След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 23 805
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро, девойки!  Hug

Хм, значи конспирацията изглежда правдоподобна, може и да се води Снапчат война, а! Хайде, ще поживеем, ще видим! Щом толкова здравомислещи девойки като вас виждат странни съвпадения.

И аз гледам Анне и такава реплика досега там изобщо не си спомням. Иначе актрисата е добра, прави страхотна роля в сериала.

Скрит текст:
Стар ще излъчват този сериал на мястото на Ашка в петък!
https://twitter.com/startv/status/820332670773235713
Тая простотия ли ще ни наследи  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Да видим с него Стар ще надскочат ли рейтинг 4, щом 4 им е нисък рейтинг! Mr. Green

Хубава неделя ви желая! Като няма фраг, поне конспирации да има, че да не излизаме от филма! Wink

# 556
Като казва Йо, че им е рано да мислят за деца, да я беше пазил тогава. Wink Дафне не го е направила сама това дете.
Мише, Йо не казва, че им е рано да мислят за деца, а че тази работа, кой ще роди първото дете, няма да се падне на тях, защото не виждала ли колко много Синан иска да има деца. Пък тя го пита той не иска ли, но не го остави да отговори. Peace

Ох, да идва петък, да видим новия човек, който не сме виждали досега, дано да е дефмерче.

И да се вкарам и аз малко във филма. Корай и Нериман си говореха колко много си подхождат един до друг, колко са хубави, а Нериман вика "Да не ни урочасат!" и тогава Корай извади мънистата против уроки. Та тази фраза на Нериман да не ги урочасат ми се стори подритване на Мерич по кокалчетата на Гупа, която се страхува прекрасната им любов с Боре да не бъде урочасана, колко пъти го казва вече пред журналисти. И да получела предложение за женитба, нямала да каже, да не ги урочасат. Не поставяли лични снимки в Инста отново да не ги урочасат. Толкова си подхождат значи, такова възхищение предизвикват, такава завист предизвикват, че някой ще ги урочаса! Mr. Green

# 557
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро момичета  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Брех че конспирации и чудеса  Whistling ама и теориите на рускините къртят  hahaha hahaha айлякчийки  Crossing Arms Mr. Green.
Дани  Hug Heart Eyes в последно време Мера доста се заигра с канката си  Rolling Eyes Thinking с разни подхвърлени уж случайно реплики в дизито  Joy Joy Joy

# 558
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Мише  Hug Ками  Hug Дани  Hug

В снощната серия когато излъчват филмчето на Корай по време на сватбата Дафне докато успокоява Корай,казва Хората имат и личен живот оставете ги на мира.Така силно ми се набиха тези думи и си викам добре си я плюваме Мерич ама на места толкова точно и навреме има вмъкнати реплики че направо си е новаторка. Peace

Биби, щом искат спокойствие в личния си живот, да не бяха ни го навирали непрекъснато в очите ни! То не бяха дефилета, то не бяха демонстрации, то не бяха интервюта, то не бяха откровения и т.н. разбира се, имам предвид едната щастлива двойка. Mr. Green И разбира се, заяжданията на тези скъпоценни половинки с феновете, както и впрягането на половината журналистическа гилдия в обслужване на тази връзка и съответно- изливането на всякаква помия върху Елка.. Точно това предизвиква бурната фенкса реакция, може би дори това е причината и за вчерашната фенска война в инста.

Дани, от едно известно време насам Мерич не спира да подритва Кюса по кокалчетата, пародирайки нейни думи, вложени или в репликите на Корай или Нера.

# 559
  • Perla
https://www.instagram.com/p/BPRvrO8jIJf/?taken-by=ardxcbrs

Май ще празнуваме РД на дъщеричка Емине  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 560
Е, ако е дъщеричка и е Емине, Терка позна от раз името на бебока, а на Галиданчето ѝ се сбъдна желанието да е момиче.  Grinning Heart Eyes Много ще му прилича на краля да има принцеса! Дали и тя ще е Рижка!

Това видео вместо фрагман. Чака ни хепиенд в петък, розов! Всички около масата, щастливи.

# 561
# 562
То беше ясно, че ако им се роди момиче ще. е Емине Joy нямаше друг вариант просто Joy
И аз исках да имат момиче, още отдавна съм го писала Heart Eyes
Финалът малко ми прилича на тоя на слънцата.. Дано тук поне имаме сватба...  Tired а не директно памперси Tired

# 563
То беше ясно, че ако им се роди момиче ще. е Емине Joy нямаше друг вариант просто Joy
И аз исках да имат момиче, още отдавна съм го писала Heart Eyes
Финалът малко ми прилича на тоя на слънцата.. Дано тук поне имаме сватба...  Tired а не директно памперси Tired
Ха, ха, ясно бе. Аз нямаше да се сетя. Такива неща не ми идват на ум, забравям да търся такава връзка. Но когато ти го каза, ми светна пред очите - разбира се, че ще кръстят момиченцето така. Peace

Аз не знам защо, не държа да ни покажат сватба. Като че ли предпочитам да ни прехвърлят във времето и да видим малко от ежедневието им в бъдещето. Но каквото покажат, дано да е вълнуващо.

# 564
  • в подножието на планината

Добър ден! Hug

Камелия, Hug Heart Eyes Дани, Hug Heart Eyes Доре, Hug Heart Eyes Коте, Hug Heart Eyes Тери, Hug Heart Eyes

Супер... Party Ще си имаме рижка принцеска... Grinning

Кога трябваше да ни пуснат фрагче?... newsm78

# 565
Нериман винаги е първият свидетел на първите неща - първата целувка, първото дете! Но такава грижовна Нериман съм съгласна да вижда първите неща.

# 566
Здравейте, момичета Hug Hug Hug Hug  Hug Hug Hug

Дани, Hug, е ние тук май почти всички бяхме с желание за едно рижавко момиченце, аз също много исках да имат дъщеричка  Heart Eyes Heart Eyes Много се радвам, дано имаме хубав и запомнящ се финал Praynig Praynig Praynig

Значи на Синан остава тежката съдба да има син Корай  Joy Joy Joy завалийчето  hahaha hahaha  Как му беше фамилията на него newsm78

# 567
Нера е нов вид видеозон, поглежда те в очите и разбира, че си бременна  Joy Joy Joy

# 568
Здравейте, момичета Hug Hug Hug Hug  Hug Hug Hug

Дани, Hug, е ние тук май почти всички бяхме с желание за едно рижавко момиченце, аз много исках да имат дъщеричка  Heart Eyes Heart Eyes Много се радвам, дано имаме хубав и запомнящ се финал Praynig Praynig Praynig

Значи на Синан остава да има син Корай  Joy Joy Joy завалийчето  hahaha hahaha  Как му беше фамилията на него newsm78
Hug
Е, Емине спаси Йомер от дадената дума на Корай! Joy

Галето най-скоро си каза желанието за пола на детето и затова съм го запомнила. Ама предполагам, че всички сте такива сантиментални, искате принцеса за татко! Wink Laughing Аз нямах претенции, можеше и наследник за фамилията Ипликчи! Heart Eyes

# 569
Нера е нов вид видеозон, поглежда те в очите и разбира, че си бременна  Joy Joy Joy
Да бе, аз не разбрах, Дафа изобщо имаше ли закъснение, как така се усъмни и само с поглед го установи Нера  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт