Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 522
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Станала съм още в 6 да гледам Григор на АО.
Как се справяте с количките и кишата? Мен ми трябва танк, за да мога да направя една разходка, просто се отказах. Вчера исках да я изведа с Исара-та, ама като ревна, носила съм я преди, не е ревала, но сега... Дали защото беше навлечена, дали защото й се спеше, та не излязохме и си кукуригахме в нас.
То и да излезем с раницата, каквато е ледена пързалка навън, все ще ме е страх да не се излупам барабар с бебето на земята.... #Crazy

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 13:15 от Анонимен

# 631
А, Posh добре дошла. Аз съм станала и викам за нет кафе,ама никой не чува Simple Smile Моя звер още спи от вчера и само и шушна на главата с Fox crime. При нас е трудно проходимо и мисия невъзможна с тея двуметрови преспи по улиците от риначките. Кукуваме си у нас....

# 632
Поли,аз съм забелязала,че на нас ни се появяват такива пъпчици от олиото като я мажа след баня,а ако не й намажа лицето с крема на Биодерма бузките са и много сухи.Не се лющи кожата,но седи една такава...Преди я мажех всеки ден,но вече по-рядко.Като видя ,че й е суха тогава.Мнооого по-добре е от изписването ни.Дано да го израстване бързо.

# 633
Поли,аз съм забелязала,че на нас ни се появяват такива пъпчици от олиото като я мажа след баня,а ако не й намажа лицето с крема на Биодерма бузките са и много сухи.Не се лющи кожата,но седи една такава...Преди я мажех всеки ден,но вече по-рядко.Като видя ,че й е суха тогава.Мнооого по-добре е от изписването ни.Дано да го израстване бързо.

Дано мила,че не ми е хубава като ми се обримчи такава. Аман от тея скъпи козметики, те на деца ли помагат или на някъкви лелки в трета младост.

# 634
Поли, нашият батко беше с АД.
Ставаха му буквално едни гадни корички на бузите, от които сълзеше прозрачна течност (като лимфа).
Заведох го на дерматолог - др Денчева, тя ми изписа едно мазило, дето се прави в аптеката за 5-6 лв. Е, от две мазания и му мина.
А преди това то не бяха Стелатопии, А дерми и кво ли не. Докторката ми каза да ползвам само Липикар на Виши (има лосион за тяло и измивен гел), ползвах ги, заедно с мазилото и повече не видях пъпка (до варицелата де, 5 години по-късно).

# 635
Права си.Бебка беше много зле от родилното.Тогава и се белеха бузките и си мислех,че няма да се оправи,но вече е наистина много добре.Рядко прибягвам до крема.Казаха ми,че много й била нежна кожата и от там се получавало.Имахме голям проблем и с крустите поради тази причина.За щастие с тях се преборих,но ако не я изкъпя с пяната на Мустела за крусти пак се появат  Confused.

# 636
Поли, нашият батко беше с АД.
Ставаха му буквално едни гадни корички на бузите, от които сълзеше прозрачна течност (като лимфа).
Заведох го на дерматолог - др Денчева, тя ми изписа едно мазило, дето се прави в аптеката за 5-6 лв. Е, от две мазания и му мина.
А преди това то не бяха Стелатопии, А дерми и кво ли не. Докторката ми каза да ползвам само Липикар на Виши (има лосион за тяло и измивен гел), ползвах ги, заедно с мазилото и повече не видях пъпка (до варицелата де, 5 години по-късно).
Благодаря, ще проверя да вземз. В Гаврово нямаме свестен дерматолог.

# 637
Добро утро дами!

Да ви кажа що за изтрещялка съм. Легнахме си снощи към 22:30, а Патето заспа към 21:20ч, след като ви се оплаках от нервните й кризи, та, отплеснах се, спим си ние и по едно време се събуждам и гледам навън се зазорява, посягам към телефона, гледам 6:00, оле, като ми се качи буца в гърлото, скачам да видя бебето как е, а тя си кърти на поза звезда. Изкарах си акъла, а после се чудех, що за дивак съм и аз. Това са си близо 8 часа без прекъсване сън за мен  Shocked направо не ми се вярва, имам чувството, че мога да пея от кеф. Пеенето не ми е от силните черти, единствения човек, който обича да ме слуша е бебето ми Grinning. После дремнах още час и Патето се събуди за манджа.

Chuby, и ММ си е втора мама, стига да иска де Grinning, че понякога си го примързява, е, нормално де, защото му е доста тежка работата и има нужда от почивка.

posh_, аз си излизам с Исарата, не мога да се боря с количката и кучето, по-компактно ми е. Лошото е, че като се приберем и я развържа от мен след 10 мин. се е събудила, а ако я оставя заспала в коша на количката може да откърти още два часа, както при Бамбината на Chuby.

Аз мажа Патето със олио на Хип за масаж и след къпане с хидратиращ крем на Мустела, но педиатърката от болницата ми каза "Тя няма атопичен дерматит, но ти я мажи с тези продукти за всеки случай", написа ми рецепта и в аптеката ми казаха някаква цифра, която беше солидна и не помня (мозъка ми я е изтрил). Реших, че ако има проблем ще й ги купя, защото моментално се подобри след мазане с горните два продукта, които вече бяхме купили. Много ми стана тъпо, защото шашкат майките, а ние искаме най-доброто за бебоците ни и понякога доста нагло се възползват от това. Отплеснах се малко,  poli1974, ще се оправи бебчето, постоянството е истината.  Hug

# 638
Аз си почнах със Стелатопията от изписването, че парен каша духа.  Grinning

Днес ще направя още един опит с Исарата и ако не стане, си купувам луноход.

# 639
Ние сме с АД, къпем я със гел на биодерма за атопична кога, с лицето го мажа с мустела.

Днес преди една година разбрах че съм бременна 💕💕💕

# 640
Ние сме с АД, къпем я със гел на биодерма за атопична кога, с лицето го мажа с мустела.

Днес преди една година разбрах че съм бременна 💕💕💕

Мммм браво,по принцип харесвам тирамису,ако ще почерпиш Heart Eyes Шегувкам се. Аз на Св.Валентин разбрах.

# 641
Черпя ви виртуално кой с каквото иска а бебоците им пращам малкооо вълшебен прашец да не са толкова нервни, че гледам доста сме на пангара с киселяци 😂

# 642
Леле, как помните... Аз за първото помня, че беше на осми март, ама за второто.... Някъде февруари беше, ама  не помня кой Simple Smile

# 643
След като се оплаках снощи от доброто дете,че се буди да хапва,тя взе че се засрами,събуди я алрмата на тати в 5,хапна на бързо и се събуди в 9.30,егати съня,та и аз се стреснах като се събудих и видях колко е късно,да си призная,проверих я диша ли.

# 644
Аз редовно проверявам за дишане Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт