SportsDirect-70

• 135 146
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Мерси! Да, с ПейПал си плащам.
А още ли изпращат онези тежки каталози и халби към поръчките?

# 241
Не, чашата е по избор и я слагат в кошницата като прибавят 1 паунд за опаковката й. Махаш си я и готово. Каталози не съм виждала от 2013г.  Rolling Eyes

# 242
Благодаря за отговорите Hug

# 243
  • Варна
Миналия петък получих поръчка. В единия кашон имаше някакво ново списание - доста дебеличко. Спорт фешън май се казваше. Сложили са ми го, без да го искам, вероятно си правят реклама.
С тази поръчка изтеглих късата клечка - пратиха ми носени туристически обувки - имаха кал по подметката. Много съм разочарована.  #Cussing out Писах им - смятам да им ги върна.

# 244
  • Някъде Там
Здравейте,

Отдавна не съм поръчвала и сега като си наредих в количката нещата и тръгнах за checkout и хоп 25 Е доставка и в UK защо?

Оправих се извинявам се Simple Smile видях на първата страница.
Благодаря

# 245
Здравейте, на 02.05.2017г. пуснах поръчка. Изтеглиха ми парите. Получих и mail че поръчката е "събрана" и до тук. Като искам да проследя до къде е стинала, няма никаква информация.

Не съм поръчвала от септември. Преди поръчката идваше за една седмица. Сега да не би да има нови срокове за доставка?

# 246
Здравейте, на 02.05.2017г. пуснах поръчка. Изтеглиха ми парите. Получих и mail че поръчката е "събрана" и до тук. Като искам да проследя до къде е стинала, няма никаква информация.

Не съм поръчвала от септември. Преди поръчката идваше за една седмица. Сега да не би да има нови срокове за доставка?
Пишете им.До коя държава поръчвате. Аз поръчвам до Германия и ми изпращат отделеен емейл за проследяване.

# 247
Поръчах направо до България. На адреса на който си поръчвам винаги. Някакви изменения ли има?

# 248
  • София
Поръчах направо до България. На адреса на който си поръчвам винаги. Някакви изменения ли има?

Според мен поръчката може да пътува с Еконт . Принципно са по-бавни от ДЛЧ ,но ако не я получиш и тази седмица пиши на СД .  Peace

# 249
  • Някъде Там
здравейте,
мога ли да се откажа от Pre-order - вече направена поръчка. Не ми се чака 2 седмици трябват ми нещата Simple Smile

# 250
здравейте,
мога ли да се откажа от Pre-order - вече направена поръчка. Не ми се чака 2 седмици трябват ми нещата Simple Smile

Да, можете. Трябва да им пишете, отговарят веднага. Ето ви текст от моя емейл. Сменете всички данни с вашите.
Hello,
My order has a number SD40000033766875 - 27.01.2017, but I ARTICLE Pre Оrder - .Lee C Fleece Shts SnC99 Grey Medium
Product Code: 479015/02/390 - 5.99 Euro.
I want to give it up.
Thank you for your understanding. I look forward to send me the shipment quickly.
Името си напишете.
Емейлът е този cancel@sportsdirect.com
Успех и действайте.

# 251
  • Някъде Там
здравейте,

Да, можете. Трябва да им пишете, отговарят веднага. Ето ви текст от моя емейл. Сменете всички данни с вашите.
Hello,
My order has a number SD40000033766875 - 27.01.2017, but I ARTICLE Pre Оrder - .Lee C Fleece Shts SnC99 Grey Medium
Product Code: 479015/02/390 - 5.99 Euro.
I want to give it up.
Thank you for your understanding. I look forward to send me the shipment quickly.
Името си напишете.
Емейлът е този cancel@sportsdirect.com
Успех и действайте.

bouquet много ви благодаря

# 252
  • гр. Пловдив
Здравейте! За първи път направих поръчка, като не уцелих номера на маратонките. Но аз забравих, че LONSDALE са умалени с един номер. Поръчах UK 7, но са ми малки. Отговарят на номер 40 EUR. Иначе маратонките са естествена кожа, много леки. Излязоха ми 30лв. Ако някой проявява интерес да ми пише на лични. Това са маратонките:
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-benn-trainers-ladies-275010?colcode=27501045

# 253
  • have faith and be patient ..
не че нещо , но в тези маратонки няма нищо естествено , камо ли кожа  Peace личи си и на пръв поглед , и на втори като се прочете описанието

# 254
  • София
Здравейте!Някой знае ли  футбните кори и техните размери? Интересува ме за дете на почти 10 г.някъде четох,че трябва да са S размер за височина 140-160 см.дали от мъжките S също стават за тази височина?

Общи условия

Активация на акаунт