Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 5

• 95 495
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Момичета, моля за мнение относно този серум:
http://www.iherb.com/pr/Madre-Labs-Serumdipity-Vitamin-C-Facial- … fl-oz-30-ml/68529

# 376
Момичета, търсейки добър продукт против торбички изчетох ревюта в нета и купих това:

https://www.amazon.co.uk/d/Shops/WUNDER2-wunder-lift-WUNDERLIFT- … educer/B00VRNQOBI

Има страхотен ефект на чиста кожа - веднага опъва кожата, но не съм пробвала още с грим как изглежда.
Ако не носите грим под очния контур обаче е супер, най-доброто което съм ползвала досега.

Имам 2 цвята на фирмата гел за вежди и другият им продукт е много добър за дълготраен грим.

# 377
Stardust, правила ли си снимки преди и след, защото тези в описанието са нескопосано манипулирани.

# 378
Stardust, правила ли си снимки преди и след, защото тези в описанието са нескопосано манипулирани.

Не съм, но има ефект (торбичката е по-загладена и бръчиците ограничени). Ефектът е че така където при мен се обеазува гънка (торбичка) е опънато и стои гладко. Ефектът е забележим само от вас самите, защото останалите хора едва ли ви гледат в торбичките, но със сигурност по-отпочинал вид.

Сложих според инструкцията на чиста, суха кожа (на изкуствена светлина), не знам дали действа и като коректор (стои матово и добре). Понеже излизам по тъмно днес не се справих с грима (с коректор стои на пластове и си личи че се опитвам да прикривам) ще опитам утре без да нанасям там нищо и ще пиша. Имам чувството, че за мен няма да е правилният продукт и сигурно ще го върна, за мен е немислимо да изляза без грим. Ще има и разлика с фон дьо тена, защото ползвам много леко по-тъмен от кожата ми тониран овлажнител.

Но е перфектен за жени, които не слагат грим под очите.

# 379
През деня ли го ползваш или вечер преди лягане?

# 380
През деня.
Но понеже излизам по тъмно няма как да се гримирам на дневна светлина сутрин.

# 381
  • тук и там
Аз се бях хванала веднъж на една реклама пак за незбавно изпъване на бръчките.
Ето това
https://www.jeunesseglobal.com/en-US/instantly-ageless
И бях впечатлена от този клип
https://www.youtube.com/watch?v=uz060S9a7lc
И естествено -купих за мама най-вече,като си оставих и една ампула за мен.Намаза се-и лицето и се стегна наистина-каза ,че чувства опъване на кожата.Обаче освен това "некомфортно " опъване -стана и една такава леко бяла-тоест личеше си че има нещо на лицето..И тук идва най-интересната част-трябва трябва да стоиш като мумия ,защото ако сложи крем или грим(както мама) отгоре-се получава кир ефект и започва това бялото да пада.Допускам че не сме успяли да разнесем добре продукта-но той е толкова малко и трудно се разнася...Добре че купих малко ,а не се хвърлих на цяла кутия.
Та лични впечатления,ако попаднете на него-не си давайте парите,хич не останах впечатлена!

# 382
Това си е направо кит:-)
Аз втори път ползвах Ретин-А. Явно работи, защото  в следващите дни като слагам ФДТ , ми щипе. Позвах с 3 ФДТ и 2 ЦЦ крема, все същото усещане. Засега няма лющене, зачервяването е тук-таме, но с ФДТ се прикрива. Продължаваме напред, както се казва... може би малко смело,  но- два пъти седмично с 0,05%

# 383
И аз май ще намаля на 2 пъти седмично защото голямо белене пада.
Точно все едно съм изгоряла от плаж на Карибите и се беля поне седмица.

# 384
Питах и в темата Estee Lauder, но да попитам и тук. Revitalizing Supreme или Resilience Lift  е по-подходящ крем за нормална към суха кожа на 46 години?

# 385
Ревиталайзинг-а е по-мазен, по-богат  крем. Аз харесвам повече Резилиънс. Но не съм му видяла лифтинг ефекта. Много добре худратира, не остава мазна следна като Ревиталайзинг сюприм.

# 386
  • София
Още един глас за Resilience Lift. Повдигащ ефект и аз не съм видяла, но след нанасяне я чувствам по-стегната и гладка.

# 387
  • някъде под слънцето...
И аз се запалих да пробвам кремове с ретинол
От първия Redermic R  не забелязах ефект
Вторият   Retincare  избистри тена (всъщност направо светна, кожата придоби блясък)заглади мимическите бръчки и леко стeгна  на контура.
И двата ги използвах като ежедневна нощна грижа преди крема.Сутрин използвах серум в вит С .
Сега ми пристигна 1%  на Paula's chois възнамерявам да продължа с него след като приключа с Retincare.
 Резултата от използваните неща вече се забелязва от околните.Попитаха ме какви процедури съм правила.

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 17:39 от sl

# 388
  • Street of Dreams
Значи и Редермик нищо не прави?

# 389
  • някъде под слънцето...
Ако е направил нещо при мен , то лично аз не съм го забелязала.
Използвах  Redermic R  коректора за бръчки.
Също и крема им за околоочния контур, като нощна грижа.Не забелязах особен ефект докато го ползвах.
Комплексните  грижи и продукти, за контура ,  заличиха пачия крак , който се опитваше да се появи.
Взех си една маска , която обещава повече блясък в зоната на контура, ще видим до колко може да и се вярва.

Общи условия

Активация на акаунт