Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 900
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Аз имах цикъл края на декември и още нямам. Ако кърмиш често, включително и вечер (нещо за под 4 часа интервал ми се върти), има голям шанс да не ти дойде скоро.

Нашият мушмурок имаше ужасни крусти - мазах с обикновено бадемово олио (бебешкото ни е Веледа, става и то според педиатърката), оставям час-два, разресвам с четката, реша и като натъркам с шампоана. Ефект траен няма уви, пак се появяват, но поне не са толкова много. Четох добри отзиви за крем срещу крусти на Мустела, но май е спрян от производство и не го открих нито тук, нито в Бургас. В София може и да има някоя бройка. Пратиха ми крем на Uriage, ефект няма. Помага може би поне за превенцията шампоанът-пяна за новородени на Мустела пак.

# 181
  • София
[Chuby Забавно е с косата. Laughing

Аз да благодаря за игрите. Само да се наспи диването и почваме. Моята драма със съня днес е в пълна сила, отново  Confused 4  часа хленчихме, мрънкахме и се опитвахме да заспим. Сменяше си настроението на всеки 2 минути.  Cry Сега вече спи, ама е за първи път днес.

За цикъл - дойде точно след година. Но за съжаление не кърмя.

Помага може би поне за превенцията шампоанът-пяна за новородени на Мустела пак.

Ползвам го, но не мога да преценя. Като го погледна - все си има. Хич не разбирам дали са нови или предишните.  Rolling Eyes

# 182
Zireael Дано да ти остава повече време, за да успееш да се откъсваш за малко с едно кафе с нас Simple Smile
С най-голямо удоволствие, но не съм в България. Пролетта сигурно ще си идваме, ако има желаещи тогава Simple Smile
Ние сме на 20ти на ваксини и преглед. Последният ни беше средата на ноември.
Цикъл нямам още, но кърмя. С баткото ми дойде 13м след раждането, дано и сега е така.
На нас разходките ни се отразяват най-добре на съня. Ако не съм я извела цял ден е кисела. За това гледам да не пропускаме разходка, независимо от времето.

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 17:57 от Zireael

# 183
  • Шоплука
Мацки, ако някой възнамерява да практикува ЗВБ препоръчвам му сайта на близнаците  Laughing

# 184
Chuby, благодаря за споделеното. Правя всичко изброено. При моя не е лигавника, а цяло одеяло Joy

# 185
  • Sofia, Bulgaria
Абе мамита, само на мен ли ми идва да избягам? Направо не издържам вече  #2gunfire Първо бяха колики, после запек и сега зъби, а мама е само една и е 24/7 с бебето  ooooh! В послено време се улавям, че детето реве, защото го боли нещо, а аз крещя като луда. Да  не говорим, че само като включа сешура и ме заболява главата...
Ех, оплаках се. Надявам се да не ме обявите за най-лошата майка на десетилетието  Embarassed

# 186
Бени, хич даже няма да те обявя за лоша майка, на човек му изпушва главата в един момент. Аз бях така деня преди малкия да се разболее. Е, повярвай ми, сега си давам сметка, че винаги може и по-зле. В момента искам просто да е здрав и нищо друго и си давам сметка колко хубаво ни беше всъщност преди да се разболее.
Току що излезе обикновената урина, има нитрити в нея и бактерии масово. Без да съм лекар, според мен може би при нас ще има уроинфекция. Педиатърката каза утре сутрин пак да пуснем нормална урина и да я занесем в друга лаборатория за справка, че то човек и на лабораториите не може да има 100% доверие. Чакаме и стерилната урина, ако тя потвърди същото, се опасявам, че ще се наложи антибиотик. Но да не избързвам, то ще си покаже.

