Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 696
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Добре дошли на новите  Hug

Така, диването не може да се обърне от гръб по корем. Голямо напъване е, ама засега не се получава. Предполагам много малко му трябва, защото прилагам минимум усилия да побутна завъртането. Очаквам тия дни да се случи.

Обаче.. текат лиги  Laughing От няколко дни е фен на малки хавлиени кърпи. Дъвче ги, бърше се, завива се през глава с тях и заспива.  Mr. Green Не мога да сваря да ги пера. Днес заспа с един биберон в устата, един в ръката, който стои там, за да не се вади този от устата. А в другата ръка - кърпата.  Mr. Green

Днес откри, че има чорапи. Така им се смя, с глас. Пък и си държи гащите, хваща и чорапа и голяма радост.  Mr. Green

Драмата с неспането я овладях, почти. Просто се буди след 20-30 минути и задължително се оригваме. Без значение преди това колко пъти сме се оригнали. Проблемът е да го приспя след това. Искрено се надявам като почне да се обръща сам по корем да решим този въпрос. Направо си представям как спи, изведнъж се разсънва заради въздух, обръща се по корем, оригва се, забърсва се с кърпата, връща поне единия от двата биберона в устата и заспива. Нямам претенции дали ще заспи по корем или ще се обърне. Ех, мечти  Crazy

# 586
 hahaha hahaha hahaha
Гладна кокошка, нали знаеш Grinning

# 587
Хаха Роузи ама си е бил за снимка само, хахаха
Кристи винаги слагам ФР, от ненам кви си атлантически океани, просто много бъркам, даже и с клечки за уши, че полудявам от тия сополи, но ще преустановява за един ден да зарасне, ще карам по кротко.
Лид щом ти върши работа кошарата задръж я

# 588
Да ти кажа, аз досега проблем с електрическата не съм имала, хем и аз се опасявах от спукани капиляри, но явно наистина добре са я направили. Помня, че след ваксината на два месеца, се разболя и дърпах сополи по 7-8 пъти на ден. Пак си беше наред.

# 589
  Лид, тъкмо да попитам толкова ли е зле, че чак да я сменяш и моята хубавица се разбуди  ooooh! Ох, да ви кажа, ние първия месец не ги ползвахме и мислех, че са ни излишни, но сега не можем да спим повече от половин час без ръкавици. Ръцете и са върху лицето и си бърка с пръстите навсякъде, а аз взех, че изпрах всички и чакам ММ да ми ги донесе сухи ( тук пералните и сушилните са навън  Rolling Eyes ) та беба си се буди на всеки 30 мин в очакване на ръкавиците.
 Та Лид, видях, че са те разубедили. Тя кошарата трябва да минава през вратите сглобена - поне нашата минава, а и е с колелца, та не е трудно. Освен ако не ти трябва за друго място. Нашата е без механизъм, но е направена да може да се движи и си я люшкам. А и аз не искам да свиква да заспива с много люлеене, та това ми върши много добра работа   Naughty
  Кристи, как успя да набуташ клечка за уши в нослето,  Shocked  нашето е с два пъти по-малки нозри - не мисля, че имам шанс

# 590
Иии среднощно включване номер.... 😁
Ще видя малкият как се чувства в кошарата утре като дойде матракът и ще реша.😊
И аз се бях нагласила един ден с клечката за уши и се оказа и при нас, че е 3 пъти по-дебела от ноздричката и няма как да стане. Иначе аз капя ФР, оставям го да кихне няколко пъти и с едно като пипета ги издърпвам сополите.

# 591
  • Пловдив
Добро утро  Laughing
Бебе спа 6часа,обаче сега ми ги изкара през носа.То не беше мляскане,оригане,пръцкане,ритане,драпа се по челото и главата,пак оригане придружено с хилене иии тъкмо задряма хоп,разхълца се.Всичко това докато я разнасям и уж приспивам.А най-важното повърна и я преобличах  ooooh! Накрая заспа сама в леглото  hahaha
Чуби  bouquet
Имам въпроси към кърмещите мами:Замръзявате ли кърма и ако да колко време може да се съхранява така.Вечер когато има по-голям интервал м/у храненията,аз ставам да се изцеждам,че се препълват и болят.Изцеденото хвърлям,но видях че имам пликове за замр.на кърма и се чудя след това ще става за нещо.И хапвате ли сладко?
Ох сополките нищите.Аз смесвам фр и сребърна вода,понякога и лайка(гледам да не е студена течността).Капвам,след 10мин въртене успявам и после издърпвам и доизчиствам с клечка за уши.
Хайде ще дремна още малко.Доскоро

# 592
angel eyes аз замразяване за 3 месеца във фризера някой казват ,че може и 6 при подходяща температура.Хапва си ги не се разваля.Аз си пиша дата, месеца и количеството на пличето

# 593
Здравейте, благодаря за приема. Малко инфо от нас - девойка, родена на 21-ви.
Сополите ги борим с физ разтвор и ги дърпам с едно дето е като тръбичка и от единия край ги засмуквам с уста. Върши работа. Много ми хвалят бейби вак, ама не съм си го взела...
Сега в снега е трудно с количката. Излизаме за малко с ергономична раница.
Моята вече прави опити да се обръща, но няма все още успеваемост.
За зъбите, с по-голямото ми дете ползвах Дентокид. Имаше някакъв ефект.

# 594
Пош аз също взех такава дето се дърпа с уста от майката, ще споделиш ли точно как става номера?
С клечка за ухо мога да обера само отвън ноздрите, а точно сега прочетох в упътването, че изрично е забранено да се бърка в носа на детето с клечки зя уши. Значи забравям за този метод.
Имам въпрос за майките, които сами си гледат децата през деня, страх ли ви е? Мен понякога ме обхваща един силен страх за бебето, без причина, просто, че може нещо да се случи. Вероятно зимната депресия си казва думата.

# 595
Аз и първото и второто си ги гледах сама. Не знам дали ме е страх... Ако стане нещо, да не дава Господ, мятам се на такси и към спешното. Не ми се е налагало. Гледам да не мисля много.
А това с нослето - единият край се слага в ноздрата, другият го захапваш и засмукваш. Сополите се събират в едно като контейнерче, няма шанс да ги глътнеш.

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 08:58 от Анонимен

# 596
 Кристи, как успя да набуташ клечка за уши в нослето,  Shocked  нашето е с два пъти по-малки нозри - не мисля, че имам шанс
Не съм аз Simple Smile Обърка ме  hahaha Аз имам електрическа помпа за сополи.

# 597
Добро утро момичета.Моята бебка спи блаженно,а аз се наслаждавам на кафето  Heart Eyes
Да ви разкажа, вчера вечерта малката заспа на шезлонга в хола.От баткото и ТВ беше шумно и се събуди и започна да мрънка.ММ я взе да я приспива в спалнята.Слушам я ,че продължава да мрънка и не заспива след 10 Мин.Викам си ще изчакам още малко и ще я гушна аз,тъкмо да си почина.Минават вече 20 Мин и бебка продължава да мрънка.Отивам да ги проверя в спалнята и какво да видя  #Crazy бебка лежи в кошарата си и плаче,а ММ заспал на спалнята  #2gunfire.Е побеснях ....Как може да заспиш при ревящо бебе до главата си при условие,че си го взел да го приспиваш!Така се ядосах,че още ми държи влага и сутринта се скарахме.Да кажеш ,че е било късно ми то към 21 ч.
Искам малко помощ ,но понякога се чувствам толкова изморена и с това ежедневие по цял ден едно и също...Да се стопля вече това време,че ме лови и мен депресията.На всичкото отгоре ми дойде и цикъла...Може и на това да се дължат тези мои нерви

# 598
  • Пловдив
Аз съм сама с бебето и много ме е страх,но се старая да не се поддавам,защото детето усеща.Това ми беше 4-та бременност.Високо рискова,с много лежане,хапове,системи и всекидневно инжекции.Предните пъти губих бебчетата в късни месеци и сега бяхме готови да я извадят още в 28г.с за да не стане пак беля.Вечер сънувах как я губя и само се молех да се роди жива и здрава.Благодаря на Бог,че станах майка и незнам дали ще мога да повторя.Разказах това за да "оправдая" страха си.Нямам близки хора наблизо,съседите ми са възрастни...Разчитам на себе си.След онази нощ със спешна помощ,станах още по-страхлива.Заплаче ли и ми се подкосяват краката.
Ани благодаря,замръзих днес и след няколко дни ще я пробвам дали ще яде.Трябва да я науча как се яде от шише,че тя неможе.Само ближе биберона и после го избутва.Обаче с лъжичка... Grinning много обича.
Вашите бебоци обличате ли ги с космонафти?Купих 2 различни обаче като я облека(ако мога) започва да плаче.
Личи си,че спи  Simple Smile

# 599
Ейнджъл, а на какво се дължаха загубите? Тромбофилии или?

Общи условия

Активация на акаунт