Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 900
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Ох аз пия кво ли не два вида чай и добавки но от тея новите не съм доволна пак ще си взимам лактил Sad  Мишето одавна няма колики да чукна на дърво ,но подсичане и косата са ни проблем то така е с малко бебе все има нещо ....

# 226
  • Шоплука
Благодаря ви за идеите момичета - това със силиконовия накрайник и ам - то е добр идея, поза конче също.
Не е само въпрос дали ще тръгне кърма, а това че сукането я успокоява.
Като си изяде АМ то, още иска да суче, не е гладна, така за кеф, давам и биберон, иначе се съдира от рев и трябва да се носим на ръце. Зъбите също избиват по-лесно със сукане, успокоява я ... Е такива работи.
Ние нямаме колики, обаче газове - да.
Според мен си е до физиология на бебето по наследство, аз също имам много газове.
Ще ви държа в течение, също мисля, да се свържа и с Хедра, ще нправя всичко възможно да предизвикам релактация. Пък най малкото, което е, ще си суче за кеф.

# 227
Ние пак сме със зверски колики... при някой да има все още такова нещо? Не минава ли това чудо?
И ние. Особено вечер между 21 и 22 е ужас.
Chuby дано успееш. Съвети са ти дали. С каква помпа си? И как изцеждаш? Пробвай да изпомпваш 3-4 мин от едната, после от другата, малко почивка и после пак така. И да не стане не се ядосвай, най-важно е да сте спокойни с бебка.

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 17:05 от Zireael

# 228
  • Sofia, Bulgaria
Моят като го насилвах още да суче и се мяташе и пищеше му пусках сешуара и тогава го слагах на гърда. Вярно дремеше, но и си сучеше в просъница

# 229
Дано на всички бебчета да им спират коликите, че е голяма мъка, както за тях,така и за нас.
Аз да се оплача - скопосах се.... от 4 дни правя упражнения и днес като ме сряза стомаха... направо умирам. Не знам от секциото ли е, нещо друго ли е... от болка чак ме тресе. Дано не е някой вирус само.

# 230
  • София
Чуби, не знам защо си спряла кърменето в началото, но ако си имала кърма и тя е текла тогава, много е вероятно да успееш, макар че за изключително кърмене ще трябва доста да се потрудиш  Whistling Обаче ако в началото каналите са били трудни, не се надявай на кой знае какво... И в двата случая обаче опита ще ти бъде много полезен, ако решиш да имаш второ бебче  Heart Eyes
Лид, да ти минава бързо!  bouquet
Моят шушмурок тази нощ така ме захапа, че ми се привидяха звезди  hahaha От два дни ни мъчат венците и хапем де що видим и докопаме  Joy Досега по време на кърмене не беше хапал, направо ми разказа играта   Crazy  hahaha ooooh!
Бяхме на консултация - 66 см и 7300 гр.  Heart Eyes Балканджия, та дрънка  Party Grinning Heart Eyes Пъпчето ни се е прибрало наполовина след първата лепенка  Party Сложих още една

# 231
  • Шоплука
Лид какви упражнения си правила та така да се среже стомах? Според мен е от цялостна преумора. Просто те удря на някое слабо място. Трябва ти повече почивка. Личен съвет, не се напиняй да домакинстваш, като спи бебока или е спокоен, и ти се опъвай. Упражнеия според мен е много рано да се правят. Аз не се напиням да правя никакви упражнения, освен разходка с количката. Има време, ще влезем във форма постепенно.

Днес излязохме на разходка, беше мрачно, но тихо и не много студено. Много добре ни се отрази.
Бамбина и днес пак връща пресечено мляко по малко, не го беше правила отдавна.

За колики препоръчвам Мама Натура, много ни помогнаха. Но най-важното ,масажирайте , дръжте бебоците по коремче и много добре уригвайте след ядене. Аз даже два часа след ядене като я сложа да лежи по коремче върху мен пак се уригва, хем един път вече съм я уригнала.

Кърма ми течеше в началото, но много малко. Грешката ми беше, че започнах да цедя, а не я слагах на гърда да се мъчим да суче и кърмата спря.

# 232
И аз днес го извеждах, но трябваше основно по платната да се движим в квартала, на тротоарите е непроходимо с количка Sick

Лид, аз се върнах към тренировките още на 40ия ден след секциото, щото боря диастаза. Постепенно увеличавай натоварванията Hug

Мариша, къде на шега, къде наистина, това си мислех и аз по отношение на кърменето - какво става, когато проимат зъби Simple Smile

# 233
Мариша, къде на шега, къде наистина, това си мислех и аз по отношение на кърменето - какво става, когато проимат зъби Simple Smile
Какво, какво.. Гризне ли ме и отбивам baby_neutral

# 234
# 235
  • Шоплука
Тук единственото място за движение е изчистения път към Панчарево, караш по пътя, тротоари няма - преспи от двете стрни. Ослушвам се за коли, през деня няма много но се  намират, ако идват две, забивам се в някоя пряспа и чакам да отминат. Луда съм по Отчаяните съпруги, записала съм си го на дискове и съм го гледала сигурно милион пъти. И аз искам да живея в такава къща, в американско предградие, защото в БГ , независимо кдето и да живееш, няма ама никаква мисъл за инфраструктура. Тук, в Бистрица е същото.

Момичетата на смесено хранене, как ги слагате на гърда, след като са навикнали на шишето?

# 236
Момичета аз вече съм в чудо, моята госпожица и на леглото вече я легнало положение се надига,още незнае да се обръща иска да сяда...

# 237
Chuby, мислех да не е от коремните преси, хем не правя кой знае колко много.
Лина, и ние се надигаме яко и ако не седи седнал и реве.
Ели, как сте днес?
Cristi, на фитнес ли ходиш или вкъщи упражнения? И какви правиш? Как да разбера имам ли и аз диастаза? И моят корем още не се е прибрал и е мек.

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 20:02 от Iid

# 238
Chuby, мислех да не е от коремните преси, хем не правя кой знае колко много.
Лина, и ние се надигаме яко и ако не седи седнал и реве.
Ели, как сте днес?
Cristi, на фитнес ли ходиш или вкъщи упражнения? И какви правиш? Как да разбера имам ли и аз диастаза? И моят корем още не се е прибрал и е мек.
На мен гениколожката мк каза никакви упражнения до 6м ( а тя е фанатик на тема тяло и килограма, какво ме правеше ,че качих толкова много не ми се спомня) защото отвън е зарастната операцията,но вътре по-бавно заздравява. Макар,че аз с вдигането на тежко,не се съобразявам, мъкна количката и бебето нон стоп

# 239
Лид, ако си с диастаза, не трябва да правиш обикновени коремни преси.
Скрит текст:

Тренирам вкъщи за цяло тяло и завършвам с комплекси за диастаза. Но аз си имам отпреди гири различни кг, пудовки, ластици, екстендъри, топки и каквото се сетиш. Та фитнес не ми трябва Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт