Лежащи мами - 38

• 49 151
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Вчера бях да видим кръвотока-добре е засега,няма нищо притеснително,но аз пак си продължавам със страховете.Вече няма да гледаме шийката(последно беше 3.2).Казаха ми ,че е излишно...от утре съм 33г.с.Бях се настройла за нормално,но вече трима доктори ми казват,че заради hpv-то препоръчват секцио и така ще бъде.Все още ме е страх -един ден рита доста...на другия е тихичко и на мен сърцето ми спира.Мъничко още.Поздрави на всички и пишете как сте  Hug

# 676
cvetno_cvete, активна инфекция ли имаш в момента? Аз лекувах hpv около 2 години, после се подтисна за малко. Вчера ми взеха цитонамазка и сега треперя за резултата,  че имам опасения че пак ще изкочи гадния вирус. Аз също съм чела, че при активна инфекция задължително секцио, иначе е рисковано за плода.

# 677
Да ти кажа честно в момента не знам дали е активна.Май месец миналата година беше.....бях и 3 а група цитонамазка.Проведохме имуностимулирашо лечение 3 месеца и тъкмо отидох да го изследваме отново и се оказах бременна.А не сме взимали проба през бременността заради шийката,по обясними причини.Има и доктор,който каза,че не е нужно секцио.Общо взето всеки доктор с различно мнение.

# 678
Да, разбирам. В твоя случай може би докторите за по-сигурно направо са решили секцио, като не може да се изследва в момента как е положението. По-добре да не се рискува, все пак едвам си стигнала до тук да човъркат пак по шийката май не е оправдано. А и по време на бременност нали имунитета пада, това също дава на вируса добър терен.
Аз много го мисля този hpv, бях с високорисков тип, сега ще видим. При всичките ми останали неразположения съм оставила мислите за инфекцията за по към края Simple Smile, когато ще се мисли за раждане.

# 679
Моето hpv е 16 тип.Високорисков.Ама да ти кажа честно все тая ми е всичко...само да е живо и здраво детенцето.Имам коремна операция от извънматочна бременност и като се сетя колко трудно се възстанових...и с катетъра доста разправий имах....много се надявах да ми се размине,но каквото дойде-мъничкото е най-важно.

# 680
Да, ще правим най-доброто за бебчето, ние сега сме на втори план Simple Smile.  Лошото е,  че най-вероятно ще имаме след това отново проблеми заради този вирус, ама после ще го мислим. Аз бях с 56 тип и ми правиха лазервапоризация (изпаряване с азот) на изменените от вируса клетки. Затова и я мисля тази шийка, защото имам интервенция на нея, но засега док казва, че изглежда добре, ще видим и цитонамазката.

# 681
момичета и аз съм в същото положение, но никога не съм го изследвала кой тип е. в момента имам проявен един външен кондилом и го третирам, за вътрешни нямам и представа имам ли и дори как трябва да изглеждат а те доколкото зная за много важни за нормално раждане

# 682
  • Варна
Пфъ,ква гадна тема започнахте,аз също имам....
Глейте сега ,решила съм да меся козунак,аз тесто през живота си не съм правила .....обаче ме е обзел.едни ентусиазъм.....Дали адже ба ще успея да го замеся преди да ме заболи зверски кпрема...ще пиша ко съм направила

# 683
skabiela, браво на теб, ти си много смела  Grinning, аз точно заради многото месене и това, че ще ме заболи корема от преумора се отказах, но пък до тук сме изяли цели два козунака вкъщи. От мен един съвет- направи си по-малко тесто като количество, че когато втаса става много. Веднъж (и то първия път като бях бременна) реших да направя един козунак, а накрая какво стана, не знам но пекох 5 тави. Щях да припадна.  Успех с месенето и не се претоварвай.

alisya123, много са упорити тези кондиломи. При мен ги махаха с лазер, но някои бяха станали доста големи. От бременността е паднал имунитета и са се появили. Предполагам като наближи термина ще те консултират да начина на раждане.

# 684
  • Варна
Ау,mladamama....  ква беше.таз рецепта ,кво беше това чудо  кило и половина брашно хахаха...
Тъй кат гледам и на мен 5 тави ми се очертват,трябваше по рано да погледна какво си.писала

# 685
Ха-ха  Laughing, добре си се подредила, но пък ще има да си хапвате, та и да раздаваш Simple Smile.
Ако ти останат след това може да направиш сладкиш от сух козунак с прясно мляко и яйца Simple Smile.

# 686
Малее, това колко месене е... веднъж правих и повече няма да повторя. До нас са Никай и утре ще пратя мъжа ми да поръча 😂

# 687
  • Варна
Ние имаме малко семейно магазинче.за хр.стоки,предлагаме разкошен козунак....ама аз кат са.заинатих ,че ще.правя хсхахах

# 688
И аз мисля да меся козунак  Laughing До сега не съм правила....ако някоя от вас драсне една рецепта,много ще бъда благодарна  bouquet

За кондиломите...никога съм нямала.Нито вътрешни , нито външни.

# 689
Браво на вас момичета, на мен доки ми забрани месенето...😭😭😭, така че ще разчитам на готови. Чакам снимки на готовата продукция.

Общи условия

Активация на акаунт