Така, диването не може да се обърне от гръб по корем. Голямо напъване е, ама засега не се получава. Предполагам много малко му трябва, защото прилагам минимум усилия да побутна завъртането. Очаквам тия дни да се случи.
Обаче.. текат лиги
Днес откри, че има чорапи. Така им се смя, с глас. Пък и си държи гащите, хваща и чорапа и голяма радост.
Драмата с неспането я овладях, почти. Просто се буди след 20-30 минути и задължително се оригваме. Без значение преди това колко пъти сме се оригнали. Проблемът е да го приспя след това. Искрено се надявам като почне да се обръща сам по корем да решим този въпрос. Направо си представям как спи, изведнъж се разсънва заради въздух, обръща се по корем, оригва се, забърсва се с кърпата, връща поне единия от двата биберона в устата и заспива. Нямам претенции дали ще заспи по корем или ще се обърне. Ех, мечти
Ох, да ви кажа, ние първия месец не ги ползвахме и мислех, че са ни излишни, но сега не можем да спим повече от половин час без ръкавици. Ръцете и са върху лицето и си бърка с пръстите навсякъде, а аз взех, че изпрах всички и чакам ММ да ми ги донесе сухи ( тук пералните и сушилните са навън 

Обърка ме 
бебка лежи в кошарата си и плаче,а ММ заспал на спалнята
.Е побеснях ....Как може да заспиш при ревящо бебе до главата си при условие,че си го взел да го приспиваш!Така се ядосах,че още ми държи влага и сутринта се скарахме.Да кажеш ,че е било късно ми то към 21 ч.