Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 898
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • Шоплука
Роузи моята също така се превъзбужда след час игра и гимнастики, спи и се, а не може да заспи и за това почва да реве. Докато се приспи и става драма. За това като я видя, че почва вяло да бута играчките и да гледа с един безжизнен поглед, веднага я грабвам и започвам да я приспивам. Имам си едно особено подрусване, което винаги използвам за приспиване. Тя почва да се върти и да мънка, но накрая заспива. Изпусна ли момента почва як рев до синьо и накрая изтощена от реването заспива, но съня е кратък, вкисва се и деня отива в киселеене.
За ззахранването, стигнах защото тя почна много да спи, вчера заспа в 22 ч и още спи. Явно е оъ зимата.
Правилно е да се захранва първо плод, после зеленчук, но според бг педиатрията така бебето щяло да отказва безвкусните зеленчуци и цял живот да яде само намачкани банани Grinning

# 91
Шо, и аз така разбрах  Simple Smile

# 92
Аз като гледам всеки педиатър си практикува по някакви негови усмотрения Confused
Децата ще си покажат сами Hug

# 93
  • София
Роузи, значи ставаме две с големи възможности Joy пистата ще ни е идеално широка  hahaha Обааааче, аз живот и здраве, от утре-вдругиден започвам режим. Имам си направен такъв, за кърмачки, мисля, че много по мяра ми се е получил и го подхващам. Че зимата с пистите добре, ама лятото с плажа....  hahaha
 За това будене нямам идея.... сигурна ли си, че е заради газовете? Thinking
Аз открих сутрешния душ преди кърменето - беб не се набира на мускул от глад, тече му лесно млекцето и после той си доспива още час-два  Party

# 94
Мариша,би ли споделила повече за режима за кърмачки,че аз си правя някакви по мое усмотрение WinkПреди с каката като кърмех,тренирах повече,но сега с двамата е трудно Close
Поне като се стопи снега съм решила да въведа съботно -неделен джогинг  Mr. Green

# 95
Някой да ми обясни как става това захранване, аз ли съм тъпа незнам, но нищо не разбирам, като въведа нещо и стигна до 10л, правя ли почивка, или вече може да яде от него например на обяд..нищооо не разбирам, чета и не схващам

# 96
  • София
Аз знам и така съм практикувала , първия ден 1 лъжичка, втория 2, третият 3 и така до 10.Когато станат 10 може да се замести цяло хранене.Първите 1-2дни се следи за реакция.Поне така знам аз,ама като гледам има нововъведения newsm78
Абсолютно задължително! Майка ми едно време е направила грешката с цялото хранене. На 4 месеца тръгнала да ме захранва с каша и като видяла колко лакомо ям, ми дала цялата порция. После съм седяла цяла седмица в болницата с колит. Tired То не е въпросът дали детето иска и може да го изяде, а как ще се справят стомахчето и коремчето после с тая нова храна както не са имали време да се приспособят към нея. Naughty

Иначе като му дойде времето, съм решила да захранвам с био пюрета от магазина, вероятно на Хип. Изобщо не е икономично, но не мога да се доверя на плодове и зеленчуци от магазина. Два пъти съм си патила от натравяне с нитрати и, както му се вика, парен каша духа.  Rolling Eyes С детето рискове не мога да поема. А на немците стандартът за бебешки храни е железен, ненапразно сме и всички с техните адаптирани млека.

Да се похваля, днес имам рожден ден  Mr. Green Догодина по това време вече ще съм чукнала трийсетте bowuu

# 97
Иннер, честито! Жива, здрава и много щастлива  Hug

# 98
  • Варна
Иннер честито, да си жива и здрава и весел празник 🌻🍹🌺🌼🌷🌸🌹🍰

# 99
Някой да ми обясни как става това захранване, аз ли съм тъпа незнам, но нищо не разбирам, като въведа нещо и стигна до 10л, правя ли почивка, или вече може да яде от него например на обяд..нищооо не разбирам, чета и не схващам
Точно така направи ли 10,може да заместиш с хранене,като и аз знам,а и така съм правила,първо обедно,после следобедно  Grinning

# 100
Добър ден....Ние стигнахме до 39С,плач до скъсване. Заведохме я при личната,слуша я гледа я и като видя устата да я проверява за гърлото такава физиономия направи,спря ми сърцето.Вика олеееееее много зъби  излизт наведнъж #Crazy, направо се виждам в чудо Confused

# 101
Аз знам и така съм практикувала , първия ден 1 лъжичка, втория 2, третият 3 и така до 10.Когато станат 10 може да се замести цяло хранене.Първите 1-2дни се следи за реакция.Поне така знам аз,ама като гледам има нововъведения newsm78
Абсолютно задължително! Майка ми едно време е направила грешката с цялото хранене. На 4 месеца тръгнала да ме захранва с каша и като видяла колко лакомо ям, ми дала цялата порция. После съм седяла цяла седмица в болницата с колит. Tired То не е въпросът дали детето иска и може да го изяде, а как ще се справят стомахчето и коремчето после с тая нова храна както не са имали време да се приспособят към нея. Naughty

Иначе като му дойде времето, съм решила да захранвам с био пюрета от магазина, вероятно на Хип. Изобщо не е икономично, но не мога да се доверя на плодове и зеленчуци от магазина. Два пъти съм си патила от натравяне с нитрати и, както му се вика, парен каша духа.  Rolling Eyes С детето рискове не мога да поема. А на немците стандартът за бебешки храни е железен, ненапразно сме и всички с техните адаптирани млека.

Да се похваля, днес имам рожден ден  Mr. Green Догодина по това време вече ще съм чукнала трийсетте bowuu
Иннер,да си жива и здрава много щастлива и още едно бубенце Mr. Green

# 102
  • София
Инер, честит рожден ден! Много щастие!  bouquet
Шо, калориите например са 1800 на ден и нагоре, не падат под това, имам всеки ден две хранения, включващи мляко или млечни продукти заради калция, риба няколко пъти седмично заради омегите, разнообразно е менюто ... това е, което забелязах, не знам дали се спазват и други правила. Останалото е съобразено с моите предпочитания. Имам възможност с две готвения да изкарам 3-4 дни например, което ми е ок; включени са ми любимите храни  Mr. Green С други думи, без много зор и мислене, идеята е да махна 10 килца за година със здравословно хранене.
На баткото заместено хранене направих чак на 6 или 7 месеца - не помня. Дотогава въвеждах всяко нещо по седмица, като стигах до около 50 мл. и после започвах новата храна. Трябва да си извадя писаниците от онова време  Mr. Green
Водих моя на масаж в Щерев, че ми е близко - не му харесва, спирам го. Обаче ефект има  Thinking значи аз не правя достатъчно масажи... (да не кажа, че не правя почти никакви  Embarassed ) Трябва да се организирам по добре  Embarassed
Поли, леко да израстнат!  bouquet

# 103
Какъв масаж в Щерев?

# 104
  • София
Кристи, има масаж за бебешоци там, във физиотерапията, едно младо момче кинезитерапевт ни ги прави. По половин час - разтягания основно бяха, обаче моят кротушко, дето от раждането си насам е заплакал 5 пъти общо, и то в мое отсъствие, там и двата пъти плака  Confused

Общи условия

Активация на акаунт