Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 521
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Cristi, аз също така изкарвам Патето с количката, домашните дрехи и космонавтч+шапка, а когато сме с раницата -домашните дрехи, вълнена жилетка, вълнени гети и поларените терлици от космонавта + шапка   Mr. Green
Да ви се оплача, че Патето пак е в нервен период, от няколко дни е страшен киселяк, а по цяла нощ я люшкам в кошарата. Кърмата ми приключва вече и тя започва на 3-3,5 часа да търси ядене по 180мл вода със страшни писъци и ревове. Циците ли й липсват, скок в развитието ли е, знае ли човек!

# 616
Pure ние сме същата работа, може и зъби да са, може и скок да е.

# 617
Не знам и нас какво ни мъчи... рефлуксът ли, колики ли, зъби ли, скок в растежа ли... но е едно непрестанно мрънкане, ритане, пъшкане, ръмжене, гърчене и накрая повръщане в мига, в който го сложа по гръб....откачих. Току що го приспах не с 300 зора, а с 1300. Така като не знаеш какво му е, не знаеш и как да помогнеш.  Rolling Eyes

# 618
Охх и моето зайче не е в настроение тези дни. По цял ден киселее, мрънка, плаче, ужас. За капак докато я къпахме я стреснах-кихнах много шумно. С баща и едвам я успокоихме. Много се изплаши милата. За втори път ни се случва. Миналия път изпуснах една вилица и пак неутешим рев.
Случвало ли се е и вашите бебоци да се плашат така?

# 619
На мен ми се е случвало. Като имаш предвид, че би трябвало да е свикнал - все пак имам кучета и котки, та шумотевицата е голяма. И все пак, понякога, когато кихна или се изкашлям направо подскача.

# 620
  • Пловдив
Ехххх и при нас имаше криза.Цял ден беше добре и след банята уж заспа,а аз отидох да взема душ и чувам как реве.Повече никакво къпане докато не стане на 3год.
Момичета татковците как се държат когато бебчето плаче?ММ изпада в паника и вместо да ми помогне аз успокоявам и бебе и него.Когато се кротне излиза да се разходи  ooooh! Незнам какво да го правя и него.Някакви успокоителни ли,джин с тоник ли,незнам...
Мила и тя мн се стряска-от духане на нос,покашляне,дори и от скърцащите ми кокали.Установих ,че когато има колики докато спи и си вдига ръцете все едно се стряска

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 23:28 от angel eyes

# 621
Ехххх и при нас имаше криза.Цял ден беше добре и след банята уж заспа,а аз отидох да взема душ и чувам как реве.Повече никакво къпане докато не стане на 3год.
Момичета татковците как се държат когато бебчето плаче?ММ изпада в паника и вместо да ми помогне аз успокоявам и бебе и него.Когато се кротне излиза да се разходи  ooooh! Незнам какво да го правя и него.Някакви успокоителни ли,джин с тоник ли,незнам...
И нашият татко е същия и той изпада в нервна криза и се изпокарваме после... Аз вече се къпя само като е заспала дълбоко.. Демек по нощите

# 622
Подскачането особено докато суче при по-силен шум често ни се случва. Обаче това с рева е ужасно. Вече с баща и не смеем да кихнем. Той е болен и като се закашля отива в другата стая, че става страшно.
На нашия тати иначе много му се отдава успокояването. Даже в моментите след баня, понеже зайчето не обича да я вадим от водата, ако тати го няма направо не знам как ще се оправям с нея.

# 623
И ние сме такя. Кихне ли изкашля ли се някой и се стряска.  В последно време докато го кърмя и по телефона не мога да говоря. Започва да ме гледа, да се смее с глас и едно постоянно въртене на главата, явно си мисли, чеговоря на него.
При излизане и аз обличам върху домашните дрехи космонафт , ако е по студено мятам и една пелена отгоре или направо вместо космонафта го слагам в порт бебето то е доста дебело.

# 624
Здравейте Не спящи мамчета,от както се роди малката не съм влизала тук,и докато ви попрочета... станало никое време.Моята девойка от два дни отново започна да си иска нощното хранене,чудя се да се мъчим ли,или да и давам да си хапва докато сама се откаже?

# 625
Лид по колко ядете вие? Ние сме на 150 мл, обаче като се наяде плаче докато се уригне хубаво, после изправена я люшкам в мен 10 минути и тя се успокои. Хубаво го уригвай, бебетата като не изкарат хубаво поетия въздух са много нервни.
Докато се храним, нищо друго не правя, даже се гледаме в очите, това много я успокоява. Не ми се стряска от шумове. Татито е железен с успокояването, даже да си усвоили двамата един особен танц и тя веднага кротва. Ама аз моя не го жаля, товаря го наравно с мене и той си стана втората мама, че и се гордее със себе си, какъв добър тати е.

# 626
Голямото мамче, давай манджа, според мен. За да си обърка режима, има причина и тя е я зъби, я скок в растежа. При всички случаи, дечко вече се тормози в това положение, та не го тормози и ти  Simple Smile

Ейнджъл, това с вдигането на ръцете е Моро. Ще отмине скоро.

Мойто мъж се опитва да помага, не много успешно, но поне търси начини да успокоява  Simple Smile

Chuby, евала, че успява да гледа основно в теб. При мен често си блее  Grinning

# 627
Моята се е налагало и докато се храни да я уригвам, защото се сърди и после да продължим с храненето.
Нашият татко е гърмян заек, нали ни е второ - като реве сам предлага да я вземе и дундурка.

# 628
Аз също прекъсвам хранене, за да уригна. Той обикновено сам дава знак, че трябва. Ако пък е твърде гладен, сама се сещам, щото иначе после повръща или се дави и отказва да продължи.

# 629
Добрютрю,я стига сте спали,ставайте да пием кафе Grinning Аха аз нали съм корназ и съм спала,за тва говоря така. Я да каже някоя мама тук има ли детенце с атопичен дерматит. Запозната съм със скъпите козметики за това, но има ли майка,която не ползва,чак пък такава скъпа козметика. На нас от време на време ни избиват по бузките едни грозни неща- не е бебешко акне,защото като го намажа с Eudermol8 и изчезва, но пък бузката й после се лющи.

Общи условия

Активация на акаунт