Моят пък биба не признава, чак се чудя какво не е наред. С такъв мерак съм му ги купувала!
Вечер заспива сам, а през деня основно в количката
Благодарна съм на чудесните оператори и пак бих избрала моята лекарка, този път с планово секцио, а не по спешност (надявам се). Но моят случай си беше особен и затова имам много горчив опит от мъките по нормално. Секциото го приех като спасение от ада

(Наистина действало добре да си излееш

Благодарна съм на чудесните оператори и пак бих избрала моята лекарка, този път с планово секцио, а не по спешност (надявам се). Но моят случай си беше особен и затова имам много горчив опит от мъките по нормално. Секциото го приех като спасение от ада 
Мисля, че беше именно понеже беше планово - имала бях време да се настроя и страшно позитивно подходих към събитието, отделно че си бях избрала и много добър специалист именно в оперативното раждане. Като се наложи по спешност вече е по-различно. Там и мама, и бебчо са стресирани и изморени след часовете неуспешни напъни и си е голямо напрежение и за тялото, и за духа. Малко са имали късмета да им е така добре като на теб
, през деня и нашия го приспивам на ръце, поревава малко и заспива...Вечер след къпане яде и е размазан, много рядко да е на ръце.
Малката в началото не искаше, но я научих и нея. После пак ще бера ядове ама какво да се прави.