Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 902
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
И аз бях 5-ти месец бременна в Гърция на море. Иначе ние имаме апартамент на морето и мисля да идем лятото там, ако не ни мине котка пътя, по същите причини, които Ели изброи. Смяната на въздуха наистина влияе благотворнно. Като разбира се не мисля да го изтипосам малкия на плажа.  Joy А и горещите дни на морето се понасят по-леко, заради бриза, отколкото в София сред бетона.
Ели, вие как сте?

# 256
За морето съм с две ръце и живи и здрави да сме само и ако бог е рекъл ще отидем, бебетата вече няма да са много бебета, а и ние пропуснахме миналата година, защото с тоя корем хич не ми се занимаваше по жегите, а аз толкова са обичам морето, ходихме на Банско ама пак беше страшно жега...
Разбира се, обаче че ще се съобразявам с часовете,когато не пече толкова силно слънцето. През 2012 на вуйчо му роди дете март, Юни бяха на море!

# 257
Лид, не сме добре Sad Резултатите от втората обикновена урина, която пуснахме в друга лаборатория, са извън норма. Интересното е, че при първата урина има нитрити и бактерии, а при втората нитритите са отрицателни, а има белтък и левкоцити (които при другата няма). Хич не мога да се доверя на ни една лаборатория аз, все дават някакви разминавания. Чакаме сега стерилната урина, за да се види какво лечение да се предприеме спрямо антибиограмата.
Бебо снощи към 19 и тази сутрин в 6ч вдигна Т., но не висока, до 37.5. Педиатърката каза при Т. по-ниска от 38, нищо да не даваме, а да оставим организма да се пребори сам. Само го разсъблякох, давам Оксилококцинум, витамин Ц и много течности. Това, че не пие много вода хич не е добре, особено при пикочни инфекции, каквато явно е неговата Sad Свито ми е сърцето, тревожа се много.

# 258
Ние сега бихме ваксините и почвам да треперя и аз. Ели, стискам палци всичко да е наред.

# 259
Кристи, дано няма странични ефекти и е спокоен твоя бебо. Иначе при нас няма как да е наред, подозирам, че без антибиотици няма да се разминем, но ще видим.

# 260
Момичета кураж! Това е най-трудната част от живота на една жена, щом станеш майка притесненията за жалост не те оставят.
Ние ваксини не сме слагали още.. Чудя се дали е по- добре, че ще е по - голяма или като още толкова мънички е по- лесно успокояването..

# 261
Ох, аз съм доволна, че не сложихме миналата седмица месечните ваксини, а само Ротарикса, която е по-лека. Иначе щяхме да я втасаме сега, съвсем щеше да отпадне малчо с това боледуване Sad

# 262
Морето едното вече съм го организирала. Края на юни в Гърция. Началото на септември мисля и до Италия да отидем. Баткото го водихме на два и четири месеца, много добре му се отрази. А и на нас, с бебе е лесно. Ще видя сега как ще е с диво тригодишно и пълзящо бебе. Много добре им се отразява смяната на обстановката на психомоторното развитие. А и наистина и на ръст порастват повече.
И ние още нямаме никакви ваксини. Другата седмица ще слагаме първите.

# 263
  • Шоплука
Днес ни биха ваксините и на нас.
Ели бързо оздравяване, дано се разминете без АБ.

За морето - ще видим, ние тъй и тъй си живеем на планина, а пък и по къщата има още много работа и разбира се пари, та най-вероятно да идем някъде за ден-два, ходи ми се на минерален плаж, на СПА, например във Вършец. Но ще видим. Първо бамбинестото как ще я кара с пълзенето, че тя е страшен пумпал октоподест, мирна не седи. Та и да идем някъде ще си водим баба  Laughing

Майчинството е пълно с много тревоги, но и с много радости. Днес докато и боцкаха крачетата, стиснало с малката си ръчичка пръста на мама и ме гледа милото в очите, преди да ревне, после реве милото и пак стика пръстите ни, с малките си ръчички, ох, не ми се е топило така сърцето никога .... Heart Eyes

# 264
Cristi, Chuby, нека няма никакви ефекти от ваксините при вас. Нашата педи иска другата седмица  и ние да ходим за ваксини.
Ели, дано да се разминете без антибиотик. С тези различни резултати от лаборатории вече думи нямам. Вчера четох една статия, че изкарват болните хора здрави и обратното. Да ни имаш здравната система...
Малчо днес се обърна и от по корем по гръб. Досега се въртеше само от по гръб по корем, затискаше си ръцете, но го правеше, та вече ме е страх да го оставям където и да е без надзор.

# 265
Кристи, Чуби дано малките се чувстват добре след ваксините и да спокойни.Сложихте ли Кул Пач лепенки, и ако да, къде ? Ние също утре сме на консултация и ваксина, но предвид многото сняг може и да отложим ходенето.

# 266
Сложих куул пач веднага, върху техните лепенки Simple Smile
Два часа по-късно, Мушмул вече беше успял да си свали чорапите, джинсите и пачовете барабар лепенките отдолу Joy Все още обаче не може да се обръща сам.

# 267
  • Шоплука
Куул пач сложихме само на убоденото място.
Не е добре да се отлагат ваксините, защото така се намаля действието им.

# 268
Chuby, аз нямах избор заради липсата на ваксини  Sad

# 269
Ии ние нямаме избор педи не иска да ги бие без писмено разрешение от гастроентеролога заради алергията

Общи условия

Активация на акаунт