Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 900
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Да, рано-рано. И на мен така ми казаха, но ние така и не се решихме. Аз лично исках по хигиенни причини, но мъжо не беше съвсем убеден. Когато и двамата педиатри го подкрепиха, аз се отказах и така.

# 511
Да, рано-рано. И на мен така ми казаха, но ние така и не се решихме. Аз лично исках по хигиенни причини, но мъжо не беше съвсем убеден. Когато и двамата педиатри го подкрепиха, аз се отказах и така.

Виж и аз бях против,но след разяснения от хирург се съгласих и мога да твърдя от личен опит,че е по хигеинично,няма твазабелване,болки и кървене. Ей го 8г българин е станал и не му се е възпалявала чурата. Все пак е въпрос на личен избор и не искам да убеждавам никого в правотата си.

# 512
Аз никога не съм била против. Имам много приятели (евреи и араби), които са обрязани и сме дискутирали доста за ползите и вредите. Но свърши вече Simple Smile

# 513
  • Шоплука
Имахме разкошна двучасова разходка из слънчева и снежна Витоша. Разкошотия. Бамбина ми пълни душата с някакви уникално сладки писукания, които е усвоила от днес. Най обича да се върти на повивалника, твърд и е и удобен.
Лид относно кошарата, никога не се е удряла, а я обкрачваше и се въртеше в нея от бебе на две седмици. Беше много смешна, като и стърчаха крачетата през решетките. Сега пък ги хваща с ръчички.
Разстоянието между пръчките е 5 см, глава няма как да заклещи, а и се люля, тя го схвана това и е много смешна, като започне да си лашка телцето и да се люля. После мога да махна частта с повивалника и става юношеско легло. Изобщо много съм доволна от кошарата.
За матрак бих си взела Магнифлекс, от другия не съм много впечетлена. Обиколници купи за сума ти пари, много красиви и така ще си седят в шкафа, любопитка обича да гледа през решетките, сложа ли ги реве и ги дърпа, опитвайки се да се пъхне под тях да гледа мама и света

# 514
Ние имаме две легла. Едно дървено с решетки, което е в детската и е за нощния сън, както и едно преносимо, сгъваемо, което е в хола. И от двете съм доволна, яд ме е само, че дървеното не го взех с функция за люлеене. Обиколника купих един от ИКЕА, но не съм го слагала, за сега и не възнамерявам. Наблюдавам си го през решетките.

# 515
  • София
Аз имам обиколника на ИКЕА. По-различен е от другите, защото представлява като кутия без капак, в която слагаш матрака. Предвид, че матракът е по-висок, реално над него стърчат 10-ина см обиколник. Засега върши идеална работа да не търсиш бибите зад леглото.  Laughing

# 516
Хаха, Роузи, снощи установих, че ми се губят 3-4 биби. Е, познай таткото къде ги намери, баш под леглото бяха изхвърлени от малчо Simple Smile

# 517
Мариша, тя Chuby за помпа за нос питаше май, за сополките, не за цедене. Ние сме с на Чико, никаква работа не върши. Първоначално бях против, но вече се замислям да взема такъв аспиратор с накрайник за прахосмукачка, някой има ли опит да изкаже мнение?
Ние сме с такава помпа на  Nosko и съм много доволна. За момента ползваме само накрайника за издърпване с уста  защото още е малък. Първо пръскав със Стеримар и след известно време ММ ги издърпва.

# 518
  • София
Хаха, Роузи, снощи установих, че ми се губят 3-4 биби. Е, познай таткото къде ги намери, баш под леглото бяха изхвърлени от малчо Simple Smile

hahaha hahaha hahaha

# 519
И ние сме научили да пищим и го правим постоянно, даже днес Бах да и правя чай в другата стая и чувам писаци и тичам,а наща пищи и се смее , явно вече почват да повтарят действия, направо са много сладки

# 520
  • Шоплука
Това с пищенето е уникално сладуресто.
Значи до тук две помпи сте доволни, ок, ще ги преслушам и ще купим.
Дано и утре е слънце тук да се разхождаме  Praynig Уникално зареждащо е, сняг, слънце и тишината на планината.

# 521
Това е то.... разходката...как няма да е зареждащо. А като сме затворени вкъщи нормално да изкукуригаме. Че няма изгледи да се вдигат тези температури....
Искам съвет, ако някой се е сблъсквал  с този проблем. Става дума за къса юздичка. Да я режем ли и ако да кога е най-удачно според вас?   Четох, че ако се направи преди годинката като че ли по-лесно минава.... Педиатърката каза да чакаме докато проговори и едва тогава ако има проблем да я режем, но до тогава тя ставала по-месеста и кръвоснабдена и самата манипулация на толкова голямо дете е с пълна упойка, а не с месна като при бебе. И ако някой знае добър лицево-челюстен хирург или зъболекар-хирург да сподели.

# 522
Да разсеем тишината... клуб "Пълно шише с мляко" с ново среднощно включване.  Laughing
Други членове на линия има лии? Бутилки горее... hahaha

# 523
  • София
Да разсеем тишината... клуб "Пълно шише с мляко" с ново среднощно включване.  Laughing
Други членове на линия има лии? Бутилки горее... hahaha
хахаха  Joy  Joy Joy
ииии, памперси раз-гър-ни!  Crazy

# 524
Момичета, майка ми дойде вчера да ми помогне няколко дни с малкия. Твърди, че у дома е студено и малкият е облечен твърде леко. Той е по боди с дълъг ръкав, чорапки и ританки, т.е на един кат дрехи. Температурата у дома е 22 градуса навсякъде. Ние с мъжа ми сме по цял ден по къс ръкав. Майка ми ходи с дебели фланели, грейка и термочорапи Simple Smile Кажете сега, повредата в моя ТВ ли е и да му слагам ли елек и терлици?

Общи условия

Активация на акаунт