Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 899
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • Шоплука
Зависи Фиффи какво правиш, моята мрази да е гола, за това нежно я масажирам през памучното ромперче, то е нежно размачкване на ръчичките, леко размачкване на крачетата, поглаждане на гръбчето, леко масажиране на телчето, почуквания, ето това правя аз

https://www.youtube.com/watch?v=KQ6JRO9Lk60

# 571
Здравейте, момичета! Много искам да сравня какво правят вашите бебчета на възрастта на моето - 3 месеца. Яде  6 пъти по 130мл, озърта се, шава с крака и ръце некоординирано. Посяга към играчките, но не може още да хваща.Лежи по корем, вдига главичка, но бързо се уморява.Гука, проследява с поглед, гледа телевизора, понякога при спане се стряска.Оф, не знам кое е нормално, първо дете ми е, но не искам да чета и да се паникьосвам.Ще бъда благодарна, ако някой се отзове.

# 572
Пош, добре дошла в групата.  Hug
На мен докторите ми казаха да не съдя за температура по ръце и крака, а само по нос и уши, защото оросяването на крайниците на бебоците не е все още добре развито и студените ръце/крака не били мерило. Въпреки това, усетя ли много ледени ръчички - мятам едно елеченце.
Аз също още не мажа с нищо за зъби, но на прегледа ще попитам за нещо хомеопатично.
S_inа, всичко, което описваш е напълно нормално за развитието на бебето през третия месец.
Така... сега започвам с оплакванията.
Първо, днес като някоя пълна некадърница, докато му режех ноктите го порязах....................просто не мога да ви опиша как се почувствах.....знам, че се случват понякога такива неща, още повече, че той няма минута мирен да стои, но все пак страшно много се ядосах на себе си.
Второ, поръчах кошара от тези преносимите....на Лорели....да ви кажа сърбят ме пръстите да им пиша в официалния сайт и да проверя по серийния номер дали е оригинална.... първо мъжът ми и баща ми не могат да я сглобят 2 часа, звъним им на тези - първо почнаха да се зъбят, а когато чуха за Комисия за защита на потребителите веднага пратиха човек на адрес да я сглоби. ТРИМАТА най-накрая я сглобих, а аз вече подготвена с клипче от сайта как за 1 минута я сглобява сама жена го питам как бих се справила ако реша да я преместя...отговорът беше, че видиш ли трябвало да се разработи. Другото е, че пластмасите по нея хич не ми изглеждат както трябва..... При вас така ли трудно се сглобиха тези кошари?
И за капак  малкият днес е толкова неспокоен, че е изкарал цял ден на ръце.. не искаше да се люлеем и в стола, трябваше да кръжа из апартамента.
Роман стана, извинявам се.

# 573
Кристи на мене няма ли за нещо да ми завидиш  Laughing Heart Eyes Sunglasses
За къщата в планината и всички хубавини, дето ги спомена, като се затопли Simple Smile

Фиффи, и моят не обича Grinning Масажът се прави, за да се отпускат мускулите, които са много стегнати след раждането и продължава така до трети/четвърти месец. Майка ти на теб едва ли ти е правила масажи, моята пък ептен Mr. Green Като не ще детето, не ще. При мен има напредък, защото и аз като Chuby, в началото правех през дрехите и така, малко по малко, свикна. Но гимнастиката определено я приема по-лесно от масажа. Най-интересното е, че обожава да е гол, така че при него поне това не е причината.

s_ina, какво точно те притеснява?

На мен докторите ми казаха да не съдя за температура по ръце и крака, а само по нос и уши, защото оросяването на крайниците на бебоците не е все още добре развито и студените ръце/крака не били мерило.
И на мен така ми казаха различни лекари, затова и писах на Chub, че ръцете не са мерило.
Относно порязването, и аз го свърших в неделя. Не е хубаво, но се случва!
Лорели е ниско бюджетна фирма и може би затова така се е получило newsm78
Кръжах и аз с теб в мислите си, да знаеш Grinning Моят не ме остави да седна и за минутка!

# 574
 Cristi, ти с каква си? Тоя боклук ще го махам.

# 575
На Jane. Фен съм им. Възглавницата за бременни/кърмене ми е тяхна, сгъваемата кошара, сега стола за хранене и разни други работки. Само количката не я купих тяхна и малко съжалявам.

# 576
   Лид, моята е на Кам ( италианска ) и съм доволна. Дориэвече яэместихме и мъжа ми я сглоби за 5-10 мин. Първия път пропусна второто ниво да сложи ( не знаеше, че има ...аз я избирах по Интернет и уж му обяснявах, ама забравил) Та след моя забележка, много бързо стана
Моята пък има гъдел ( наследствен ) Joy, та само леки масажи минават

# 577
Аз защото много я избирах... да има механизъм люлка, да има музикална играчка и какво ли още не и тази беше единствената, която имаше всичко, но взех, че се наиграх. Сега почвам да гледам пак.

# 578
Iid, дай шанс Hug Освен сглабянето, има ли друг проблем?

# 579
  • Шоплука
Лид, а пък аз за пореден път и разраних лигавицата на носа и текна малко кръв от желанието ми да измъкна пустите сополи.
Явно не само ние сме нервни днес. Явно пак скок в разтежа има, ще се търпи.
Кристи, а аз ти завиждам, защото си упорита Simple Smile

# 580
Chuby, като магаре съм понякога Grinning Ама за някои неща си заслужава! Преди да дърпаш сополите, размекваш ли с ФР?

# 581
Хахах, Cristi, ако не си ти да ми казваш да им давам шанс и раницата да беше изхвърчала и тази кошара и тя. Ами да си кажа няма й нищо друго, даже люлеещия механизъм много ми хареса. Може и да не купувам нова, че вкъщи ще ме линчуват с тези мои интернет поръчки. Не е ли да ида на място, да го пипна и да преценя, не е работа. Сега само ме бъзикат да не съм си помислила да я разглобя, че ще трябва да се събират всички мъже в блока, за да я сглобяват.  Joy

# 582
Ма как ще я изхвърляш, бре? Grinning Я люшкай там малчото и хич не се занимавай с глупости! Пък мъжоря бол! Все ще намерим кой да я сглабя Wink

# 583
Ох, ние същи се борихме с кошарата докато я сглобим. Щяхме да ходим да я връщаме вече, когато намерихме инструкциите и разбрахме какво пропускаме Simple Smile нашата е Киддо

# 584
Kalla, лошото е, че ние спазвахме инструкциите, даже и клипче в интернет им пусках, ама не ще и не ще... хаха
Cristi, ще излиам на балкона и ще ги привиквам един след друг при нужда.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт