Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 904
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Cristi, ти дори и да има само пиш ли миеш на мивката? Аз само на ако. Ти към коя ясла си се ориентирала?
Да, винаги на мивката, без значение от находката Grinning Включително мия поне два пъти на ден ръце и лице (заради омазването, докато яде и слагането на юмрук в уста). Но пък той обожава водата и ако може, ще си прекара деня в мивката. Е, лицето не му е любимото упражнение Mr. Green

Яслата е Peekaboo, но ще се почудя още, защото таксата е солена.

Ели, ти с мокри кърпички ли караш или миеш?

Шоши, и моят Мушмул имаше драма с ранното заспиване. Оправи си режима сам.

Iid, говорим си нормално, изобщо не пазим тишина, освен, че пускам кучетата в коридора, за да не лаят. Това чат-пат го стряска и не му е кеф.

Матракът ми е бамбуков.

Kallaa, и в Лозенец е така. Ако не съм на платното, затъвам яко.

Иннер, така идилично описваш нещата, че ми се приисква девойка и на мен - да се гушка и да си спим заедно  Heart Eyes

# 406
  • София
Уф, да, не са малки таксите  Confused Ще го мислим още.

Chuby И аз съм за излизането заедно навън. Само да успеем да се набутаме  Laughing Пък и снаха ще си търсим  Mr. Green

Iid И ние си говорим нормално. Като съм сама в нас не пускам телевизор. Мога и с дни да не го пускам, някакси нямам нужда от него. Но ММ не може без него. По-скоро му е навик - пуска го и не го гледа. И то натриса едни такива изнервящо глупави предавания понякога... магистрали през ада (господи, тия в какви държави живеят, не са им изчистили магистралите  Laughing), дървосекачи, златотърсачи и тем подобни.  Stop

Innerlane Ехаа, страхотен план.  Simple Smile

Матракът му е от Икеа. И нашият е оттам. Харесвам го, нямам забележки.

Иии, оправихме си съня вече. (Нали знаете, не се хваля, че пак ще стане обратното.) В общи линии будува по 1,5 до 2 часа. След това трябва да спи - обикновено между час и три. Сега се приспиваме на ръце през деня, но заспива за около 3-4 минути. Разбира се, гледам да го уморя преди това добре. Събужда се по някое време, оригваме се и пак приспивам. Съгласна съм да приспивам на ръце, само и само да спи и да не ми мрънка. После го мятам нанякъде - я в нашето легло, я в неговото.

Днес се олигави яко. Непрекъснато някаква струйка се стича или хвърщат балончета.  Crazy Незнам колко лигавника и кърпи смених. Имам малки хавлиени кърпи за него, а го гледам, че с голям кеф си играе с тях.  Mr. Green То се бърше, яде ги, завива се, смее се  Laughing

# 407
Мисис Роузи, а как го уморяваш преди това Party Нашето чудо през деня не ще и не ще да спи. Ако не заспи сам докато кърмя, аз почти няма как да го накарам. Евентуално понякога става да го люшкам в количката. А заспал на гърдата докато го преместя и се буди. То така или иначе където и да заспи през деня, в половината случаи се буди след 5-10мин, в другите около половин час изтрайва. Сигурно от месец не е спал повече от час без прекъсване през деня smile3511

Вечер пак така, на гърда. Само през нощта като се буди за кърмене, сменям памперса и го оставям в леглото или при нас на спалнята. Понякога докато си измия ръцете, пия вода и т.н. (5 минути) и той е заспал като се върна.

Телевизор през деня гледам много да не пускам, че се зазяпва. Вечер гледаме нещо с мъжа ми, че почнах да го приспивам към 9-10. Ако не го приспя, си будува до 12 с нас. Аз слушам с леко намален звук, с мъжа ми гледаме на нормални децибели.

# 408
И аз не пускам телевизор през деня, само вечер мъжът ми гл пусна, малката спи при нас на спалнята леглото в склад. Иначе матрака и е от аико с лятна и зимна страна, ама си е чисто нов 😁😁

# 409
  • Варна
Крусти махнах като 4 - 5 ч.  преди баня намазах обилно с бебешко олио и непосредствено преди баня разресох с твърдо гребенче.
Моя младеж го слагам от време на време в шезлонга пред телевизора, защото само тогава мога да свърша нещо като съм сама. Той си гледка сладко с юмруче в уста Simple Smile

