Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 902
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
На нас пак ни отложиха ваксината.Още нямало детска консултация.Казаха ми в началото на др седмица пак да се обадя.При нас има много сняг и не спира да вали и не сме излизали на разходка.Само вчера на гости.
Болните бебечета да се оправят по-бързо!
Връщам се назад да ви чета,че много сте изписали Heart Eyes

# 271
Аз съм много "за" ваксините да си вървят поред, без отлагане, но при нас при стеклите се обстоятелства няма как. Ще ги отложим колкото е необходимо докато бебчо се излекува. Дано е скоро Sad

# 272
И аз съм за ваксините да не се отлагат защо имало грип нали бебето е здраво ....Момичета от кой месец трябва бебето да се слага да седи ?

# 273
На мен ми казаха, когато само си се седне. Преди това винаги с поддръжка и съвсем за малко.

Пристигнаха ми нещата за захранването и днес си взех инструкциите от педиатрите. Още се чудя дали наистина от четвърти месец да го подкарвам, но ще го измисля до 2 седмици Mr. Green

# 274
С риск да ме линчувате, за да се сложи ваксина не се гледа само дали детето е здраво, а има и други предпоставки. Ако е имало контакт с болен или у дома до скоро е имало болен член напсемейството също следва да се отложи. Аз примерно имах стафилококи, той ги пребори преди мен, но пак не сложихме ваксина, защото е бил изложен на пряк контакт, е имаше и други предпоставки, но и това беше важно.
Ние пропуснахме първите на 2ри месец, сега май пак ще ги отложим, да видим. Не виждам нищо лошо в отлагането, просто ще вървим малко назад.

# 275
За ваксините не съм никак компетентна, но мога да кажа само, че нямаме сложена нито една.Тази ще е първата ни.

# 276
И ние днес бяхме на ваксини. Малката ревна още като видя сестрата.Явно я е запомнила от миналия път.

Искам да ви споделя една песничка, която има вълшебно действие върху моята бубка.
https://youtu.be/Z7lIvBnc0mo
Когато е нервна и мрънкоти и я пускам и моментално се кротва. Даже няколко пъти заспа докато я слушаше, а обикновено заспива само на гърда. Честно казано и на мен ми действа релаксиращо  Wink

Ние също мислим да ходим море това лято. Смятам, че морският въздух ще и се отрази добре.

# 277
Аз също знам, че за ваксини е необходимо всички вкъщи да са здрави, а ако е имало болни да са минали 2 седмици от оздравяването им. Именно заради това не отидохме на 16 да поставяме ваксини,  защото и аз и ММ бяхме болни.

# 278
Момичета, някоя от вас да има телефона на доцент Буева, нефролог?

# 279
Ели, намерих доц. Буева - 0887/992911, но не знам дали е активен.

# 280
Здравейте, мацки!
Щерката е ноемврийка, ама темата за ноемврийците е страшно постна, та реших да се включа при вас, хем да видя какво ни чака занапред!
И направо ва ви отперя един въпрос: беба я приспиваме адски трудно - цяло чудо е ако захърка преди 2-3 през нощта. След всякакви ритуали по приспиване, забелязах, че тъкмо ми се отпусне в ръцете, понеча да я сложа в кошарата и, и в момента в който и се отпуснат ръцете във въздуха и усети, че напуска обятията на сгърбените и родители се размрънква. Въобще като цяло не и е ясно за какво са и тези ръце и крака и като ги мята безцелно съвсем се стряска и ококорва. Някой да има идея какво ще помогне? Сега блея спални чували, казаха ми, че уж мирясвали леко...

# 281
  • Шоплука
Кристи детето само ще си покаже адли е готово. Това, което съм чела е, че до шестия месец е активен рефлекса за избутване на храна с езичето, а и самата храносмилателна с-ма още не е готова да поеме твърда храна освен млякото.
Но ти се води по него, ако приема храна, не плюе и повръща, значи е готов.

Лид браво на вас, че се обръщате, ние още само се пънем. Много е вбесена от това, че подари ваксините, я болят краката и не може да си ги вдига и да се мъчи да се върти.
Освен средно повишена нервност и успаност за сега друго няма. Нека бъде спокойна нощта.  Hug

Шошши мънички сте още, като още малко отрастете, ще си заспива в кошарката.

# 282
Шошка, а здрасти  Sunglasses Пробвай swaddle. Чукни в Гугъл да не се излагам с обяснения  Mr. Green

Chuby, благодаря. Май така и ще направя. Ще предлагам, пък каквото стане.

Уф, миналият път се размина без температура, ама сега вдигна  Sad Дадох нурофен, дано помогне...

# 283
Ели, намерих доц. Буева - 0887/992911, но не знам дали е активен.

Благодаря, Кристи, и аз този намерих в нета. Ще опитам утре, дано успея да я намеря. Да сваля бързо температурата малкия и дано е спокойна нощта.

Ние сме с ешерихия коли. От утре почва антибиотично лечение, няма как. Дано се повлияе бързо и се махнат гадовете Sad Междувременно трябва да минем на ехограф на бъбреците при нефролог.

# 284
Мислиш, че е нещо с бъбреците ли?

Общи условия

Активация на акаунт