Лежащи мами - 38

• 49 144
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
skabiela , при теб е забавно.
Другата година ще ви бъде още по-весело  Grinning.

# 706
  • Варна
Ааа,аз догодина съм в пенсия......хахахаха

# 707
Момичета, вие купувате ли неща за бебетата си? Тези, които са по напреднали, кога започнахте? В групата във фейсбук по термин майките пазаруват вече, аз не знам кога ще се престраша Sad

# 708
33+3 съм и още ме е страх...признавам си  Embarassed Confused Знам ,че е време и мисля другата седмица да накупя нещата.  Praynig

# 709
И аз ще чакам Юли, няма да посмея по-рано. В крайна сметка всичко бързо се купува. Бебетата да са здрави и да се видим с тях около термин Simple Smile А ние също да сме живи и здрави Simple Smile

# 710
Имам нужда от помощ  Embarassed сутринта около 10 корема ме пристегна като за разтройство(извинете!) и тичайки до тоалетната установих,че е фалшива тревога.След това си бях нормялно до тоалетна.И сега отново ме присви.Това дали е контракция?Нямам втвърдяване заедно с болката.

# 711
  • Варна
Цветно цвете,може да е била по ускорена перисталтика,а дори да е била контракция от 1 или 2 не се ражда.
Споко,не ти е дошло времето още Hug

# 712
Аз съм готова с покупките, вчера влезнах в 9 - тея месец и вече чакам.

# 713
Честит празник!Да сте много здрави и търпеливи!  bouquet

# 714
Аз съм готова с покупките, вчера влезнах в 9 - тея месец и вече чакам.

Ей супер, пожелавам ти леко раждане и здраво бебоче Simple Smile

# 715
Христос Воскресе момичета! Нека Господ ни дава здраве и закриля Simple Smile

# 716
Христос Воскресе!

Да сте здрави и всички да родим здрави и доносени бебчета  Hug

# 717
Христос Воскресе!

Да сме живи и здрави и да се радваме на едни доносени бебчета  Simple Smile

Относно покупките аз съм взела основни неща т.к. ме е страх бебка да не избърза и аз да вляза в болница.

# 718
Снощи като ме беше прерязало изведнъж и викам на мъжа-стягай се...всичко е възможно.А той пребледня...оцъкли се...и добави-Ама аз утре съм дежурен  Laughing Laughing Laughing Да...то ако тръгне,ние ще те изчакаме да свършиш дълга към родината първо  Joy Така се смях с него.

# 719
мен много ме е страх като дойде момента мъжът ми как ще реагира той е много импулсивен а родилното е на 30км., представям си как ще кара  Grinning Grinning понякога като спя една страна и много ме заболява свивката на крака и в просъница го бъркам с контракции и си казвам това родилни болки ли са  Joy

Общи условия

Активация на акаунт