Лежащи мами - 38

• 49 154
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
И на вас прекрасен ден момичета  bouquet Без болки,придърпвания и тревоги  Hug

Gnikolova,после да кажеш как е минал прегледа  baby_neutral
мина прегледа, беб е 2000гр, отговаря на 33 седмица, а сме в 31...малко големи сме хаха, ама си ме прибраха за системи с кормагнезин и папаверин...но ще се справим... Simple Smile

# 661
Охх милата...стискай зъби.Дупето боли от тези инжекции,но няма начин.И аз три пъти лежах в паталогична на системи...надявам се до края да не се налага,но си струва лежането все пак.Бързо да ти подействат и да се прибираш вкъщи...пиши как си  Hug

# 662
Охх милата...стискай зъби.Дупето боли от тези инжекции,но няма начин.И аз три пъти лежах в паталогична на системи...надявам се до края да не се налага,но си струва лежането все пак.Бързо да ти подействат и да се прибираш вкъщи...пиши как си  Hug
няма инжекции този път...само венозно и тонове...ама тоя дивак немижем да го хванем като усети апарата и настава купон в корема ми, той бяга, аз го гоня....страшна работа...

# 663
  • Варна
 Вие от кой мсец започнахте интензивната почивка.по болниците?
Аз предната бременност като я метнах от 16г.с та така до края...

# 664
Вие от кой мсец започнахте интензивната почивка.по болниците?
Аз предната бременност като я метнах от 16г.с та така до края...
аз 24 замалко за бъбречна криза, 29 аха да родя и сега 31 замалко пак...

# 665
Аз бях в 19г.с...прибрах се и ме хвана шубето и се върнах втори път  Laughing третия път бях 26 г.с..Сега се моля да е чак за раждането.
Честит празник.Желая ви само здраве-на вас и семействата  bouquet

# 666
Честит празник на всички и здрави бебчета, когато дойде време!

# 667
  • Варна
Честит празник и от мен Hug

# 668
Честит празник и от мен! Нека бъдем живи и здрави, да доизкараме по-леко и да имаме безпроблемно раждане около термин Simple Smile

# 669
Честит празник и от мен, леко добременеене и раждане на здраво бебе около термин!

# 670
честит празник, желая на всички да износим и родим живи и здрави бебенца  bouquet bouquet

# 671
Честит празник, лека бременност и здрави и големи бебето!

# 672
Момичета да ви попитам, може да е малко странен въпрос, но имала ли е някоя от вас болки или като бодежи във влагалището.

# 673
Момичета да ви попитам, може да е малко странен въпрос, но имала ли е някоя от вас болки или като бодежи във влагалището.

Това се обсъждаше в една от темите, които следвам. Било нормално, от разширяването. Аз съм имала като едни подръпвания, много странни.

# 674
  • Варна
Аз,и не мога да разбера кво е тва чудо

Общи условия

Активация на акаунт