Лежащи мами - 38

• 49 158
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Момичета включвам се да подкрепя мнението на Бимба. Първо много са коварни инфекциите при бременни, при мен се разви за 2 дни и заради нея  родих. Второ - ужасно трудно се гледа недоносено. Само ще ви кажа колко пъти сме посетили лечебни заведение за месец януари пък вие си правете изводите - 06, 09, 12, 15, 16, 19, 20, 23. Предстои ми един сега в събота. Това са датите .. освен това рехабилитации и пр. Трето - в момента върлува страшем вирус, от видимо здрави може да се заразите, както стана при нас и сега сме в болница с малкия. Пазете се и стискайте. Наистина има защо. Бих лежала още една год плътно само да не минаваме през вс тези неща в момента.

# 121
Аз вече съм вкъщи,просто трябваше да напусна болницата,защото нямаше места за новите родилки. Даже чаках мм на един стол докато дойде да ме прибере,защото настаниха родилка на моето легло. Тялом съм у дома,но духом съм при бебенцето си Cry Надявам се скоро да го изпишат,много ми е тежко,но нека той да оздравее Praynig

# 122
Момичета включвам се да подкрепя мнението на Бимба. Първо много са коварни инфекциите при бременни, при мен се разви за 2 дни и заради нея  родих. Второ - ужасно трудно се гледа недоносено. Само ще ви кажа колко пъти сме посетили лечебни заведение за месец януари пък вие си правете изводите - 06, 09, 12, 15, 16, 19, 20, 23. Предстои ми един сега в събота. Това са датите .. освен това рехабилитации и пр. Трето - в момента върлува страшем вирус, от видимо здрави може да се заразите, както стана при нас и сега сме в болница с малкия. Пазете се и стискайте. Наистина има защо. Бих лежала още една год плътно само да не минаваме през вс тези неща в момента.
Ааааа вие ни биете по посещения в болниците,ма декември и ние бяхме в подобна ситуация!
Дария, добре са бебетата. Влачим си ги по задължителните и не чак до там задължителните лекари. И излизането се ограничава с ходене до някой лекар. Домашните посещения са ограничено до един път месечно баба и дядо и това е. Строг контрол ма всичко има.

# 123
Ааааа вие ни биете по посещения в болниците,ма декември и ние бяхме в подобна ситуация!
Дария, добре са бебетата. Влачим си ги по задължителните и не чак до там задължителните лекари. И излизането се ограничава с ходене до някой лекар. Домашните посещения са ограничено до един път месечно баба и дядо и това е. Строг контрол ма всичко има.
Момичета и при нас беше така първата година, сега вече е по рядко.Аз малкия почти не съм го извеждала заради студеното време.През февруари имаме назначени от доц.Георгиева профилактични кръвни изследвания.Стилиянчо е вече 10.500 кг. и 87см.

# 124
Момичета и при нас беше така първата година, сега вече е по рядко.Аз малкия почти не съм го извеждала заради студеното време.През февруари имаме назначени от доц.Георгиева профилактични кръвни изследвания.Стилиянчо е вече 10.500 кг. и 87см.
Браво на момчето, да е живо и здраво!

# 125
22 г.с. вече....доктора измери днес шийка 3 см...настоява за серклаж.

# 126
Да се отчета...за трети път ме вкарват да лежа в болницата  Confused от снощи бях с контракции и днес ме приеха с шийка 18 мм...чудо и приказ нямат край тея мъки и тревоги

# 127

много е късно за серклаж, кой доктор настоява за него

# 128

много е късно за серклаж, кой доктор настоява за него

Според моя доктор понятие като късно няма,щом се налага.Утре ще отида за още едно мнение и ще действам

# 129
  • Варна
Първата бременност ми правиха серклаж на горещо в 26 седмица,мехура беше пролабирал ..много нежно са го прибрали,изкарах до 34 г.с,сега имам прекрасен син на 15 г.Втория серклаж ми го направиха в 17 седмица,тогава.шийката ми беше 16мм,нямаше друг избор...износих бебето до 37 седмица,да подчертая че когато ми махнаха конеца ходих 7 дена с 4см разкритие и бебето не излизаше хахаха
Сега вероятно с.тези бебета пак ще ме зашият...
Та исках да ви кажа ,че с желание ,позитивни мисли и вяра в доктора който ви следи вичко е.възможно Hug

