Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 693
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Слагам космонавт, особено когато я нося в раницата или в количката със столчето за кола. Иначе имам едно страхотно чувалче от Точици, дебело и топло. Обличам я отдолу с клинче и блузка, пъхам в чувалчето и готово.
Особено като ходя до затворено помещение, само разкопчавам чувалчето и готово - не се поти и не й е горещо.

# 601
Може ли линк към чувалчето? Аз имам от ХМ, но почва да му става малко, а е много удобно наистина.

# 602
Може ли линк към чувалчето? Аз имам от ХМ, но почва да му става малко, а е много удобно наистина.

Ето го нашето чувалче:

# 603
Много благодаря bouquet
Това ще ни е малко, а не видях други. Здраве да е Simple Smile

# 604
  • Пловдив
Кристи донякъде е това.След 1брем. си пуснахме генетични и ми излезе тромбофилия.Следващите 2пъти вече бях на клексан,но не помогна.Лекарите констатираха: Божа работа!
Този път пих от всичко,че да знаем че сме направили всичко възможно.Бях през седмица в болницата да лежа и да ме следят на ехограф.Тук мога да кажа,че след над 40прегледа на 2,3,4D бебето ми е абсолютно здраво.Малко се отклоних от въпроса  Embarassed
Пак я пробвах с космонавта и щом го видя се разплака.Така беше и със слинга.Няма да я мъча повече.

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 13:12 от angel eyes

# 605
   Олееее, Кристи-сори , явно много ми се е спяло Sunglasses Laughing
   И моята не обича да е навлечена, не може да се движи спокойно

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 13:36 от leila16

# 606
Ние сме по цял ден сами, аз не съм шофьор, така че Да не дава Господ, ако има нещо такси и готово.. Но пак повтарям да не дава Господ

# 607
Ейнджъл, важното е, че всичко е наред сега Hug

# 608
Ейнджъл  Hug
На мен тя също ми е трета бременост, първите две не случиха.
Щом термометъра показва до -5 градуса извеждам я. Обожава разходките, спи като къпана навън в количката, даже после като се приберем откарва още 2 часа сън, обаче обличането преди това - ВИНАГИ реве.
Обличам я с космонавт върху ромпера, в количката е с зимен чувал, памучно и вълнено одеяло, на краката вълнени терлици, на главата шапка под космонавта.
Щом си подадем носа навън заспива моментално, разходките много ни ободряват и двете, даже повече от това да спя. Най-хубаво е като имаме компания.
После като се приберем я изваждам от количката и я оставям да си върху дивана с все космонавта, спи още два часа без да помръдне.

Много е полезно и за мама и за бебе разходките, много!  bouquet

# 609
Момичета моят мъник не обича да го слагам по корем, започва да мрънка и реве и много рядко си паовдига главичката. Когато е вдигнат на рамото ми я държи изправена известно време докато омалее, също така, когато е на корема ми се набира с главичката напред и иска да седне, но обърнат покорем не иска. Не му харесва позата ли?  Някая от вас има ли такъв проблем?

# 610
Момичета моят мъник не обича да го слагам по корем, започва да мрънка и реве и много рядко си паовдига главичката. Когато е вдигнат на рамото ми я държи изправена известно време докато омалее, също така, когато е на корема ми се набира с главичката напред и иска да седне, но обърнат покорем не иска. Не му харесва позата ли?  Някая от вас има ли такъв проблем?

Ние сме така,мързи ни и почваме да хленчим като сме по корем. Но и аз не я напъвам, всичко с времето си Simple Smile

# 611
Бамбина също мрази по корем, обаче аз я държа, понеже това заздравява коремните мускули, помага за перисталтиката и за въртенето. Най-обича да е на рамо и да вири главата, като я сложа в скута ми се набир да става и се лашка напред. Тя изобщо е много подвижна, не спира. Движение да има, така тихо и кротко да си лежи - забрави. Трябва да е скапана от умора.

Преди малко пак ми изкара акъла, лежи си на активната и си играе с играчките и изведнъж пак започна да плюе мляко, добре че бързо я вдигнах и я обърнах, за да изплюе млякото, че се задави. От сутринта си ме мъчеше някакво тревожно чувство, но го отдадох на депресията, а то не било ...

# 612
Инерлайн забравих да те питам - как бубенцето понесе двудневната раздяла?  Heart Eyes

# 613
Космонавт обличам върху ромпера (сега разбрах, че се казва така тази дреха) само когато излизаме с количката. В кошчето за кола и раничката й слагам само панталонки и суичърче.
Кърма не съм замръзявала сега. С баткото имах доста замръзена, но като я размръзих не я искаше и я изхвърлих. Не е стояла повече от месец-два. До колкото знам може да се съхранява 3м.

# 614
Аз май го изкарвам най-леко облечен Rolling Eyes Боди, ританки/панталони и чувал или космонавт. Отгоре мятам едно одеяло, което той избутва до краката и това е. Шапка обаче слагам задължително.

Общи условия

Активация на акаунт