Лежащи мами - 38

• 49 148
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Нещо темата замря...Как сте момичета? Аз сега се връщам от преглед и пак се депресирах,дребните не качват достатъчно изостават с две седмици,шийката ми се скъсява още ...направо се побърквам вече .Организма ми не усвоявал белтъчини и протеини и сега минавам на някакви добавки нутрикомп и да видим   Sad Praynig
Опитай ссъс спирулина. Има я на прах в био магазините и на таблети. Прочети в нета, че нямам много време да пиша. Съдържа много белтъчини.
Нутрикомп дринк ми изписаха в понеделник съм пак на преглед и може и спирулина да взема,мерси Бимба

# 91
Аз съм 21г.с.....като ставам от леглото имам стягане и понякога леки болки,които потушавам с нош па и папаверин.Изписаха ме от болницата....казаха да лежа.Единия доктор изкара шийката 3.7..другия 2.7  newsm78 сега лежа и гледам да не откачам,след седмица съм на лекар за да видим шийката пак.Благодаря на момичетата ,които вдъхват кураж.Нужен ни е  bouquet

# 92
Аз съм 21г.с.....като ставам от леглото имам стягане и понякога леки болки,които потушавам с нош па и папаверин.Изписаха ме от болницата....казаха да лежа.Единия доктор изкара шийката 3.7..другия 2.7  newsm78 сега лежа и гледам да не откачам,след седмица съм на лекар за да видим шийката пак.Благодаря на момичетата ,които вдъхват кураж.Нужен ни е  bouquet
Бях в същата седмица! Лежане и колкото се може позитивни мисли. Ще има моненти да си на ръба, но не се отчайвай. Simple Smile

# 93
предложете занимания в леглото, които не са свързани компютър  Simple Smile

# 94
Не са много-книга,списание,телефон-аз играя много на пасианс Embarassed.Разговори с приятелки по телефон,и гледане на телевизия.Може да се учи някакъв език,евентуално.Ако можеш да седиш седнала-да плетеш или шиеш гоблен.Само за това се сещам.

# 95
Спане  Laughing възполвай се да спиш максимално,че после не се знае .. Аз не вярвах че ще мога да спя толкова много че и вечер да не ми пречи на съня,но повечето време от деня съм в полузаспало състояние

# 96
Идва едно време в което постоянно ми е едно такова сънливо  Joy Joy

# 97
А аз, която винаги съм обичала да спя по много и съм имала здрав сън, сега след 4 месеца лежане си го загубих. Нито през деня си поспивам, нито вечер мога да спя като хората. Случвало ми се е да не мога да заспя до 4 часа през нощта. Не съм и предполагала, че безсънието може да е толкова гадно! А като знам, че след 1-2 месеца, дори няма да имам възможност и най-вероятно тогава прословутата ми сънливост ще се завърне  ooooh!.

# 98
Мили Мами,утре след близо 4 седмична лежанка сме на 4Д ехограф и съответно преглед,надявам се да ми кажат ,че бебчо е добре и расте нормално,много се вълнувам и нямам търпение да мине днешния ден и да излезна малко навън!Иначе хванах някаква ужасна настинка и пия сега Инфлуцид,а как стана това..не знам,може някой от гостите ни да ми я е лепнал!Успех на всички и мислете позитивно колкото и да е невъзможно понякога Simple Smile

# 99
Момичета,въпреки че лежа...понякога усещам напрежение ниско долу...не е болка чак....като много лека предменструална болка.Вкъщи ми казват,че си втълпявам.Някой да сподели ако има такова усещане?Освен магнезий...салбутамолр...утрогестан(рядко нош па) друго има ли което да изпускам?После ще се видя и с лекаря де,но вашето мнение ми е доста важно.Ни питай старило,а патило

# 100
И аз ги имам лекичко е, но мисля че няма какво друго, щом и в болницата нищо друго не са ми давали

# 101
И при мен е така.

# 102
Значи лежане и търпение.Алисия...и ти си в юнската тема..значи вървим заедно.Нина ти коя седмица си?

# 103
Аз съм си с такива напрежения и болки постоянно от разтягането на някакви връзки е все пак матката расте...пия всеки ден папаверин за болките не се шашкайте да пиете обезболяващи  но шпа и папаверин може

# 104
cvetno_cvete, ти със серклаж ли беше

Общи условия

Активация на акаунт