След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 23 730
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми поревете си няколко дена, па да се свършва тая мъка  Laughing

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
А, баш така  hahaha hahaha hahaha
Диде  Heart Eyes Hug

# 706
Дидолино, ти пък как се сети баш за Мавиша  hahaha hahaha hahaha
Мише, аз тия и сега съм им дала оф, така че и да свърши сериала при мен е все същото от към техните особи
аааа,Ирко,Мавиша ми е слабост  Mr. Green  защото се сещам за Кориша как си водеше монолог с него  Joy Joy Joy Joy Joy .....както и онези човечета къде бяха в старата къща на Синан  Joy....

# 707
Скрит текст:
Виви, казваш, значи, че Мерич осъществява само изживяни на сън неща, не просто планувани на сън. Ех, значи ни на сън, ни наяве ще видим пътуване из Егейско море, островите, яхтата! Жалко! Wink
Не, тя осъществява сънищата само на Йо - нейния любимец  ooooh! Mr. Green сега като се поразмислих до този извод стигнах  hahaha Дафа и нейните сънища кучета ги яли, но и Дафинка имаше и един гаден сън, там където падна във водата  ooooh!
Той Йо знае какво да сънува, да му ги осъществява сънищата тя! Joy
Нали сънува Дафинка с докторчето, как му поднася чай, тя пък го сънува с Гало, как се хранят с ягодки! Добре прави Мерич, че не осъществява всички сънища!

# 708
  • София
Аз като се ядосам на някой финал (ГБ напр.) и се сещам за Фемир ........действа ми успокояващо някак, че има и по-зле. Joy

Скрит текст:
Тогава какъв ужас беше. Спирах серията до танца. Mr. Green

Като казахте човечета: какво стана с този прословут леприкон?

# 709
Аз като се ядосам на някой финал (ГБ напр.) и се сещам за Фемир ........действа ми успокояващо някак, че има и по-зле. Joy

Скрит текст:

Мише Hug аз и след танца гледах и си поплаквах  Laughing но сега вече не е така

а за леприкона никой нищо не разбра ,остана в миналото  Mr. Green

# 710
Скрит текст:
Скрит текст:
Виви, казваш, значи, че Мерич осъществява само изживяни на сън неща, не просто планувани на сън. Ех, значи ни на сън, ни наяве ще видим пътуване из Егейско море, островите, яхтата! Жалко! Wink
Не, тя осъществява сънищата само на Йо - нейния любимец  ooooh! Mr. Green сега като се поразмислих до този извод стигнах  hahaha Дафа и нейните сънища кучета ги яли, но и Дафинка имаше и един гаден сън, там където падна във водата  ooooh!
Той Йо знае какво да сънува, да му ги осъществява сънищата тя! Joy
Нали сънува Дафинка с докторчето, как му поднася чай, тя пък го сънува с Гало, как се хранят с ягодки! Добре прави Мерич, че не осъществява всички сънища!
Е, това не беше от пророческите му сънища, беше предизвикан от ревност и много стрес hahaha hahaha

# 711
  • У Диспансера ...♥♥♥

Скрит текст:

Колкото пъти ги гледах, все така я спирах до танца  hahaha hahaha hahaha
И аз винаги с тях се успокоявам, че поне завършваме- и заживели щастливо.....

# 712
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Любими моменти с любима песен  Heart Eyes и като ги гледам още по-мъчно ми става  Cry

# 713
  • near Sofia, Bulgaria
Ми поревете си няколко дена, па да се свършва тая мъка  Laughing
Почвам и аз  Cry
Пък и да напомня на етървите за облеклото  Wink

# 714

Скрит текст:

Леприкона и той си мина по реда, да видим дали ще ни удостои с честта да разберем КОЙ пишеше по стените  Thinking Mr. Green

Иначе леприкона послужи за това да пробуди заспалата памет на Йомер, нали в колата, която шофираше имаше нещо подобно закачено, то отключи всичко. Дотам се изчерпва функцията на леприкончето  Laughing

# 715
Като каза Мишето Фемир и отидох да видя финала на сериала. Аз не съм го гледала. Очаквахте ли такъв финал, нещо в сериите преди това навеждаше ли на мисълта, че ще бъде тъжен краят?

# 716
# 717
Като каза Мишето Фемир и отидох да видя финала на сериала. Аз не съм го гледала. Очаквахте ли такъв финал, нещо в сериите преди това навеждаше ли на мисълта, че ще бъде тъжен краят?
Данни,не ....никой не е очаквал такова нещо. До тогава ние феновете не знаехме,че ще има продължение на сериала и някои от артистите вече имаха подписани договори за други дизита,една от тях беше и Хазал и затова я убиха за да продължат сериала като си мислиха,че ще има същия успех ...но уви

# 718
  • near Sofia, Bulgaria
Дани, аз тогава не съм гледала сериала, но доколкото разбрах, са решили да завършат със сватбата и Хазал е подписала за следващия си проект, пък после решили да продължат и е трябвало да махнат Фериа. Съответно "Пътят на Емир" приключва безславно с 8 епизода, защото феновете не възприемат Емир без неговата Фериа!  Peace

# 719
Данни,не ....никой не е очаквал такова нещо. До тогава ние феновете не знаехме,че ще има продължение на сериала и някои от артистите вече имаха подписани договори за други дизита,една от тях беше и Хазал и затова я убиха за да продължат сериала като си мислиха,че ще има същия успех ...но уви
Ди, мерси  Hug
Ей значи, заради едни пари какво не правят хората. Гледаш две години сериал и да гръмнат булката на сватбата само за да могат да заплетат нова интрига.

Гале, и на теб мерси. Hug

Общи условия

Активация на акаунт