# 187
Разбрах, че е за стерилната урина, но тъй като съм давала през бременността и е ставало за един ден, се учудих. Дано да излезе бързо и да няма бактерии.  Praynig
Chuby, аз съм на захранването, чета всичко подред. И само се ядосвам за кърменето, колко грешни съвети са ми давали... думи нямам. Както имах много кърма, сигурно ако съм знаела всички тези неща още щяхме да се кърмим. Тези игри ги практикуваме, но ми прави впечатление, че повече обръща внимание на мен, отколкото на играчките си, или игрите. Сега обича да се правя на бънджи. Хващам го под мишниците и леко подскачаме заедно. Хили се и се смее като луд. Иначе още нищо не хваща сам, освен пръста ми. Днес го заварих стиснал на покривалото на количката една част.
Аз нокти режа винаги буден, като ММ му отвлича вниманието докато го правя - иначе нямам шанс. Опитвах сама 4:0 за него.  Laughing Laughing Laughing ММ се опита да реже нокти на краката, но от ритане нищо не постигна. Оставихме ги така. Не са рязани изобщо от раждането.
Главичката ни отзад има едно кръгло плешиво петно и все още всяка сутрин има косъмчета по калъфката. Нова коса не виждам.
Cristi, ММ много хареса уреда на Авент и май и ние ще взимаме.  Laughing
Днес си поръчах и ергораничка. Дано да стои в нея, че кръст не ми остана да го мъкна.  Praynig А и за нашия рефлукс май само това е решението.
Много дълъг стана поста, извинявам се.

# 188
Лид, дано да е хубав наистина, но много ми го хвалиха Simple Smile

# 189
Бени, никой за нищо няма да те обяви.  Hug Всеки малко или много в някой момент е изпитвал същите чувства. Ако нямаш на кого да оставиш бебето и да излезеш, аз гледам когато спи да правя нещо, което на мен ми доствя удоволствие, а не да чистя, готвя, пера и подреждам. Поглези се с нещо - иди на маникюр, фризьор или масаж, а детето остви на ТМ. И най-вече се успокоявай с това, че всичко ще мине.  Hug
Ели, дано бързо минава, а най-добре утре в другата лаборатория да излезе урината чиста.  Hug Има ли температура още?

# 190
Привет и от нас Simple Smile.Нашия юнак днес става на 4 месеца, ще видим в четвъртък колко е качил.Миналата година по това време тръпнех да ми кажат кога ще правим трансфер, а сега гушкам сладко бебе  Simple Smile.
Ели, да оздравявате бързо и да нямаш повече такива ситуации.

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 20:30 от krassi14

# 191
Краси, честит мини ден-ден. Ние днес ставаме на 3 месеца.  Heart Eyes

# 192
Лид, мерси! Честита трета месечинка и на вас.Растат си децата....кога бяхме с кореми...утре ще се хвалим как прохождат...много хубави моменти ни чакат, само да са ни здравички.

# 193
Момичета, понеже чувам, че говорите за мултифункционалния уред на Филипс, днес ми изскочи във фейсбук ето тази оферта, ако на някой ще му влезе в употреба, може да се възползва. Не знам колко е оригиналната цена, но тази ми се струва ок:

https://www.facebook.com/zamenimama/posts/1809699922581193

# 194
  • Шоплука
Лид разбира се,че теб ще гледа най много, ти си му любовта, мама е най хубавото на света. Никоя играчка не може да се сравни с мама.
Моята проклетия ангелите ми изкара пак. Писна да яде цял час преди времето за ядене. И рева, рева, накрая и направих, щото при нея няма мърдане. Изцоца го толкова бързо и лакомо, че после повърна пак всичко. Педито каза, че като цоцат много лакомо, влиза много въздух и за това така повръщат. Няма температура, нито разстройство... уплаших се да не е пак вирус. Изкъпах ме я, мъж ми вика, да изчакаме, да не яде веднага, къде ти, ревна зя манджа, веднага и я направих, излапа я и заспа. А на мама пак и побеля един кичур.
Ели, бързо да оздравява бебо. Стискам палци.
За кърмене не ми се говори, мъча се да предизвикам релактация, само да хапне малко човешко мляко, не гадния АМ.

Общи условия

Активация на акаунт