Лежащи мами - 38

• 49 136
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София
I love юнакът се казва Алпай баткото така реши. Аз от днес почнах хапчета за спиране на кърмата,защото така и неможахме да отпушим каналите нито с физиотерапия,топли компреси,цедене на ръка (гърдите ми посиняха,травмирах ги от натискане)и помпи най различни. И баткото не можах да кърмя,пак същото беше положението.
Кърменето е важно, но не и на всяка цена. Важното е да сте добре и двамата. Как е юнака?

# 76
Днес казаха че вече са спрели да пускат кислород у кувиоза,жълтеницата продължава и го облъчват със синя лампа. След два три дена ако всичко е ок ще го дадат при мен,само се моля всичко да е наред Praynig

# 77
ay-se,ти в болницата ли си още,или те изписаха?Как си?Възстановяваш ли се добре? Thinking

# 78
Аз съм в болницата,но по документи съм изписана. Не искам да си ходя,защото го виждам всеки ден а ако си отида само веднъж в седмицата. Аз съм добре трудно ми е да ходя още ми треперят краката от лежането,но всичко ще мине.

# 79
 PeaceЩе мине всичко,дано малкото същество да е добре,да яде и да няма проблеми повече..Иначе какво ти казват неонатолозите?Всичко наред ли е с него?

# 80
Да слава богу всичко е наред здрави сме,това е най важното.

# 81
Нещо темата замря...Как сте момичета? Аз сега се връщам от преглед и пак се депресирах,дребните не качват достатъчно изостават с две седмици,шийката ми се скъсява още ...направо се побърквам вече .Организма ми не усвоявал белтъчини и протеини и сега минавам на някакви добавки нутрикомп и да видим   Sad Praynig

# 82
Аз вчера бях на ФМ, казаха, че всичко е ок. Моите вървят големички - в 31-ва седмица са по 1750 и 1854. Дано устискаме до 36-та седмица  Praynig.

dar_ya, ти без серклаж ли беше?

# 83
Да,без серклаж съм.Аз съм в 30гс и са по 1200 и 1300 ..а шийката ми от едната страна е 21 а от другата 28 не разбрах кое къде но док каза че не е много добре,другата седмица ще прави тест за преждевременно раждане и ако се налага ще бият флостерон май беше

# 84
Dar-ya,аз в 37 седмица родих едно бебе-2200,а ти си с 2,всичко ще е наред Simple Smile шийката ми беше в 23 седмица,колкото твоята,не мисля,че е зле.Бебчетата се раждат различни,не са по калъп,а и всичко е до ген.Ако мама и тати не са великани,няма как и те да са Simple Smile не се шашкай излишно,нали казват че бебетата усещат протесненията на мама,не ги тревожи и тях Simple Smile

# 85
  • Варна
Аз онзи ден кръвнах леко,сега лежа и пия утрогестан(така ми се подува корема ит него)
Утре съм на преглед,аз съм в началото и не знам дори имали сърце.
Ако всичко е наред ме очакват дълги месеци лежане и трети серклаж.
Ще ми бъде голям купон,пубер на 16 и малко чаве на 5....къ ше се справя идея нямам

# 86
Здравейте, лежащи бъдещи мамчета! Следя Ви от известно време и исках да благодаря и да вдъхна кураж на новите и все още лежащи майки. При мен историята на кратко е следната: в края на петия месец получих болки в корема, приеха ме в болница със разкритие от 1см, спуснат мехур, 2,5см- мека шийка и постоянни менструални болки( по цели нощи). Др-те не даваха кой знае какъв шанс. Казваха, че е на косъм положението и да не се надявам много. Е момичета вече съм 35г.с с 2 см разкритие, продължавам да лежа поне до 36г.с. Имайте вяра, че всичко ще е наред и не се оставяйте на депресивни мисли. Стискам палци на всички и на себе си да устискам поне още малко.

# 87
Деница,ти си герой,поздравявам те и ти желая успешно раждане!!!!!!!!!!

# 88
Аз съм едва 18г.с. с шийка 28мм и серклаж ми отказаха заради отлепване, а каква е този тест за преждевремнно раждане и кога може да се направи

# 89
Нещо темата замря...Как сте момичета? Аз сега се връщам от преглед и пак се депресирах,дребните не качват достатъчно изостават с две седмици,шийката ми се скъсява още ...направо се побърквам вече .Организма ми не усвоявал белтъчини и протеини и сега минавам на някакви добавки нутрикомп и да видим   Sad Praynig
Опитай ссъс спирулина. Има я на прах в био магазините и на таблети. Прочети в нета, че нямам много време да пиша. Съдържа много белтъчини.

Общи условия

Активация на акаунт