Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 898
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Мерси Мариша bouquetзначи по скоро здравословно хранене,и аз гледам да се придържам към здравословни храни ама пусто сладко Mr. Green
Сега съм решила плодове и кисело мляко малко да пробвам пък ще видим.
Успех с борбата и скоро да се похвалим със свалени килограми Heart Eyes

# 106
Инер, честит рожден ден, бъди жива, здрава и много щастлива!  bouquet Нека днес имаш един прекрасен ден!
Поли, дано бързо изникнат и да спрат тревогите ти. Може ли да кажеш какво виждаш в устата? Аз се мъча от няколко дни да му масажирам венците, че е очевидно, че го сърбят, но не ми дава пустото и това е... предпочита да се дере с пръстите си сам... чесалка не признаваме все още.  Crossing Arms
И аз съм включена в борбата с килограмите, но нали спрях да кърмя и да си призная - гладувам.... за жалост обаче без никакъв ефект. Смъкна 1 кило, след два дни пак е там... не мога да разбера.
Сега съм решила да видя  някакви упражнения, примерно докато се тика количка или заедно с бебе, защото то иначе не виждам кога да ги правя...

# 107
Инер, честит рожден ден, бъди жива, здрава и много щастлива!  bouquet Нека днес имаш един прекрасен ден!
Поли, дано бързо изникнат и да спрат тревогите ти. Може ли да кажеш какво виждаш в устата? Аз се мъча от няколко дни да му масажирам венците, че е очевидно, че го сърбят, но не ми дава пустото и това е... предпочита да се дере с пръстите си сам... чесалка не признаваме все още.  Crossing Arms
И аз съм включена в борбата с килограмите, но нали спрях да кърмя и да си призная - гладувам.... за жалост обаче без никакъв ефект. Смъкна 1 кило, след два дни пак е там... не мога да разбера.
Сега съм решила да видя  някакви упражнения, примерно докато се тика количка или заедно с бебе, защото то иначе не виждам кога да ги правя...

Виждам до кръв подути венчета,особенно изразени са резсците.Много трудно се храни,и нормално и да иска по студено мляко.Изписа ни деалгин,миг400 и ампули витамин С.Каза ми никакви гелове не помагат,само едникратно да мажа с мастика.Положението ни е ужасно,тя реве и аз със нея,баси ужаса е Sad

# 108
Инер,честит празник,много семейно щастие,любов и здраве на теб и семейството ти bouquet

# 109
Честит рожден ден, Иннер! Бъди здрава, щастлива и обичана. Весел празник  bouquet

# 110

Виждам до кръв подути венчета,особенно изразени са резсците.Много трудно се храни,и нормално и да иска по студено мляко.Изписа ни деалгин,миг400 и ампули витамин С.Каза ми никакви гелове не помагат,само едникратно да мажа с мастика.Положението ни е ужасно,тя реве и аз със нея,баси ужаса е Sad

Представям си какъв е ужас.... бързо да изникват.  Hug

# 111
  Честит рожден ден на Иннер и от мен!!!
   Поли, като кажа м къщи, че еэнервна заради зъбите, всички скачат - рано било! А ето, че нищо не е изключено  Naughty

# 112
Кристи, има масаж за бебешоци там, във физиотерапията, едно младо момче кинезитерапевт ни ги прави. По половин час - разтягания основно бяха, обаче моят кротушко, дето от раждането си насам е заплакал 5 пъти общо, и то в мое отсъствие, там и двата пъти плака  Confused
Сигурно същото момче, което прави и плуването. Моят също не понася масаж, дори и от мен Mr. Green

Ели, пристигна ми гризалката! Благодаря още веднъж, че ме насочи Hug

# 113
Мами да ви кажа, който ползва кърпички на памперс в понеделник ще са по 1.99  в Кауфланд

# 114
Зъбите излизат индивидуално,има бебета родени със зъби,или избили първия месец.
Поли, Дентинокс помага също.Дано избият по бързо,да се успокои детенце :hug
Лид,не гладувай,мила.По добре режим някакъв, отколкото глад. Hug

# 115
Здравейте на всички и честита Нова година! Имаме си хубава зима тази година  Simple Smile
Не съм се включвала от цяла вечност, защото не си бях вкъщи дълго време. Последния месец (и повече) си бях в България с двете деца и мисля, че попревтасахме там - поне на мен много ми дойде, но за децата беше добре да си пообщуват с бабите малко. Последните дни там лепнахме някъв вирус и още си го влачим всички, но сега вече е по-добре. Надявам се вашите бебета да са здрави, че е голяма мъка с тези сополи и кашлици.
Иначе моят син си расте бавно и славно, но на контрола сме чак в края на този месец. На мен майчинството ми изтече на 01.01. и сега съм регистрирана в бюрото по труда и трябва активно да търся работа. Само дето бих останала още няколко месеца вкъщи. Та ще видим, както стане.
Поздрави от мен.

# 116
Много кратко майчинство  Sad Има ли кой да помага, ако започнеш работа?

# 117
Кратко е много, да... Дъщеря ми тръгна на ясла на ненавършени 4 месеца, защото трябваше да се върна на работа. Но сега мислим други сценарии с гледането на децата, а работата си напуснах през лятото и искам да търся заетост в друга сфера. Засега остават и двамата вкъщи с мен.

# 118
  • Шоплука
Инер честит рожден ден - да си жива и здрава, много семейно щастие и щастливо бебе  Hug

Купешките пюрета, са си купешки, без значение дали са немски или не - аз твърдо съм решила да ги правя сама. Но всеки си решава.

Поли - правилно ли прочетох, че педито те е посъветвало да мажеш венците с мастика?!

Лид в книгата на Сиърс има развитие на бебето по месеци - страшно интересни неща и игри, за които не се бях сетила.
Аз чета избирателно.

# 119
Инер честит рожден ден - да си жива и здрава, много семейно щастие и щастливо бебе  Hug

Купешките пюрета, са си купешки, без значение дали са немски или не - аз твърдо съм решила да ги правя сама. Но всеки си решава.

Поли - правилно ли прочетох, че педито те е посъветвало да мажеш венците с мастика?!

Лид в книгата на Сиърс има развитие на бебето по месеци - страшно интересни неща и игри, за които не се бях сетила.
Аз чета избирателно.

Да,да правилно си прочела,няма мисля гел,който да не сме ползвали вече #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт