Звездни компромати- 310 част

• 102 927
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Божи изтрещЕ  Shocked
Денси, другия път не го бий по главата!  Praynig

# 421
  • До морето
Божи изтрещЕ  Shocked

Ама и ти си жадна за слава  Whistling Веднага си сложила Иконата на профилна снимка  hahaha

# 422
Виждате ли какъв талант?! Каква Икона?! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 423
Naomi Campbell
Скрит текст:

# 424
  • Пловдив
Ох, тази не остарявя и това е! Hug

# 425
Mariposa_Malva,
Скрит текст:
Божи изтрещЕ  Shocked

Ама и ти си жадна за слава  Whistling Веднага си сложила Иконата на профилна снимка  hahaha
Всъщност съм Него, откакто някой поде инициативата за красиви мъже на аватарите!  Wink

И на мен веднага ми се наби пазвата на Лили-Роуз.

# 426
Даян Крюгер преди и сега,много различна ми изглежда,сякаш е загубила нещо характерно:
Скрит текст:

Кайли Дженър била на 19,а аз защо си мислех,че приближава 30..
Скрит текст:

Бляк ли е,Блек ли е Чайна 2 месеца след раждането на дъщеря си:
Скрит текст:

# 427
Не виждам никаква прилика с истинската Кардашиян.

Ти остави това, ама сутринта я слушах при Гала в пряка връзка от Дубай - е, няма такова тъпо и просто същество ooooh!

Още преди няколко години, като каза , че се е върнала от САЩ, защото имала голям студенстки заем и нямало кой да я вземе там без имоти ми стана колко ѝ е умствения багаж  Stop В България могло мама и тати да помагат, а и да си намери мъж с имоти и пр.  Laughing

Бляк Чайна е наистина бляк  Sick Кой им е казал на тези жени, че тези ремаркета отзад са секси  #Cussing out Ужасна е с тази сива коса, бетер жителките на ФакултетО  Sick

# 428
  • Berlin
Иконата нали за Благой се оказа, че било.

# 429
  • Варна
Да

# 430
И двамата са Икони, и двамата.....на глупостта, суетата, ку-валъка, простотията и чалгаризацията.

# 431
Гледах Ивайла Бакалова, при Патрашкова. Много ми допада тая дама, мъжко момиче. Помня я от периода, в който стана миска, през Вълка, та до днес. Няма компромати край нея сякаш.
Доста зле ми се видя, с тези пластики е погрозняла и се е състарила.дч

# 432
Гледах Ивайла Бакалова, при Патрашкова. Много ми допада тая дама, мъжко момиче. Помня я от периода, в който стана миска, през Вълка, та до днес. Няма компромати край нея сякаш.
Доста зле ми се видя, с тези пластики е погрозняла и се е състарила.дч
...и омбрето ѝ е ужасно, такива светли нюанси не са за нейното лице...

# 433
Изглеждаше не като омбре, а сякаш не се е боядисвала от една година. Доста странно се беше облякла, странни комбинации на цветове, които ме карат да се съмнявам дали не е далтонист.  Ама в дубайско може и да е модерно.

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 22:25 от Шушон

# 434
Сега се сетих пак за Мара, беше при Гала, цитирам:

Включила се към благотворителна кауза, на рождения ѝ ден оставила кутия за набиране на средства вместо подаръци. До тук добре, говори за инициативата: събиране на средства за построяване на къща за изоставени бебета, които имат различни нужди, но /казва "дълбокомислено"/: "Тъй като са бебчета, не са много в час".  ooooh! ooooh! ooooh!

Мара: "Хриси не харесва къси нокти"...
Мара: "Хриси не харесва широки дрехи"... Crazy
Мара: "Канселирах 2-3 ангажимента"... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт