ги фотнат, да ни разкажат за щастието, любовта и брака, та знае ли човек  newsm78 Може кака му за това да я няма - не е успяла да уреди случайната среща и е решила да не се хаби напразно с разходки в студа  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт