Лежащи мами - 38

• 49 152
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм с менструални болки от началото. Сега като напреднаха седмиците по рядко усещам такива, но все пак ги има. Релакс и си пийте магнезия и т.н. Simple Smile

# 106
в 20 седмица съм

# 107
  • Варна
Момичета,бебто ми се оказаха бебета #Crazy

# 108
Честито! Simple Smile

# 109
Честито коя седмица си Simple Smile

# 110
Alisiq,нямам серклаж.Явно Нина и ти си с юнски термин.Ще си треперим заедно.В петък ще ида да видят шийката как е.Иначе днес бях на Фм...всичко е наред.

# 111
Да и аз съм юни, все още не съм ходила на ФМ, вие сте малко по-напред от мен Simple Smile

# 112
Честито Simple Smile доста сме с по две май

# 113
SkabielA,Честитооо Simple Smile весело ще ви е Simple Smile Трябва много да се пазиш

# 114
Divine роди ли?как си? Аз още съм в болницата но искат да ме изкарват,защото нямало места в отделението,а бебето ми щяло да постои още малко. Къса ми се душата незнам какво да правя много ми е тежко Cry вече няма кислород нито системки само дето е на антибиотик и му ги боцкат по крачетата Cry

# 115
ay-se, в сряда ми е секциото. Ти си се прибери вкъщи щом те изпращат. Нали бебчо е добре, това е важното! Ще издържиш и това! Не забравяй откъде тръгнахме и докъде стигнахме, това да ти дава сили! И да ми стискаш палци!

# 116
Стискам ти палци всичко да е наред!  Hug

# 117

Нина,В този сезон малко вероятно да е настинка, вероятно е вирус. В момента е разгара на болестите. Препоръчвам да не ви идват гости. Дори да са здрави те може да са носители на вируси и да се разболеете. Момичета пазете се, не е толкова трудно при положение, че си стоите у дома. Инфекциите водят до преждевременно раждане. Запомнете го. И може са ви звуча в последно време като черна станция, но по-добре някой да ви се накара, отколкото да се налага да изживявате ужаса на преждевременното раждане. Затова - мислете с главите си и бъдете отговорни!
Айше, ти още ли си там бе? Я марш у вас, виждаш, че с нищо не можеш да помогнеш на бебето, май-много да олепиш няква вътреболнична нфекция....

# 118
Бимба вие как сте нищо не казваш Simple Smile какво правят бебешоците
Вчера ми правиха теста за преждевременно раждане и е отрицателен което значи че поне 2 седмици още ще изкарам и вече ще съм в 33 ,вярно ли е че при близнаци дробчетата се развиват по-рано ? Главната цел на този тест беше дали да ми правят инжекции флостерон или няма да има нужда

# 119
Момичета,по добре съм,ограничихме посетителите и хапчетата си свършиха работата!Ей сега си идвам от ФМ и всичко изглежда нормално освен ниската плацента от която явно идват проблемите!Имало вероятност да се премести,но ще ме следят изкъсо!

Общи условия

Активация на акаунт