След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 23 823
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Илде, днес приятелка на Кюса е пуснала клип с текст " Бременна си, но не от твоя мъж. И твоята дъщеря ще бъде такава" Казват, че това са реплики от сериала, в който участвала. А Кюса го е коментирала с нейния си смях  Tired Реакцията на феновете на Кюса били обиди към Елчин, на свой ред феновете на Елка се впрегнали и фенската война се разгоряла. Клипа на Айшето с Баръш смятат, че е отговор на провокационния клип на въпросната приятелка и че така Борко защитавал Елка  newsm78
Аз това разбрах, ама кой кум, кой сват - иди разбери  Rolling Eyes Момичетата, които ровят из инста могат да дадат повече подробности  Simple Smile

# 541
Стар ще излъчват този сериал на мястото на Ашка в петък!
https://twitter.com/startv/status/820332670773235713
Тая простотия ли ще ни наследи  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 542

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 23:02 от *Виви*

# 543
Виж ти Joy този снап бил много интересен  Joy
Какви реплики,какво чудо  hahaha 

# 544
Ама как ги навързват нещата рускините  Mr. Green първо смятаха, че това е отговор към журналистите, но после им дойде тази идея  Joy Joy Joy Joy и от догадки, на догадки  Mr. Green Joy
Пък Онур се появи с много подходящ коментар "Сега нека те да помислят" в Инста Joy Joy  и после се чуди кое вярно, кое не  #Crazy Joy

Мюжде
https://vk.com/kiralikasktvstar?z=video-96725873_456239532%2F7aa … -96725873_1237352
 Heart Eyes

# 545
  • в подножието на планината

Диде, Heart Eyes Виви, Heart Eyes благодаря Ви! Hug С края на сериала всички изсвирясаха, значи... Mr. Green

# 546
Диди Hug със сигурност не са реплики от сериала в който участва Гонджа,следя го и няма такова нещо....но наистина няма да се учудя ако е отправено  към определен човек  Whistling тая е същата като миндила  и затова са си дружки,даже Кюса и беше ретуитнала онзи ден  един от идиотските ѝ клипчета 

# 547
  • в подножието на планината
Диди Hug със сигурност не са реплики от сериала в който участва Гонджа,следя го и няма такова нещо....но наистина няма да се учудя ако е отправено  към определен човек  Whistling тая е същата като миндила  и затова са си дружки,даже Кюса и беше ретуитнала онзи ден  един от идиотските ѝ клипчета 
Диденце, Hug Heart Eyes демек е възможно да са отправени към Елка, тези реплики!!!... #Crazy

# 548
Диденце, Hug Heart Eyes демек е възможно да са отправени към Елка, тези реплики!!!... #Crazy
Илденце Heart Eyes Hug не мога да кажа към кого са отправени ,но не са от сериала на Гонджа Peace

# 549

Ди  Hug, рускините така предположиха, заради ролята и в "Майка", даже смятаха да си разпределят сериите и да търсят из тях репликите  Joy  Joy  Joy Могат като нищо да го направят, не са малко луди  Rolling Eyes Но щом го гледаш, ти знаеш по-добре. Тогава още по-странен изглежда такъв текст и съвсем резонно възникват предположенията към кого е отправен. Още повече, че в него няма нищо смешно, та онази пача да се хили  Mr. Green А пък такъв клип от Баръш  newsm78 Може и случайност да е, ама чак пък толкоз случайности  наведнъж  newsm78  Tired
Вярно казва Илдето - с края на сериала всички изтрещяхме  Joy  Joy  Joy

# 550
  • Perla
[
Скрит текст:
quote author=ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС ) link=topic=960334.msg34367846#msg34367846 date=1484429068]
Ди  Hug, рускините така предположиха, заради ролята и в "Майка", даже смятаха да си разпределят сериите и да търсят из тях репликите  Joy  Joy  Joy Могат като нищо да го направят, не са малко луди  Rolling Eyes[/spoiler] Но щом го гледаш, ти знаеш по-добре. Тогава още по-странен изглежда такъв текст и съвсем резонно възникват предположенията към кого е отправен. Още повече, че в него няма нищо смешно, та онази пача да се хили  Mr. Green А пък такъв клип от Баръш  newsm78 Може и случайност да е, ама чак пък толкоз случайности  наведнъж  newsm78  Tired
Вярно казва Илдето - с края на сериала всички изтрещяхме  Joy  Joy  Joy
[/quote]

Че и абито в добавка  ooooh! А Баръш никога не е правил такива видеа, поне не и публично достояние. във всеки случай голяма кащърма се забърка  #Crazy

# 551
Хич не е случайност, още повече, че Баръш от половин година не е пуснал една своя снимка, а пък такова клипче и то с такива реплики и то точно сега  Rolling Eyes Ама дали ще разберем какво става и какво не  ooooh!

И ето какво прави когато все е забил нос в телефона  Mr. Green

# 552
  • По света и в нас.
В снощната серия когато излъчват филмчето на Корай по време на сватбата Дафне докато успокоява Корай,казва Хората имат и личен живот оставете ги на мира.Така силно ми се набиха тези думи и си викам добре си я плюваме Мерич ама на места толкова точно и навреме има вмъкнати реплики че направо си е новаторка. Peace

# 553
  • София
Изчетох ви най-после! Hug Hug Hug

Взеха да валят общи снимки и на мен ми става още по-мъчно за проекта. Rolling Eyes

Като казва Йо, че им е рано да мислят за деца, да я беше пазил тогава. Wink Дафне не го е направила сама това дете.

Доре, Виви,

Скрит текст:
и аз за съжаление съм така. Много трудно ме грабва сериал. Загледах "309", хубаво сериалче, но не го гледам онлайн, не чакам с нетърпение превода и не съм гледала доста серии. Не мога да се настроя и да седна да гледам, което говори само по себе си. Изгледах половин серия на "Висшето общество" и толкова беше. Опитах с Карато и там не се получи. Сега опитвам със сериала на Киво, но ще видим.

Гледам по половин серия, по една серия или само избрани моменти и после край.

Явно скоро няма да загледам нещо като Дерфмер. Аз като се замисля през определен период се зарибявам с нещо.

# 554
Добро утро в неделя сладурки Hug Hug,какво става в нета,то клипчета ,то аби Онур с реплики,дали ще разберем точно какво става  newsm78.Приятен почивен ден и стойте на топло ,че на вън е като снежна приказка Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт