Звездни компромати- 310 част

• 102 963
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Чакай малко, кой хайлайф?)
Кифлите, на които подражава масата и в чалга заведенията. Там му е мястото и добре облъчват.
Нормално.
Чак пък толкова да се учудваш.. newsm78

# 361
  • Вестерос
Това ли измесва Моет?  Laughing

# 362
Аз това шампанско не съм го виждала, но съм виждала 654334 кифленски снимки с Моет. Ще кажеш, че Моета е минимум 1000 евро.  hahaha

# 363
Божке, мче то и аз имам снимка на МОЕТ от масата в куФнята!  hahaha Начи съм хай, а? Mr. Green

# 364
Абе недейте така пият и скъпо шампанско, и евтино, и всякакво. Имат си пари пият си и модата знаят каква е, и пътуват по света. Живи и здрави да са, само да не са толкова прости и отгоре на всичкото арогантни.

# 365
# 366
        Десито Пеперочино бива ли такива веждаци да извади ? И като се навря в камерата съвсем ми се разтуптя сърцето. По-натам не можах да гледам...

# 367
Елементарен Фотошоп..))
И се разменят "реклами" така - тя със шампанското, представителя - с добавките й..)

Да де... Но моята идея беше друга... Това шампанско (лично аз го знам от 3-4 години), а те нали много пътуват, много лукс, много кеш... Как така разбират за него чак сега и го рекламират като най-луксозното нещо..? Прав/а сте, сега го вкарва дистрибутoр... Но да качват разни хора снимки от 100 различни дестинации, а да не са чували за това... А би трябвало, поради това как изглежда самата бутилка... Върха на кича... Все си мислех, че на нашия хайлайф нещо такова ще му е в сърцето... И ето, че съм прав...

Това е нормално и се прави навсякъде...
Под 500 k последователи - под $5,000
За 1 млн последователи - $5,000 до $15,000
За 100 млн последователи - $550,000 / 1 пост (Селена Гомез)

В България получават може би около 1000 лв + за реклама и продукт
(Lidl, Кока-Кола, Billa, Bioderma, Дисни Ченъл....)

Социалната мрежа е предназначена за реклама и пари  Peace

Youtube осинови корейската идея да се храниш на живо и да опитваш различни неща....
Получават пари от гледаемост + пари за да рекламират храна  Money
Скрит текст:

# 368
  • Gotham City
Елементарен Фотошоп..))
И се разменят "реклами" така - тя със шампанското, представителя - с добавките й..)

Да де... Но моята идея беше друга... Това шампанско (лично аз го знам от 3-4 години), а те нали много пътуват, много лукс, много кеш... Как така разбират за него чак сега и го рекламират като най-луксозното нещо..? Прав/а сте, сега го вкарва дистрибутoр... Но да качват разни хора снимки от 100 различни дестинации, а да не са чували за това... А би трябвало, поради това как изглежда самата бутилка... Върха на кича... Все си мислех, че на нашия хайлайф нещо такова ще му е в сърцето... И ето, че съм прав...

Това е нормално и се прави навсякъде...
Под 500 k последователи - под $5,000
За 1 млн последователи - $5,000 до $15,000
За 100 млн последователи - $550,000 / 1 пост (Селена Гомез)

В България получават може би около 1000 лв + за реклама и продукт
(Lidl, Кока-Кола, Billa, Bioderma, Дисни Ченъл....)[/spoiler]

Социалната мрежа е предназначена за реклама и пари  Peace

Скрит текст:
Youtube осинови корейската идея да се храниш на живо и да опитваш различни неща....
Получават пари от гледаемост + пари за да рекламират храна  Money
Скрит текст:

По-скоро за социализиране е предназначена, но се ползва и за реклама

# 369
  • Rock & Roll feeling ...
Джо,
Скрит текст:
всъщност тук идеше реч за критерии. Ти самата харесваш предимно грозновати  хора,но сякаш имаш самочувствието на човек с универсален вкус . Или поне във вметките ти, не си личи обективна преценка по отношение на предпочитанията ти.
По фризьорчето не видях върволица от залегнали,която да  вкарва в изумление. Не видях и  " ... оскубаните вежди, нарисуваните катинарчета и фризирани перчемчета ... "  някой да определя за секси,за разлика от онзи път,когато намери за секси онези мъже на токчета и с червило .
Въпреки пренебреженийцето,което демонстрираш  и твоята необхватност  Laughing, твоите критерии,преди да тръгна да ги обхващам, са ми най-напред непожелателни. Стигат ми  двата апотеоза на вкуса ти - Левит - вечното хлапе,в чието излъчване няма нищо мъжко и Редмейн,който на снимки носи полъх на пасивен гей.

НиЛо  ooooh!
Скрит текст:

# 370
Найлон, не се пъни душо, отвеяха те! Mr. Green Тони Найка ти разказа играта просто!
Трябва да се снимаш на Марс за ти обърне някой внимание.

# 371
Моли Симс е родла трето дете

# 372
# 373
# 374
  • София
Джо Манганиело на плажа -

Скрит текст:

И със София Вергара, която е с някакъв ужасно изрязан бански -

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт