Лежащи мами - 38

• 49 207
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Дано да изкарам още малко но контракциите ми вече не се повлияват почти от нищо

# 166
Гинипрал системите не вършат ли работа?

# 167
Гинипрал системите не вършат ли работа?
Слаба работа а ампулите ми не са по 2 милигр а по 5 и не искат да ми слагат по повече от една и примерно снощи ми изтече системата в 11 и към 4 пак бях на същото положение

# 168
Здравейте момичета! Моят юнак вчера го изписаха и вече се гушкаме вкъщи на топло.
Bimbaa на малкиа вчера му изписаха едно лекарство ноотропил,който не се намирало в бг. ММ ще ходи в Турция да го вземе,но аз се притесних малко след като педито ми каза,че това лекарство е било за активно развитие на мозъка.

# 169
  • Варна
Ноотропил или пирацетам има в бг,във ветеринарната клиника съм работила с това лекарство(използваме много хуманни препарати).Използва се за оросяване на мозъка,не се шашкай толкова.Проверихте ли по складовете?

# 170
Ноотропил или пирацетам има в бг,във ветеринарната клиника съм работила с това лекарство(използваме много хуманни препарати).Използва се за оросяване на мозъка,не се шашкай толкова.Проверихте ли по складовете?
Чувала съм, че студентите го пият по време на сесия Wink

# 171
После ще погледна има ли го в аптечната мрежа. Едно време имаше сироп, но май отпадна. Има ампули, които можеш да му даваш. Ноотропила най-грубо казано храни мозъкка и приложението му не трябва да те притеснява. Но е важно да се пие дълго време, за да има ефект.

# 172
  • Варна
Момичета,вече бият две сърчица....стана ми едно такова мило... :hug
Дари,как си?

# 173
Дари,как си?
Heart Eyes

# 174
SkabielA,бравооо Simple Smile другите ти дечица какви са(в смисъл,дввойки ли искаш или юнаци)

# 175
Здравейте момичета! Моят юнак вчера го изписаха и вече се гушкаме вкъщи на топло.
Bimbaa на малкиа вчера му изписаха едно лекарство ноотропил,който не се намирало в бг. ММ ще ходи в Турция да го вземе,но аз се притесних малко след като педито ми каза,че това лекарство е било за активно развитие на мозъка.
Както и предполагах Ноотропил сироп е отпаднал от нашата номенклатура. Наистина може да се купи от Турция и Гърция. След малко ровене установих, че много често изписват този сироп лекарите от Добрич. Затова - не го мисли, всичко ще е наред!

# 176
Дари,как си?
Добре съм май докато съм на системи Simple Smile като започнат да те ритат четири крака ще ти е забавно  Laughing

# 177
А като реват на два гласа е още по-забавно!

# 178
  • Варна
Стига сте ме плашили бе момичета,без тва шортите ми вибрират.....
Другата седмица съм на ендокринолог и той да си каже тежката дума,дано не ми мърда хормона ,че много трудно свиквам с високите дози.

# 179
Аз все още не мога да те наплаша. Моите са на два месеца грубо казано и не е кой знае какво. Въпрос на организация!

Общи условия

Активация на акаунт