Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 526
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Кристи, този магазин на Хемус още ли го има? Аз от там пазарувах за баткото при захранването  newsm78 И от един пазар на Римската стена в събота. И отделно от шуро-баджанашката линия - градински ябълки, заешко и т.н. от селца. Месото го давах на ветеринар да се изследва. Сега изобщо не се виждам в подобно приключние - ни физически, ни психически възможно ми се струва Crazy
И ние излизахме днес, баткото се наяде сняг като за световно  Mr. Green Попързалях го с шейната, беб кротко си спеше в количката. Дори не се опитахме да пресечем улицата обаче - абсурд  Crazy

# 76
Мариша, другия път идвам и аз за шейната  Grinning

# 77
  • София
Кристи, имам и една по-голяма, ше спретнем пързалката  Mr. Green

# 78
И ние излязохме, главния път за Панчарево е чист и по него. Общо половин час, щото излезе вятър. Коли слава Богу нямаше много. Тука тротоари изобщо няма, а преспите са над метър.
Роузи коя фирма плаща на твоя педиатър да говори такива глупости.

Захранване твърдо шести месец, по схемата на Сиърс. Много ми допадна.
Пюър и ние въпреки масажа си имаме моменти на присвиване. При теб има и вариант АМ да се бие с кърмата. При нас няма такова нещо, защото нямам и капка кърма Sad

# 79
Какъв е метода на Сиърс?

Мариша, има сделка Simple Smile

# 80
Въх, дълго е за обяснение... Общо взето се следва схема, когато бебето е готово за захранване. След шест месеца, като се дава първо плод, банан, смачкан с пръст, между храненията.

# 81
Момчета, не ви ли гони носталгия,миналата година по това време сме били забременяла и сме правили тестове

# 82
За захрането не знам нещо не си представям нещата ако купя първоначално зеленчуци от био магазин цял живот не може от там да яде...Аз миналата година по това време още не знаех ,че съм бременна хаха научих в 5 седмица

# 83
За захранването съм решила докато направим цяло ядене да правя, защото е някакси нерентабилно ,цяло пюре за 1 или 2лъжици...
Доколко знам за пюрета има доста високи изисквания към качеството на плодовете и зеленчуците.Не мисля,че по пазарите и т.нар.биомагазини претенциите за качество отговарят на реалността.
Но, ще поживеем ще видим,каквото сабя покаже.
Каката съм давала готови пюрета,после детска кухня (държавна)и съм доволна.Всяка мама си усеща кое е добро и кое не. Flutter

# 84
Аз по мое усещане бих я захранила на 5м,тя още от сега иска, като ядем само в устата ни гледа.
И ново двайсет почна да се надига от столчето и шезлонга..иска да сяда и се сърди като я облягам за да не си направи нещо

# 85
Аз забременях февруари, терминът ми беше 1 ноември, така че още не съм била бременна.  Laughing
Chuby, кога успя да стигнеш до захранването. Аз съм още на масажите.
Днес и аз излизах, но сама. Отрази ми се идеално. Ходих по магазините, шлях се 2 часа. Но в този сняг, все едно ходиш в плаващи пясъци - два часа ходене и си с мускулна треска.  Joy
Като се върнах освен, че направих вечерята, ами метнах и едни палачинки, добре ми се е отразил чистият въздух.
Не мисля да захранвам преди 6-ти  месец, та имам още време да премисля.
И малкият иска да седи седнал, аз не му давам, но баща му от време на време му позволявя. Иначе вечер продължава с това ръмжене и започвам да си мисля, че това са пак колики...
Сърбят го и венците, като не успее да си напъха юмрука - реве, като го напъха - пак... общо взето тези дни само е кисел и не реве единствено на ръце. Но явно вече заякнах, та не ми тежи чак толкова. Joy

# 86
chuby, аз ще почвам със зеленчук, значи не е за мен Simple Smile

Лина
, и ние ги имаме същите проблеми с надигането. Относно носталгия не точно. Още ми трепери под лъжичката за целия стрес, ама това е дерта на липсата на нормално забременяване Simple Smile

Шо, не трябва ли да се започва с по 2 лъжички и постепенно да се увеличава? newsm78

# 87
  • София
Роузи коя фирма плаща на твоя педиатър да говори такива глупости.

Не ми препоръча конкретна марка... ама ако го беше направила, щеше да е твърде очевадно. И аз за някои неща съм леко объркана от мнението й. Днес продължавам да го мисля и се навивам, че не може да съм чак толкова некадърна да не смеся правилно 2 зеленчука... Живот и здраве, имам поне още месец, ще видим какво ще стане.

Момичета, вие как ще се пускате с тия шейни? А някой преди това няма ли да поутъпче пухкавия сняг, м? Например можете да вземете мен, с едно спускане - магистрала ще ви направя  Flutter И без това диетата ми остана в миналата година  Mr. Green

Днес младежът се смя вече с глас. Ама голям смях, продължителен  Heart Eyes Играя го в ролята на бънджи, а той се залива от смях. Аз пък се разтапям  Crazy

Реши днес, че няма да спи. Стана в 8:00 и заспа благополучно в 3 слетобед. И понеже накрая го оставих с играчките, в един момент от другата стая спрях да чувам дрънченето им. Влизам и виждам младежът вкопчил се в 2 играчки от активната гимнастика и спи  hahaha  hahaha  hahaha Ама хем му се смях, хем го наснимах  Joy После спа 4 часа без прекъсване.

Имам труден проблем и моля за свежи идеи Simple Smile

Ситуацията е следната: Събужда се весел и щастлив, ядем, оригваме се. Почва да играе, след около 45 минути се уморява и заспива. Час след ядене обаче пак има въздух, който много го дразни. Съответно се събужда. Оригваме се пак. Но понеже е дремнал 10-20 мин, е свеж като краставичка и няма заспиване. Почва гукане, смях и аха всичко да е наред. Само че след още час и половина това завършва с рев. И то рев 30 мин. Накрая с 300 зора се успокоява и заспива. Само че има само 30 мин за спане и е време за ядене. Всичко това се случва по 3 пъти на ден, вече много дни подред.

Давайте идеи как да изкарам тоя въздух след час, без да се разсъни толкова. Пробвах да го уморя след това - яко игра, и физически движения (търкалям го по леглото по корем, по гръб), пробвах с музики, детски приказки, играчки - няма промяна. Пробвах и да не го разсънвам - ами се правя, че спя след това или го оставям сам, барем да заспи - не. Пробвах да приспивам на ръце, но вече и това не става.

# 88
Аз съм решила този проблем с количката в хола  Mr. Green

# 89
Аз знам и така съм практикувала , първия ден 1 лъжичка, втория 2, третият 3 и така до 10.Когато станат 10 може да се замести цяло хранене.Първите 1-2дни се следи за реакция.Поне така знам аз,ама като гледам има нововъведения newsm78

Общи условия

Активация на акаунт