След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 23 799
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Нера е нов вид видеозон, поглежда те в очите и разбира, че си бременна  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy

Виви, съмненията в Дефне ги пося новия видеозон, тя вижда от деня на зачатието, не се чакат признаци за бременност! hahaha

# 571
  • в подножието на планината

Виви, Hug Heart Eyes

Пак да питам... Rolling Eyes Кога трябваше да имаме фрагче?... newsm78

# 572
Илде Hug и аз искам това да ни кажат, а най-добре направо да ни го пуснат, но от екипа така са се успокоили, че е последна серия  ooooh! ooooh!

Преди два дена бил в Мола  Mr. Green

https://www.instagram.com/p/BPR3m4LDkxe/?taken-by=dnevniki_elbar&hl=bg

# 573

Виви, Hug Heart Eyes

Пак да питам... Rolling Eyes Кога трябваше да имаме фрагче?... newsm78
В петък... Joy Може би днес...  hahaha Може би утре...  hahaha Може би във вторник...  hahaha  Може би в сряда...  hahaha До сряда се надявам да ни пуснат първото фрагче!

# 574

Е, хубУ, де... ooooh! Значи ще чакаме петък...  Rolling Eyes

# 575
Добър ден, сладурки  Hug  Hug  Hug

Хайде на кафе, нищо, че е късно, но никога не е излишно  Laughing

Илде  Hug, аз от вчера си мрънкам на ум, ама си викам - като няма фраг, поне серията да ни пуснат в петък  Wink

И какво сега, финал като в слънцата - дефмерчето направо на годинка, на РД ще ни разкажат битието на тайфата през тази година, ще сменят два памперса и всеки по пътя си  ooooh! Поне кошмара на Дафа няма се сбъдне - Корай няма да  виси по цял ден у тях, вероятно Синан ще е късметлията  Joy  Joy  Joy

Нера е нов вид видеозон, поглежда те в очите и разбира, че си бременна  Joy Joy Joy

Нера зоркото око  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 576
  • near Sofia, Bulgaria
Здравейте, ашковки форева!  Hug  Hug Hug
Много се радвам, че детето е момиченце  Crazy Както се е сетила Дани  Hug Heart Eyes страшно исках да е принцесата на татко!  Peace
А и с това обещание към Корай, като че ли ни подготвиха, че ще е момиче, щото Корай Ипликчи  направо си е смешка  hahaha
За името и на мен първо би ми дошло на ума Емине, но Терка  Hug Heart Eyes го спомена първа  Peace Иначе и за това ни подготвиха, с разказа на Йомер какво са обичали да правят заедно и как му е била най-близкия човек. Дефне е изживяла болката майка й да я изостави, така че за нея е присъщо да почете така жената, която толкова е обичала сина си, но не е могла да остане до него заради болестта си.  Rolling Eyes
Ох, толкова е трогателно и романтично, че ми се доплака  от умиление от сега.  Cry
Жалко, че е последна серия, но ще гледам с удоволствие такива хубави моменти!  Peace

# 577

Гале, Hug Heart Eyes

Диде,  Hug Heart Eyes да си помрънкаме като за последно... Sad

# 578
Илде Hug и аз искам това да ни кажат, а най-добре направо да ни го пуснат, но от екипа така са се успокоили, че е последна серия  ooooh! ooooh!

кат го гледам как се е облякъл  Joy елегантно палто със суитчър и предполагам,че е бил с кака си  Joy Joy

# 579

кат го гледам как се е облякъл  Joy елегантно палто със суитчър и предполагам,че е бил с кака си  Joy Joy

Естествено , Peace заедно са били двамата в Мола.
  И тя се снимала ...няма да изтърве момента я
Mr. Green

# 580
Диди Hug аз вчера измрънках за фраг няколко пъти г, но като никой не се присъедини реших и аз да спра  Joy  Mr. Green

# 581

[/quote]
[/quote]

Mr. Green
Здравейте! Ами тя нали проглуши ушите на целия свят в инстаграма си, че била грипозна, как така е отишла болна на мол, ама нали трябва да зарегистрира, че са заедно с тоя абдал, как ще пропусне.

# 582
Скрит текст:

Защо ли и аз си помислих същото! Ей, ще намразя моловете значи! Joy

# 583
Скрит текст:
Илде Hug и аз искам това да ни кажат, а най-добре направо да ни го пуснат, но от екипа така са се успокоили, че е последна серия  ooooh! ooooh!

Преди два дена бил в Мола  Mr. Green

кат го гледам как се е облякъл  Joy елегантно палто със суитчър и предполагам,че е бил с кака си  Joy Joy

Mr. Green
Наистина ли има снимка с нея  newsm78 аз си помислих даже, че в изрязана част от снимката е била и тя  Mr. Green

# 584
Диди Hug аз вчера измрънках за фраг няколко пъти г, но като никой не се присъедини реших и аз да спра  Joy  Mr. Green

А, Виви  Hug, то едното мрънкане си ни остана, не можем се отказа и от него  Joy  Joy  Joy

кат го гледам как се е облякъл  Joy елегантно палто със суитчър и предполагам,че е бил с кака си  Joy Joy

Верко  Hug, той готов за всяка ситуация - палтото - за Елка, суитчъра - за кака  Joy  Joy  Joy Не се знае коя ще излезе иззад ъгъла  hahaha  hahaha  hahaha
Ама тя Гупата не приплака ли преди два дни, че е болна  newsm78 Или мола и е лекарството на нея  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт