2. Мнения за "Оазис строй" Пловдив - Оазис1-8

• 187 122
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 645
Да, попринцип е така, че няма, но мали се говори, че имат някакви проблеми с нап.

# 646
Каквито и проблеми да имат ще си ги изчистят ,защото става въпрос за много пари

# 647
Не знам как стигнахте до изводите, че 5 и 7 ще се „забавят”. Специално 5цата, остава много малко работа, вътре е шпакловано,слагат дограма на магазините, имат довършителни работи по двора и изолацията. Пълно е с работници на 5цата, тя трябвава да получи акт 16 август месец по  договор, според мен ще си точно, без забавяне.

# 648
На Оазис 7 се работи, сега ги гледам от терасата.

# 649
Евентуално 6-цата може да има забавяне мой пропуск че не се изясних ,тъй като и за 6-цата казваха че август ще е с акт 16

# 650
Имам позната и каза,  че е Юли срока за 5 втори етап. За Юли няма да стане, а за август може и да стане. Но в края на краищата за 1-2 месеца, ако е забавянето независимо на кой обект е -
 това е нищо време. Нормално е за такъв строеж. Така, че успех на чакащите.  И мен ме забавиха с два месеца, когато купувах на зелено, но това да е проблема Wink

# 651
Да така е за такива големи обекти няма как да се даде точна информация ,кога ще станат, а и не е е само един

# 652
Дано да сте прави, че ще станат, дали със закъснение или не няма значение, защото доста хора се претисняват дали ще си получат жилищата.

# 653
Даа,и аз разбарах,че всички работници са на Оазис 5 и 7. За съжаление работата по Оазис 6 май ще се забави. Все пак е важно да завършат всички обекти,макар и със закъснение!!!

# 654
# 655
Какво общо с темата,  то и сега си е същото  newsm78 , ако го свързваме с темата

# 656
Каква е информацията около оазис 8. Хората капарирали обещаха да пишат и така си остана. Ще строят ли на това място те? С нов проект ли и кога? ще продават ли, друг ли ще строи и т.н

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 17:29 от BigmamaBigmama

# 657
Нали писаха, че им връщат капарото.

# 658
Това ясно, след това....

# 659
Здравейте на всички.
Искам и аз да споделя информация, която получих ( за сега само по слухове разбира се). Бях при приятели на гости в Оазис 4. След малко офроуд (тип бъбречен масаж) паркирах на поляната предназначена уж за паркинг. Та слуховете са, че именно тази поляна, която в момента е паркинг за всички, които са без парко място, ще бъде предвидена за бъдещ проект (най-вероятно Оазис 9). Моля да споделите дали някой от вас има подобна информация?
Относно качеството - честно да ви кажа ми хареса изпълнението на входовете(лъскав асансьор, видео домофони, хромирани парапети и др.), но за сметка на това на места има мазилка падала по хромираните парапети на терасите и е засъхнала (няма махкане). Също така апартаментите, които са по-към вътрешните ъгли на комплекса имат буквално 1 ръка разстояние помежду си, да не говорим колко са на етаж.
Относно Оазис 8 както и онзи т.нар. небостъргач - Моля, ако някой представител от институциите чете този форум, нека не допуска такива недоразумения като оригиналния проект на оазис 8 (вкл оазис 4), както и разни небостъргачи в регион, който е вече изключително гъстонаселен. Нека тези зелени площи да бъдат използвани в полза на хората (детски градини, спортни площадки, паркове и др.). Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт