Лежащи мами - 38

• 49 149
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Цветно цвете,на теб ти забранявам да месиш,ще си.седиш на д...то,козунаци има и пи магзините

# 691
Ама трябва да правя нещо....иначе само  мисля кога рита и кога не  #Crazy Laughing побърквам сее...моля споделете една рецепта  Praynig Laughing

# 692
  • Варна
Ама не трябва да месиш бе жена...много натоварва
1кг брашно
5яйца
250гр захар
250гр пр.мляко
1 кубче жива мая
1чл сол
250гр масло
Пресяваш брашното,разбиваш яйцата със захарта хубаво с.миксер.Маята се слага в топлото мляко с малко захар сол и брашно,като шупне слагаш към брашното слагаш и яйцата.Месиш меко тесто.
Разтопяваш маслото ,разтилаш тестото,мажеш малсло.захлюпваш тестото като плик,после пак точиш и мажеш масло....и така докато свърше.
Оставяш го да втас,като стане двойно вече си го правиш на.плитки,завъртулки каквото искаш,слагаш стафиди,шоколад,локум какво искаш.
После пак го.оставаш да.втаса и след.тва.печеш на предварително загрета 180градуса фурна

# 693
Ох, момичета, нека да възкръснат всички страсти тази седмица. Нега Господ ни прости ако нещо сме сгрешили и да се успокоят нещата, от сега нататък по леко да ни е. Цветно Цвете да има едно здраво сладко бебче около термин, а ние другите да си дочакаме нашите без болки и притеснения 😇

# 694
Skabiela,много благодаря  bouquet

Punker,с всички ни ще са наред нещата....аз все гледам номера на темата и се надявам всички да стигнем до 38г.с..Не че искам да ви плаша....само споделям.В болницата лежах с едно момиче,роди в 28 седмица.Детенцето е живо и здраво и се гледат вкъщи.Много кураж ми вдъхваше това момиче.Тя през цялото време беше много позитивна...яд ме е ,че и аз не съм такава позитивна.Та бъдете позитивни колкото можете...ако не сте...старайте се много...казват,че помагало  Sunglasses bouquet

# 695
  • Варна
Хич не съм го била 100 пъти,то стана на.конци заради техниката с маслото,досадно ми е чакането да.втаса.и.после да ги опека....станах 3 бр гоеми,единият вече е изяден.
За.сефте правя и.стана мнооого добре

# 696
Skabiela,много благодаря  bouquet

Punker,с всички ни ще са наред нещата....аз все гледам номера на темата и се надявам всички да стигнем до 38г.с..Не че искам да ви плаша....само споделям.В болницата лежах с едно момиче,роди в 28 седмица.Детенцето е живо и здраво и се гледат вкъщи.Много кураж ми вдъхваше това момиче.Тя през цялото време беше много позитивна...яд ме е ,че и аз не съм такава позитивна.Та бъдете позитивни колкото можете...ако не сте...старайте се много...казват,че помагало  Sunglasses bouquet

Старая се и аз да мисля позитивно, не ми се получава много де ☺, но правя опити ☺

# 697
Вие мислите ли да ходите на църква, е тази година под масата няма да може да минем, но поне да обиколим църквата  и да запалим свещичка за здраве Grinning Grinning

# 698
Накара ме да се замисля....ще отида задължително...за масата...колената само да не ми откажат...иначе ще се провра  Laughing

# 699
  • Варна
Аз ако успея да застана на колене ще чудесно,но със.сигурност ще заседна под масата.
Няма да.ходя ма.църква,много хора,блъсканица...

# 700
Това за позитивното мислене е много вярно,помага много, възхищавам се на такива хора,много ми се иска и аз да бях такава...ама несъм.Все си мисля най-лошото.Кураж момичета, ще изкараме докрай Simple SmileИ на мен ми се ходи на църква, но има много хора, а немога да стоя права.Ще си запалим вкъщи.

# 701
Здравейте момчето, запалих се и аз от вас и не се сдържах. Чакам да видя дали и мойте козунаци ще станат.

# 702
Браво на вас, аз тази година ще съм само по хапването Simple Smile.
Само яйца ще боядисваме вкъщи.

# 703
Аз боядисвах яйца с майка ми и племенницата(на 3г.) И се уморих само докано я гледам как подскача и се радва.Естествено се омаза.Снощи ядах курабий и такива киселини имах цяла нощ ,че щях да пукна.Повече няма да доближа сладко...и няма да меся козунаци...купих си готови  Laughing Laughing Laughing Но обещавам при първа възможност да направя.

# 704
  • Варна
Ей ся почва вапцането на яйца .При нас е много драматично защото малката е като вятъра,докато се обърна и половината яйца.изчезват(крие си разни неща зад дивана) ,брат и пък е толкова заспи ....може и да ми откаже да.боядисва.

Общи условия

Активация на акаунт