Лежащи мами - 38

• 49 207
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Пазя диета,но това ми се случва при всяка бременност,чувствам се ужасно.Казват че от прогестерона намалява перисталтиката ,в което има резон ,ама птк без утрогестана съм за никъде.

Песара ми се стори добра идея за моя разпърцан цервикс,то при мен два пъти шито и разшито,не искам да си представям каква гледка е.Другото което пък прочетох за песара е че се смалява до минимум риска от инфекция.
Аз съм от Варна ,ще питам доктора ми дали е чувал за това.и какво му е мнението.
Утре да ми стискате палци ,ще ходя на лекар да видят сърчица.То предната събота уж за това отидох ,ама като каза „Знаете ли ,че са.две” ми призля  #2gunfireи си тръгнах хахаха,то да се смееш ли ,да плачеш ли
 Joy

# 151
Момичета имам леко странен въпрос. Някоя от вас да е слагала глобули при разкритие, спуснат мехур и колко на вътре. Трима доктори питах....казаха полека, но сега страх да не пукна мехура. Глобулит е са изписани заради течение, а иначе уж няма нищо на микробиологията. Все пак реших да слагам за всеки случай. Simple Smile

# 152
Аз съм нямала този проблем, но се съмнявам да успееш да стигнеш чак до мехура. Нали не е слязъл във влагалището или?

# 153
Аз съм нямала този проблем, но се съмнявам да успееш да стигнеш чак до мехура. Нали не е слязъл във влагалището или?
Единият доктор казва, че е слязал, другия, че е до шийката. И аз не знам. 

# 154
Ти в болница ли си? Нали лежищ и нищо не правиш?

# 155
Ти в болница ли си? Нали лежищ и нищо не правиш?
Не съм в болница. Подготвям се за раждането вече. На 25.02 ми е термина. Единия лекар каза да ги слагам чак след 37г.с , че можело повече да навредя със слагането, отколкото с течението. И вече и аз не знам какво да правя, не ми звучи нормално да се ражда с течение. Иначе продължавам да лежа, само тоалетна и баня, поне още седмица.

# 156
Зависи от какво в причинени течението. Ако са гъби не е драматично. Обаче, ако има стрептококи например не е добре.

# 157
Зависи от какво в причинени течението. Ако са гъби не е драматично. Обаче, ако има стрептококи например не е добре.
Дано не са. Ще слагам др седмица и дано всичко е наред.

# 158
  • Стара Загора
Божеее викам никой не пише ,а то имало нова тема Grinning Как сте мами ?  Heart Eyes

# 159
Момичета на някоя от вас били ли са дексаметазон за дробчетата? Мен ще ми ги бият три дни дали после ще трябва още един курс..и незнам внушавам ли си ама не треперя от вчера и нямам апетит  Confused

# 160
Момичета на някоя от вас били ли са дексаметазон за дробчетата? Мен ще ми ги бият три дни дали после ще трябва още един курс..и незнам внушавам ли си ама не треперя от вчера и нямам апетит  Confused

На мен са ми били в 31г.с. Нямах някакви особени симптоми.

# 161
Сигурно вече си внушавам...макар вече седмиците да са добри аз пак се притеснявам защото са ми мънички бебешоците и всяко нещо ме шашка

# 162
Сигурно вече си внушавам...макар вече седмиците да са добри аз пак се притеснявам защото са ми мънички бебешоците и всяко нещо ме шашка
Размерите са им?

# 163
1400 и 1500 плюс минус 20-30 грама че двата апарата различно ги изкарват

# 164
1400 и 1500 плюс минус 20-30 грама че двата апарата различно ги изкарват
Не се притеснявай, добре са грамчетата, пък и то има вре още, ще пораснат.

Общи условия

Активация на акаунт