# 130
На мен цяла болница ми отказаха в 21 г.с при 2,5см

# 131
Подкрепям  skabiela,няма рано няма късно,с повечко внимание от наша страна и помощ от доктора всичко се постига.Моя е коремен през 9г.с,първоначалните прогнози бяха ,че в 20 г.с ще трябва да пазя леглото и единственото ми ставане да е до тоалетната и банята.Е още ходя на работа,за сега няма изгледи за пазене на леглото,искрено се надявам така да е поне и в следващите 2-3 седмички.В предоперативна зала бях с момиче в 25г.с,която влезна за вагинален серклаж в др.операционна

# 132
Здравейте момичета, много се надявам да ме приемете сред вас. Имам спешна нужда от подкрепа, че ми е много притеснено и объркано.
Бременна съм за първи път след 6 то инвитро.Отидохме на Фм в 17 седм.и изненада-шийка 18.В 12 седм.беше 34. Веднага ме приеха и направиха серклаж. Не ми даваха да ставам в болницата, хранене в легло, което още ме травмира, че и бях сама на 400 км от дома.
Изписаха ме с една торба лекарства, че и някави стомашни проблеми. Най много ме притеснява едното - Коринфар. Като прочетох листовката и питах за него-отговорът беше-на всички пише така, по добре ли е да направиш аборт.
Не казаха до кога да го пия, връчиха ми рецептата и така.
Моля ви, знам че и други са минали по този път, пили ли сте това лекарство, колко време, какво ви е мнението за него? Сега само да лежа ли, къпане, ходене на прегледи ?
Много дълго стана, съжалявам.
Много ще се радвам да прочета вашето ценно за мен мнение, много се притеснявам. Знам че трябва да се успокоя, не мога сама.
Благодаря ви предварително много!

# 133
Здравейте момичета, много се надявам да ме приемете сред вас. Имам спешна нужда от подкрепа, че ми е много притеснено и объркано.
Бременна съм за първи път след 6 то инвитро.Отидохме на Фм в 17 седм.и изненада-шийка 18.В 12 седм.беше 34. Веднага ме приеха и направиха серклаж. Не ми даваха да ставам в болницата, хранене в легло, което още ме травмира, че и бях сама на 400 км от дома.
Изписаха ме с една торба лекарства, че и някави стомашни проблеми. Най много ме притеснява едното - Коринфар. Като прочетох листовката и питах за него-отговорът беше-на всички пише така, по добре ли е да направиш аборт.
Не казаха до кога да го пия, връчиха ми рецептата и така.
Моля ви, знам че и други са минали по този път, пили ли сте това лекарство, колко време, какво ви е мнението за него? Сега само да лежа ли, къпане, ходене на прегледи ?
Много дълго стана, съжалявам.
Много ще се радвам да прочета вашето ценно за мен мнение, много се притеснявам. Знам че трябва да се успокоя, не мога сама.
Благодаря ви предварително много!
Ooooo Мони, споко....важното е, че сте взели мерки веднага. Аз пиех коринфара някъде месец. Не се наложи повече. Иначе може да се пие много дълго време. И изобщо не ги чети тези листовки. Лекарството е за контракции и е много важно да ти помага. Ако не ти помага - кажи, за да го сменят. А относно режима ти - моя съвет е колкото повече лежане, толкова по-добре. Минимално ставане до тоалетна, никаква домакинска работа и ще стане работата. Стискам палци. Едно ли е бебето?

# 134
Да, с едно бебе съм. Аз не знам дали имам контракции, не знам какво представляват. Имам и съм имала и преди болки като менструални. Аз как да разбера, че нямам нужда от него? Ти замести ли го с нещо-магнезий ли. Пише, че вреди на плода и само това ми е в главата. Иначе ще лежа, щом казваш ч
е важно-непременно ще лежа.
Какво ползвате за интимна хигиена, било важно да няма инфекции също.
Аз ще прочета темите и назад от тази, но днес съм изтощена просто.
Вярвам че с ваша помощ ще се съвзема и няма да пиша такива негативни неща повече :*

Общи условия

Активация на акаунт