След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 23 792
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Вярно, щом пресата не е отразила разходката на Боре в мола, сигурно е бил сам! Mr. Green

# 601
Волкан е ретуитнал това благодарствено съобщение на руските и кавказките фенове. Те му вярват и разчитат на думите му! Хайде бакалъм!

# 602
Сигурна съм, че тая седмица фрага ще е 1  Tired

Тоя Волкан като Боня ли се изживява  hahaha hahaha hahaha

# 603

Терка, Боня смени плочата отдавна, вече не е Елбарка! Но Волкан още не мога да го разгадая какъв е. Знае ли нещо, слава ли търси! Времето ще покаже!

# 604
ей,ще каже човек,че на смъртно легло е легнала  Joy Joy
грип като грип,хората и на работа си ходят с него,тя вече се превъзнася  Joy Joy
Борко с пневмония нищо не каза,Елка и тя 2-3 месеца беше болна,ма разбрахме след време  Joy
нашата една настинка хванала и вече се вайка кат Кориша,чак в мола не може да иде  Joy горката  Joy Joy

# 605
грип като грип,хората и на работа си ходят с него,тя вече се превъзнася  Joy Joy
Борко с пневмония нищо не каза,Елка и тя 2-3 месеца беше болна,ма разбрахме след време  Joy
нашата една настинка хванала и вече се вайка кат Кориша,чак в мола не може да иде  Joy горката  Joy Joy
Инак за олигофрении се чувства добре  Sick Sick Sick
Да вземе да отиде някъде на почивка по някакви забравени от хората острови и да ни лиши малко от присъствието си. Нищо лошо не й пожелавам- кристално чиста вода, палми, коктейли, мъже които да й веят с листа да не й е жега, кокосови орехи (ма да не й падат по главата  hahaha ) и т.н  hahaha Joy hahaha Joy Нека почине жената  Naughty Mr. Green Преумори се тая година  hahaha hahaha hahaha

# 606

newsm78

Нарцис, вниманието да е все към нея

ето какво са  превели рускините
Пишут 2 дня назад в Зорлу, наверняка и Г с ним была🤧

Тери, Ашка е пред финал , очакват ни снимки от топлите страни hahaha

# 607
Емине още не се е родила, но името ѝ стана Туитър тренд! Grinning

# 608
Емине още не се е родила, но името ѝ стана Туитър тренд! Grinning

Реакция точно като за сериал без рейтинг
Peace

hahaha hahaha hahaha

# 609

Терка, Боня смени плочата отдавна, вече не е Елбарка! Но Волкан още не мога да го разгадая какъв е. Знае ли нещо, слава ли търси! Времето ще покаже!
Забавен ми е, почти съм сигурна, че си играе с феновете, дава им това, което искат Mr. Green Joy
Най ми хареса отговора към едно момиче, което каза, че ако има Елбар щяла да раздава бонбони на децата по улиците и той и отговори - да ги подготвя  Joy Joy Joy Joy

# 610
Габи отдавна е вече готова със снимката на Емине и семейството
Поздравления !!!  Hug Hug

зад кадър

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 13:23 от eliNIM

# 611
Чудят се дали това малко момиченце няма да изиграе ролята на дъщеричката  Rolling Eyes това означава, че ще има по-голям скок във времето Thinking
И пак ме хвана яд, че всички тези хубави моменти ще ги прехвърлят набързо, да не кажа, че направо само ще ги загатнат  ooooh! ooooh!

https://www.instagram.com/p/BPR02ufjI81/?taken-by=defom.elbar_
Виви  Heart Eyes Hug някои така казват, че на сета имало момиченце около 3-4 годишно и предполагат че това ще е Емине Ипликчи.... Колко е вярно ще видим, но ако е така Мера е за трепане защото можеше да има в 68епизод поне малка част от Дефината бременност, вълнението около раждането и т.н.... А те направо ако направят тоя скок от 3-4 години феновете ще ги взривят

Сега ХЕЛОУУУУ на всички  Hug Hug Hug

# 612
# 613
Скрит текст:
Чудят се дали това малко момиченце няма да изиграе ролята на дъщеричката  Rolling Eyes това означава, че ще има по-голям скок във времето Thinking
И пак ме хвана яд, че всички тези хубави моменти ще ги прехвърлят набързо, да не кажа, че направо само ще ги загатнат  ooooh! ooooh!

https://www.instagram.com/p/BPR02ufjI81/?taken-by=defom.elbar_
Виви  Heart Eyes Hug някои така казват, че на сета имало момиченце около 3-4 годишно и предполагат че това ще е Емине Ипликчи.... Колко е вярно ще видим, но ако е така Мера е за трепане защото можеше да има в 68епизод поне малка част от Дефината бременност, вълнението около раждането и т.н.... А те направо ако направят тоя скок от 3-4 години феновете ще ги взривят

Сега ХЕЛОУУУУ на всички  Hug Hug Hug

Колко сме различни хората! На мен скок от 3-4 години ще ми хареса. Мога да мина без сватба, дори и без вълненията около бременността. Стига ми да видя реакцията на Йомер, когато научи, че ще става баща. Първата сватба беше толкова красива, че вече имам представа и каква би била сватбата им. Но да ги видя с дете на 3-4 години ще ми бъде много, много интересно. И също как ще работят, заедно ли, как прекарват времето си, как ще общуват със семействата си, това ми е по-интересно.

# 614

Общи условия

Активация на акаунт