Лежащи мами - 38

• 49 156
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Не си bouquet

# 646
Цветно цвете,нормално е в този срок бебе да не е акробат Simple Smile утеснява му,става по-поспаливо..не се шашкай Simple Smile на мен ми се е случвало да не го усещам,а на ехографа да мърда.Още малко и всичко ще е наред

# 647
Има още една луда, и аз го питам "нали всичко ще е наред?" и после също "Обещай ми". Но пък и той с такава убеденост ме поглежда и всеки път казва "ами да, разбира се,  че всичко ще е наред" и на мен ми става по-спокойно Simple Smile. Явно поради всички съмнения и въпроси,  които имаме и си задаваме постоянно,  трябва само някой да ни каже, че наистина всичко е наред с бебето. Прекрасен ден на всички!

# 648
И на вас прекрасен ден момичета  bouquet Без болки,придърпвания и тревоги  Hug

Gnikolova,после да кажеш как е минал прегледа  baby_neutral

# 649
  • Варна
Оф,ремонта на.банята завърши благополучно,но цялата мизерия седи в средата на коридора.ММ го запратих на детски р.д,аз съм се завила през глава и замислям план за почистването ..
От къде да я.почна идея нямам,пък така ме е шубе да не се скопосам ,ама и в мръсотия не се седи.....
Не мога да разбера ,защо ремонтите не ги правим по всяко време ,а само когато чакаме бебета....

# 650
Оххх така те разбирам Grinning ние преди месец взехме нов апартамент....сега боядисват,къртят,мажат.Оставила съм всичко на мъжа....и цветове...сега го пратих да поръча трапезни столове,уж избрахме дамаската ама кой го знае  Laughing за чистенето съм решила да направят бригада-мойте и неговите родители.Има ли как майка ти или свекърва ти да дойде да помогне?

# 651
  • Варна
Майка ми е тук,но тя е спатерици ,а свекърва ми е чак в Пловдив.
Остави ами и дограмите ще се сменят и се замислям дали да не наема.фирма за почистване

# 652
Щом е в Пловдив...прати я у нас да помага  Laughing Laughing
Майтапа настрана,най-добре наистина фирма вземи да изчисти...не си го причинявай въобще да се мъчиш.

# 653
skabiela, не знам дали ще ме послушаш, но не се претоварвай много да не те заболи корема. И ако усетиш болка или напрежение веднага спри и полегни. От опит го казвам,  че понякога ни се иска още малко да свършим нещо,  че после едвам се довлачвам до дивана.

# 654
  • Варна
mladamama,точно така стана....сега съм се хоризонтирала и няма да стана до утре.
Не знам при вас как е,ама като се уморя направо пръхтя кат кон от Столипиново....

# 655
Хич нямам голям корем...краката са ми същите клечки,а съм качила 11 кг и не знам къде са  Shocked Но и аз се усещам как пръхтя и се уморявам.А през нощта е много трудно обръщането....все едно нещо опъва ниско долу в дясно...връзки ли са..какво са...няма обръщане.

# 656
И аз съм така с пръхтенето. А корема го местя от едната страна на другата, когато съм легнала в леглото все едно съм в осмия месец вече. Не знам тогава как ще се влача :-o.

# 657
и на мен вече ми става много тежко,опитвам се да спя на една страна, но като се събудя по някое време изпитвам някаква много силна болка в сгъвката на крака, мисля си че е от тежината + 15кг. съм

# 658
Нищо не пипам, а в нас е кочина. Имаме и куче! Добре че преди Коледа взехме прахосмукачка робот, че без нея щяхме да сме мъртви 😔 Все пак си трябва човешка ръка да се намеси от време на време. Мъжа ми вече го съжалявам 😩 Работата му е тежка. В единствения му почивен ден гледам много да не го юркам, ще моля майка ми да дойде тези дни ако може да почисти по обстойно. Иначе съм решила за началото на Юли да викна фирма да почисти.

# 659
И аз мисля тази година да викна фирма да ми измие прозорците. Каквото мога от домакинските дейностите ще си спестя  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт