SportsDirect-70

• 135 144
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Имам пусната поръчка на 2.04, но в нея има продукт pre order и не са я изпратили още. В поръчката ми има тази тениска http://lu.sportsdirect.com/karrimor-short-sleeved-running-top-gi … ?colcode=45032906, но сега има възможност да поръчам 2 на по-ниска цена. Пробвах да се свъжа с тях, но никъде не намерих мейл или телефон. Излиза ми автоматичен отговор, че не може да се променя веднъж направена поръчка. Не искам да я отменя цялата, тъй като вече продукта pre-order се е изчерпал номера който съм поръчала. Някакви идеи как да променя поръчката? Искам да добавя още 3 продукта също. Не ми се прави нова тъй като за 20€ поръчка трябва да платя 8€ доставка.

Не може да се прави промяна или допълване  при вече пусната поръчка . Единствено може да се откаже pre order артикул  Peace

Плащайте в паунди .

# 226
  • Luxemburg
Благодаря ви за отговора.
Относно валутата сметнах как ми е обменила банката предния път и разликата беше минимална. Преди поръчвах в долари, но сега цената бе по-висока. Но може би сте права. Мерси. Уф, ще се наложи май да ги прежаля тея 8€.

# 227
http://bg.sportsdirect.com/benzini-cuff-chinos-junior-boys-64916 … ?colcode=64916002

Може ли да помогнете да разбера как да определя размера?

# 228
  • София
http://bg.sportsdirect.com/benzini-cuff-chinos-junior-boys-64916 … ?colcode=64916002

Това са размери на талията в инчове . Peace
Аз имам 24 - талия 62 /има ластик с копчета за регулация/ , дължина - 76 см.

# 229

Това са размери на талията в инчове . Peace
Аз имам 24 - талия 62 /има ластик с копчета за регулация/ , дължина - 76 см.

bouquet благодаря

# 230
Здравейте, онзи ден направих поръчка и имах едни Пре ордер сандали. Датата им беше 28.04 , обаче сега съм получила имейл , че ще дойдат юни месец края. Не искам да бавя цялата поръчка, затова да питам мога ли да откажа само тези сандали? А могат ли да се заменят на този етап с други? Ако трябва да откажа цялата поръчка за колко време връщат парите?

# 231
  • София
Здравейте, онзи ден направих поръчка и имах едни Пре ордер сандали. Датата им беше 28.04 , обаче сега съм получила имейл , че ще дойдат юни месец края. Не искам да бавя цялата поръчка, затова да питам мога ли да откажа само тези сандали? А могат ли да се заменят на този етап с други? Ако трябва да откажа цялата поръчка за колко време връщат парите?

На първа страница пише :

Канселиране на поръчка :

Може евентуално да се  канселира поръчка  само с мейл до тях  - cancel@sportsdirect.com

Може да откажете САМО Pre-Order  артикул от поръчката като пишете на cancel@sportsdirect.com . В писмото напишете и Product code от потв. мейл.

Промяна на размери или №  , замяна , допълване и т.н. НЕ може да се направи при вече пусната поръчка . Peace

# 232
Благодаря, Тедичка ще опитам да канселирам само продукта, аз точно заради заглавната страница си помислих , че има шанс да откажа само продукт от поръчката , но ми се искаше да ми го потвърди някой сблъсквал се с това. Благодаря, дано стане.

# 233
  • гр. Пловдив
Здравейте. Като по-опитни в пазаруването, кой от двата модела бихте ми препоръчали
Скрит текст:
или
И аз се включвам в питането.

# 234
  • София
Здравейте. Като по-опитни в пазаруването, кой от двата модела бихте ми препоръчали
Скрит текст:
или
И аз се включвам в питането.

Зависи през кой сезон ще се носят . Първите са по-летен модел . Peace

# 235
  • София
Мда, чак сега обърнах внимание, че първите отгоре са с мрежеста материя. Къде съм бляла...Благодаря, tedichka07  bouquet
Обаче първите ми харесват повече като модел...

# 236
Здравейте,

има ли някой от вас дамски спортни сандали Каримор? Интересува ме отговарят ли номерата им. Интересува ме дължината на стелката на номер 41 (7). Благодаря предварително

# 237
Отговарят си,моите са малък номер

# 238
Здравейте,
Чета, че отказват продукти от време на време и с тази цена на доставката се чудя ако получа и аз такъв мейл за отказан някой от скъпите артикули, които харесах дали ще ми върнат всичките пари ако откажа да приема пратката от ДЧЛ или Еконт newsm78

Не съм поръчвала от 2 години от тях може ли да ми кажете още ли изпращат онези тежки каталози и халби?

Мерси

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 12:28 от drago_2008

# 239
Комуникацията със сайта е затруднена и нещата са по-рискови. Плащайте през Пейпал, за да имате сигурност като крайна мярка- диспут. На мен са ми отказвали маса за пикник, за която доставката беше скочила специално заради точно този артикул, но не ми върнаха разликата, която платих отгоре.
Преди съм срещала случаи да не си вземе някой пратка и му връщат всичко, но към настоящия момент имам съмнения какво би се случило и колко месеци ще ви размотават.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт