2. Мнения за "Оазис строй" Пловдив - Оазис1-8

• 187 858
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 180
Нямам инфо но ако сте секция А или Б наистина може би имате време защото акт 16 ще ви се издаде чак август без него банката не ви отпуска кредит.Това е моето мнение.Най добре да се включи някой които е купувал по този начин.За съжаление чата замря от както има проверка.

# 181
Имаше три месеца забавяне при акт 16 на Оазис 4, както всички знаем.
Имате ли идея дали при секция Б на Оазис 6 ще има забавяне също? По договор акт 16 трябва да  бъде готов август месец тази година.
За мен ще е по-добре ако има забавяне, защото ще съм назад с парите така или иначе : )

# 182
Малко вероятно... Времето е топло, секция А и Б вече ги санират...

Да питам, някой от собствениците в някой от оазисите да има апартамент и да смята да го продава?

# 183
Малко вероятно... Времето е топло, секция А и Б вече ги санират...

Да питам, някой от собствениците в някой от оазисите да има апартамент и да смята да го продава?

Прави сте. Говорих с тях и казаха, че няма да има изоставане към днешна дата.

# 184
Колко сантиметра изолация поставят на Оазис?

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 21:56 от kleopatra8

# 185
5см е на Оазис 5, а като правехме договора говореха, че ще е 8-10см, но не е.

# 186
И на нас така ни казаха. А вчера видяхме, че слагат 5см... 😑

# 187
Проблемът с паркирането в Оазис 4 става все по-голям.Някой има ли представа може ли да се закупи/позволява ли го законът /паркомясто без апартамент?Вече няма паркоместа и в Оазис 6.Ако можем поне да си закупим в бъдещия Оазис 9.........След три големи Оазиса един до друг и почти никакви паркоместа накрая ще ни накарат да се бием помежду си.

# 188
Дори ти да си купиш в 9 това не е решение ако ти дойдат гости ако ти и жената имате кола

# 189
мъжът ми има приятел , който работи на тези оазиси .ние много искахме да си купим магазин  там и затова го попитахме въпросния оазис 8 кога ще започне да се строй.отговора беше че имало някакви проблеми със разрешителните за строеж и още не се знае , знае ли се? това ни разколеба и не си купихме.по принцип е трябвало да започнат във началото на март.

# 190
  • Пловдив
В Оазис 3 магазините не издържат дълго и затварят, та се чудя какво може да се продава, та да си вложиш парите в магазин в Оазис 8  newsm78

# 191
Оазис 8, ако се построи, ще е на хубаво място. Може и да има смисъл.

# 192
Строи ли се? Работи ли офисът на Оазис Строй? Ако някой знае нещо повече, което е неподходящо за публичното пространство, да ми пише на лични.

# 193
Офисът работи не е спирал да работи.За 8-та незнам но 6та се строй всяка седмица минавам от там.Кое е те учудва.Напиши си притесненията

# 194
Благодаря, успокоих се малко. Мен ме интересува, ако някой знае някаква секретна информация!

Общи условия

Активация на акаунт