Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 902
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Оле Мисис Роузи, моят е същия ТВ фрийк... плюс разни рибалки, дето или ловят риба или правят изкуствени мухи 😆
И не спира да ги сменя, свят да ти се завие
Cristi, къде плувате? Аз се опитвам да навия ММ да ги заведа ама той се притеснява, че било студено и не ще Sad иначе аз мисля за тези на България и околовръстното.

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 10:48 от Kallaa

# 421
Iid, ти отговори с една кръшна ръченица или дайчово и тропни в такт с кърпичка в ръка. Задължително пред телевизора. Ако и изпееш Излел е Дельо хайдутин, ти гарантирам, че на него свят ще му се извие Mr. Green
Кви тъпотии ми ражда главата, когато не мога да заспя. От един час се опитвам да насиня собствения ми мъж с повсеместни удари, но не спира да хърка и това си е.
Joy Joy Joy Joy Joy
И вече тотално ще ме обяви за луда. Той и сега ми го намеква, а ако спретна едно такова представление и вече официално ще придобия титлата.
Kalla, къде на България има плуване, че на мен ми е идеално като близост?
Момичета вие вече спите ли с татковците в една стая? Ние още сме отделно с това нощно хранене и после по 2 часа приспиване....  Cry

# 422
Аз си спя в спалнята от самото начало. Мъжо не се събужда така или иначе  Mr. Green

Ели, питах, защото бактериите се появяват нагоре поради липса на вода или неправилна посока на миене. Педиатърката натърти на това специално, когато дойде за пръв път вкъщи. Каза, че липсата на вагина помага в нашия случай, но че винаги трябва да мия "навън", за да не вкарам гадости.

Плуването ни е в Щерев. Рано му е още за големи басейни. Там си е в собствена вана, водата си е негова, без памперс, аз не трябва да влизам с него, топло е и няма хлор. Тези, за които вие говорите са от 10 месеца нататък, ако не се лъжа и родител джапа на него във водата.

А за яденето - хапва четири пъти по принцип, рядко по пет, когато ми се събуди през нощта.

# 423
Lid, във world class fitness - то си е за бебета, http://pluvanesbebe.bg/bg/

Да, с родител е, но има групи 3-6 месеца.

# 424
Точно там ми казаха десет месеца и родител да влиза във водата. Може да са се променили нещата последните два месеца.

Калаа, ако ходите, сподели после как е било.

# 425
При нас 1 месец спяхме заедно в спалнята, въпреки че тогава кърмех. После започнаха коликите и имахме безсънни нощи и се редувахме една нощ той с него в хола, една аз. После започна да не заспива след нощното хранене и аз се преместих с него в другата спалня и вече 2 месеца не спим заедно, а на мен това ми тежи.... нямам търпение да спрем с нощното хранене и да спим заедно. Другото е, ще ММ е пушач и доста често покашля нощно време и малкият все се будеше, сега като е свикнал с мен на тишина си представям ако се преместим при него как ще подскача на всяко покашляне.
По този повод кога мислите да оставяте бебчовците да спят в детските стаи сами?

# 426
Благодаря, Калла, но басейните са доста далеч от бул. България. Ще го мисля.  Hug

# 427
Момичета може ли адаптирано мляко да умръзне на бебе от 10 часа храня Мишето и само плюе а кърмата я изпива на екс ? Няма рефлукс снесе не болна

# 428
Не мога да я оставя сама да спи,от лятото се вкарах във един филм и много се наплаших. Една съседка нахранила детет,уж го била оригнала и заспало...Върнала се след час детето починало......на 3месеца. При аутопсията се установи,че се е удавило във собственото си мляко.Аз трябва да съм там до нея,докато заси и спи... Нито бейби фони или тем подобни джиджафки ме правят спокойна. Особенно сега когато е пълна с лиги от зъби и се и дави от тях.

# 429
# 430
Голяма трагедия, ужас....  Sad
И мен ме  е страх да го оставям, ние сме и с рефлукс и дори и да спи съм на тръни.
Имам чувството, че до 2 години ще спя с него.

# 431
Поли, ужасна история е това Sad
Аз в момента спя в детската при бебо от неделя до четвъртък, а таткото ме сменя петък и събота. Бях планирала януари да го отделяме и аз да си се завръщам в спалнята, но ще изчакаме първо да оздравее напълно. Иначе аз съм изключително доволна от видеофона, на нас ни върши чудесна работа и смея да заявя, че това ни е най-добрата покупка. Само бейбифон не би ми свършил работа, но така го виждам и е друго.
Кристи, абсолютно съм съгласна. Както и при нас, възрастните, почистването никога не трябва да е от ануса към половите органи, защото се разнасят бактерии. След пишкане винаги бърша отпред назад.

# 432
Това със Синдрома на внезапната смърт наистина е ужасно, но за да си предпазим децата от него е нужно да сме до тях в радиус от 1 метър 24 часа на денонощието. Което е невъзможно. Аз госпожицата я оставих да си спи сама в стаята и от 4тата и седмица. Едно, че тя нонстоп пръхти, грухти и първи, второ, че моя сън е много лек и се събуждам от най малкото. Спим на отворени врати и я чувам от спалнята ни. Искам да си заобича стаята и да стои там с кеф, а не да кибичи в хола или спалнята, където пък е място за мама и тати. Естествено през деня постоява в хола на люлката, но при всеки удобен случай я слагам в нейната стая.
Телевизорите вкъщи са пуснати цял ден. Едно разбрах-хубаво е бебето да свиква на шум, иначе приспиването му ще е мишън импосибъл. А и гробната тишина дразни и мен.

# 433
Да ужасна трагедия и докато не поотрасне,никакво отделяне от буболечка. Вижте то като ми е писано да се обеся,съмнявам се да се удавя,но........не знам как мога да преживея факта да надживея децата си,щото примерно ми се спи,уморена съм или тем подобни неща. Много мразя да ми казват,че майка лесно не се става,но майката най добре си познава детето и с каквото и както мога да я предпазя от инциденти.

# 434
Шошка, браво на вас. На мен още не ми стиска, а и детската е в другия край на апартамента. Отварям четири врати, за да я стигна  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт