Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 901
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Kristi,  шапка ти свалям!  Crazy Аз не съм помирисвала велоергометъра откакто бях бременна първия триместър...  hahaha
Чуби, щом си цедила, съвсем възможно е да релактираш!  Party Още от сега започвай, не губи време. На игра винаги можеш да накараш беб да засуче, после ще намериш пътя  Heart Eyes Децата усещат желанията на мама  Heart Eyes
Не знам с хапането как ще я караме. Нощес прибрах сергията веднага Simple Smile След 2 минути ми стана жал, защото го гледам, че хем е гладен, хем го мъчат венците и иска да хапе. Начесах го хубаво с изстудена гризалка и после му дадох млекце и заспа...

# 241
Мариша, нямам избор Mr. Green Ако не я оправя така, трябва да ме режат, което не искам, а и ще ми излезе златно.

# 242
Аз поспах, докато с ММ се гледаха и сега съм свежарка. Само, че утре ме е страх да правя упражнения... сигурно ще изчакам още малко. Аз спрях и хляба и се опитвам да огранича и сладкото, гледам да не ям нищо след 18, та дано и като тръгнем на разходки да успея да вляза във форма, че не ми се мисли лятото как ще се събличам по плажа.  Embarassed На всичките телеса отгоре и тази линия негра не изчезва и на бялата ми кожа седи ужасно. При вас изчезна ли напълно?

# 243
При вас изчезна ли напълно?

С първата бременност се бях отчаяла, че ще си стои завинаги, но все пак изчезна напълно чак след година. Изведнъж избледня. Сега пак ми стана даже и нагоре от пъпа чак до нивото на гърдите стига, много ме дразни. Но се надявам и тя да изчезне.

# 244
При вас изчезна ли напълно?

С първата бременност се бях отчаяла, че ще си стои завинаги, но все пак изчезна напълно чак след година. Изведнъж избледня. Сега пак ми стана даже и нагоре от пъпа чак до нивото на гърдите стига, много ме дразни. Но се надявам и тя да изчезне.
И моята е от гърдите надолу.... ужас е. Дано да се махне.

# 245
Момичетата на смесено хранене, как ги слагате на гърда, след като са навикнали на шишето?
Ние сме на смесено хранен. Първо предлагам по 20мин. на всяка гърди и след това дохранвам, като при нас първите три хранения са само кърма, след това дохранвам между 50 и 80мл.АМ. В ночалото дохранвах на всяко хранене и пак нямах проблеми с кърменето и до сега не се е отбил.
Предполагам, че и при теб ще се получи ако самото дете има желание да засуче, зощото има деца които въобще не  искат. Но получи ли се слагай го възможно най често на гърда за да се ссимулира самата лактация.

# 246
  • Шоплука
Ама вие сериозно ли мислите да ходите това лято на морето с бебета?  Аз не мисля да я водя на море до другата година.
Раждали сме, нормално е телата ни да са се променили. Много е рано още за диети и упражнения.

# 247
Аз да Simple Smile Организирах всичко още края на ноември.

# 248
  • Sofia, Bulgaria
И ние сме решили първата седмица на септември да ходим, но ще е в къща на роднини с басейн и т.н. така че ще си ни е почти като вкъщи. На хотел не бих посмяла, защото незнам дали ще е удобно за всичките процедури около бебо, пък и да го просна на плажа сред мръсотията и навалицата също ме е шубе.

# 249
Аз нямам никакви притеснения за морето. Аз самата съм родом от нашето Черноморие. Планирам юли 2-3 седмици да изкараме там при баба и дядо. А иначе ще го водим на почивка в Гърция края на юни, снощи пуснах капаро.
Линия негра при мен за щастие не се появи, та коремът ми е ок, освен че трябва да се поприбере и стегне още. Хич не ми харесват тия 68кг на кантара, ама все някога ще ги сваля Sad

# 250
Ели, няма ли да ви е много жега? Ние сме края на август, за да е по-хладно. Преди това мисля някъде планина с басейн да направим, ако не ни мине котка път  Grinning

# 251
Ние в Гърция винаги ходим юни (и септември) и ни е супер. Според мен жегите там са юли и август, затова ги избягваме. А юли на Черноморието за нас ще си е като да си идем на гости на родителите ми, не го възприемам като ходене на море Simple Smile Като има баба, аз мога да ида на плажа и без бебо, ако е жега.

# 252
Може би съм случила такава година, ама като бях началото на юни, направо умрях  Laughing Но иначе добре си го измислила  Simple Smile

# 253
И ние мислим да идем с бебето на море, ако котка не ни мине пътя Simple Smile.Мисля, че ще е забавно, но ще си водим и баба за да го гледа от време на време.

# 254
Бебо нямаше и два месеца като го водихме на Банско и според мен много му хареса и му се отрази добре.До басейн естествено не е и няма да припарва.
Кумата ми бяха водили техния във Велинград като бебче и това беше месецът, в който е пораснал най-много на сантиметри. Какво ли не прави смяната на въздуха, в София дишаме ужасен въздух Sad
Миналата година бях бременна в края на петия месец като ходихме с мъжа ми в Гърция. Като се върнахме и ме гледаха на ехограф, бебо беше наддал мнооого. Аз вярвам, че е от хубавия въздух, спокойствието и храната.

Общи условия

Активация на акаунт