Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 900
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Eli_dzh, къде ходихте на нефролог и доволна ли си? Ние също трябва да ходим. Досега няколко пъти урина сме изследвали, но Пт стерилната все нещо му има на резултата и трябва да го повтаряме (Токуда). Иначе бъбречетАта ги следим от бременността още.

# 496
Нашия татко пък не дава хич да я пипаме пишката....та със забелването сме до никъде, но ще питам и педиатъра дали да пипаме или не.
Кристи, браво на вашите лекари в болницата, на нас и от там нищо не ни казаха.

# 497
Щастлива майка, щастливо бебе. Това е есенцията и за мен.
+1 за мнението на Кристи
Ние сме сами тук, няма на кого да я оставя дори за час. Но пък поне два-три пъти седмично излизаме на кафе или ресторант с приятели и децата. Всеки ден излизаме за  поне час, което ни се отразява много добре и на двете. Като вземем баткото от яслата също се разхождаме още малко.
Поли честито зъбче!
37 Дано бързо се оправиш. Но и да се наложи антибиотик има доста съвместими с кърменето. Или може временно да изцеждаш и като свършиш с антибиотика да си продължите с кърменето.
Ели баткото се наложи да го забелим на 9м, заради инфекция. Според мен е по-добре по-рано да стане. Почти всички, които познавам са имали проблем. Тук също съветват да не се пипа, но не знам дали е по-добре.

# 498
Кала, много исках да го заведем при доц.Буева, тя е един от най-доброто детски нефролози. С нея обаче не можах да се свържа, телефонът и бе изключен, после не вдигаше, после пак изключен. Тя често пътува в чужбина и е твърде вероятно да не е била в страната. Иначе ние ходихме при д-р Цанова от Здравето на Ами Буе. В събота беше дежурна на Маестро Кънев в другия им филиал в Овча Купел.

http://zdraveto.com/zdraveto/д-р-татяна-цанова/

А щом ходите в Токуда, сигурно знаеш за Лилова там.

Последна редакция: нд, 22 яну 2017, 11:48 от eli_dzh

# 499
Благодаря Ели, не знам за Токуда, нас ни гледа Комстантинова, чакахме резултатите от урината, да прецени дали да ни праща. Ама си мисля дали да не го заведа вече. Все някак трябва да я направим тази урина. Не знам как да действам, всеки път е нещо замърсена Sad

# 500
Chuby, беше попитала защо ММ не иска дървена кошара. Наши семейни приятели с две деца имат дървена и преносима  и изобщо не ползват дървената, защото въпреки дебелите им обиколници детето все намира как да си удря главата в рамката. Да не говорим, че при едно по-буйно и изправящо се вече дете има голяма вероятност да заклещи я крак, я ръка и падайки да се нарани жестоко. Мен лично това, което ме притеснява са единствено обиколниците, защото в Америка и Канада са забранени, заради огромен брой случай на удушени деца. Толкова съм разколебана... и за кошарата и за матрака... това ми е първата такава дилема, досега винаги съм била наясно със себе си какво искам и кое според мен ще е най-добре, сега обаче чуденката е голяма.
37, бързо оздравяване и от мен.

# 501
Обиколниците нали се връзват? Или поне тези, които аз имам, се връзват  Simple Smile В интерес на истината, още не съм ги слагала, защото не се е налагало. Чат-пат се халосва в стените, но не се наранява или поне гласно не изразява възмущение.

# 502
  • София
Чуби, не съм разбрала питането  bouquet Моят е съвсем обикновен 10 левов - май Canpol (и на баткото, и новият са такива)  Simple Smile
Баткото го забели без никакви драми док на годинка, преди това нищо не съм правила. Но сега при измиване не се забелва лесно, така че да може да се измие с банята Thinking Док казва, че ще се оправи  Thinking Дано е прав, но с малкия мисля щом започне да ака на гърне - около осми месец примерно, да забеля.  Whistling

# 503
Еха, Мариша, толкова рано ли ще го почваш? Я сподели опит бързо Simple Smile

# 504
Моята дъщеря снощи ми заяви,лягай си на спалнята,аз ще съм със сестра си. Бях естествено леко неспокойна,но те са се хранили в един играли са до три и двете се събудиха в 10.30 Grinning  Тази нощ се наспах, голяма ръкавичка си имам- направо си се изфуках Joy По въпроса с забелването на чурчето, аз нямам мнение, просто ние сме обрязаним

# 505
  • София
Кристи, ще го издържам на гърне след храненето по няколко минути още от 7-ми месец, и ще му показвам, че се радвам много на акита и пишита. Blush Crazy  Party Пък както потръгне. На баткото така на годинка му махнахме пампито, говорех му от около 10 месечен, че пишитата са за мама, че много им се радвам, когато ги пускам да плуват към морето и т.н. Thinking
п.с. Поли, честито зъбче!  Party

# 506
Кристи, ще го издържам на гърне след храненето по няколко минути още от 7-ми месец, и ще му показвам, че се радвам много на акита и пишита. Blush Crazy  Party Пък както потръгне. На баткото така на годинка му махнахме пампито, говорех му от около 10 месечен, че пишитата са за мама, че много им се радвам, когато ги пускам да плуват към морето и т.н. Thinking

Ехааааа, браво на вас! А успяваше ли сам да сигнализира, че иска да върши нещо?

Поли, кога го обрязахте? До шестия месец или?

# 507
  • София
Кристи, не - аз го канех. Той започна да си казва сам на около годинка и половина, дотогава си имаше и инциденти Grinning Различни в различните периоди - понякога по веднъж на няколко дни, понякога всеки ден....Но само с пишито. С акито се научи още на 10 месеца и само в гърне.

# 508
Уф, мисля си и аз да се пробвам, да видим Simple Smile

# 509
Кристи, ще го издържам на гърне след храненето по няколко минути още от 7-ми месец, и ще му показвам, че се радвам много на акита и пишита. Blush Crazy  Party Пък както потръгне. На баткото така на годинка му махнахме пампито, говорех му от около 10 месечен, че пишитата са за мама, че много им се радвам, когато ги пускам да плуват към морето и т.н. Thinking

Ехааааа, браво на вас! А успяваше ли сам да сигнализира, че иска да върши нещо?

Поли, кога го обрязахте? До шестия месец или?
[/quote

Не мила беше на 40дни и не сме имали никакъв проблем с пишока

Общи условия

Активация на акаунт