# 410
Честито първо зъбче на Поли.
И моят юнак е все с ръце в устата. Лапа ги чак до края на пръстите и много де радва като по този начин издава различни звуци. В тези случаи биберон не признава и веднага го изплюва. От известно време има странно поведение, присвива очички свива юмручета и започва да си търка нослето, бузките и очите, а главата я мята на ляво надясно. Чудя се дали и на нас няма да ни се появи скоро зъбче. На таткото първият зъб е излязъл на 4 месеца. Заспиването и ппи нас започна да става със зор. Тъкмо си помислих, че съм оправила режима да яде в 9-10 часа и да заспи до 23.30 и да го събудя в 6 сутринта за ядене, и снощи едвам заспа в 2 часа със сушоара. Днеска пак едвам със сушоара заспа в 0.30. Вчерешното го отдавам на ваксината, но днес незнам. Вие по колко пъти ги храните на ден и събуждате ли ги за ядене. Аз имам чуството, че моят може да спи цял ден (ако е заспал дълбоко) и трябва да го будя за манджа, но реши ли да не спи не мога да го накарам.

# 411
Аз никога не будя за хранене, освен в случаите, когато имаме излизане за киндъру или плуване и знам, че ще трябва да се съобразя с часовете.
Моят се събуди току-що, по никое време за манджа  #Crazy

# 412
  • Варна
И при нас отново се обърна режима - нощта стана ден Sad

# 413
Тъкмо реших да вляза да се оплаквам и гледам - имам компания... при нас не става да не ядем в 04, някой път дори и 03.... вечер винаги глася последното хранене да идва към 23-23:30, но той се разпищява абсолютно винаги в 22, дори и като е ял в 19:30, и нищо не помага - дори и носене на ръце... и оттам с неговата ТОЧНО 6 часова пауза и ставаме  04...и това е от вече месец. Как един път не спа малко повече или да яде по-късно...
Оплаках се. Hug
И аз не пускам тв през деня, освен много рядко да пусна тихо музика. Нооо вижте ММ си е първа дружка с него. И при нас се гледат същите дървари, златари и т.н., ами и като се пусне НатДжиоУайлд и почнат да ръмжат разни тигри или да пищят разни маймуни и свят ми се завива. Иначе и той не усилва много. ( но явно в моята глава е много, след целодневната тишина  Joy )

# 414
Iid, ти отговори с една кръшна ръченица или дайчово и тропни в такт с кърпичка в ръка. Задължително пред телевизора. Ако и изпееш Излел е Дельо хайдутин, ти гарантирам, че на него свят ще му се извие Mr. Green
Кви тъпотии ми ражда главата, когато не мога да заспя. От един час се опитвам да насиня собствения ми мъж с повсеместни удари, но не спира да хърка и това си е.

# 415
  • Шоплука
Станахме, ядохме, пак пустите сополи много ни мъчат. До сега съм вадила чудовища от носа и.
И тя много обича да си играе с лигавника и като Мушмул е фен на мивката. Все мисля как ще се мием по натам като отрасне.
Нашият матрак е Магнифлекс и съм изключително доволна.
Момичета пазете се от този грип, който върлува, че е страшно.

# 416
Кристи, мия на мивката под течаща вода само след ако, след пишкане съм с мокри кърпи и мицеларната вода.
Аз не се съобразявам по никакъв начин с малкия за тишина, държа ТВ включен на нормален звук, говоря си нормално и не шептя. Истината е, че ако му се спи, ще заспи, ако ли не-тежко ми.
За храна по принцип никога не будя. Сега обаче имаме сложна схема покрай АБ, той се дава на 12 часа и винаги час, час и половина след храна. Та са големи схеми, смятане и изчисления как да се напасне храненето. Сама не мога да му го дам, трябва и ММ да си е у дома, и става съвсем сложно. За момента удържане да му го давам сутрин между 7 и 8 и вечер между 19 и 20 след къпането.

# 417
За миенето на мивката в банята не ви ли притеснява, че ще изтинат. При нас коридора и банята не се отопляват и за това предпочитам да го почиствам с мокри кърпи.
Събуждам го за храна, защото е голям проспаланко. Ако го оставя да спи ще спи до 9.30-10 часа. След като се наяде сутринта спи още поне 3 часа и пак правим 4 часова пауза. И така до края на деня едвам правим 5 хранения, рядко 6 ако го събудя в 6 часа. Струвами се малък ощеза 5 хранения основно на кърма. Ето сега яде в 7.30, заспа в 8.30 и сугорно ще се наложи пак да го събудя в 11.30.

# 418
  • Шоплука
При нас банята и коридор се отопляват, но искам да я калявам. Бебетата се разболяват от контакти с болни. А и тя не обича горещо. До сега я люлях час в кошарата заспива да се отвиква от ръце.

# 419
И аз мия на мивката след всяко ако, банята не се отоплява, но не мисля, че е пробрем.Ние папахме в 7ч. и заспа.Имаме по 5 хранения на ден, мисля че му стигат.

Общи условия

Активация на акаунт